Media

Media: Οι μεταδόσεις του Champions League και των ελληνικών ομάδων στο Europa

Η επιστροφή του Πεπ Γκουαρντιόλα στην Βαρκελώνη, ως προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ

Η επιστροφή του Πεπ Γκουαρντιόλα στην Βαρκελώνη, ως προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ. Στις 21.45, ΕΡΤ1 και OTE Sport 2HD θα καλύψουν ζωντανά από το «Καμπ Νου» όλα όσα θα γίνουν στο παιχνίδι Μπαρτσελόνα-Μάντσεστερ Σίτι.

Την ίδια ώρα παίζουν επίσης Άρσεναλ-Λουντογκόρετς (ΟΤΕ Sport 5HD), Παρί Σεν Ζερμέν-Βασιλεία (OTE Sport 6HD), Ντιναμό Κ.-Μπενφίκα (OTE Sport 8HD), Σέλτικ-Γκλάντμπαχ (OTE Sport 4HD), Μπάγερν Μ.-Αϊντχόφεν (OTE Sport 3HD) και Ροστόφ-Ατλέτικο Μ. (OTE Sport 7HD).

Και τα δύο κανάλια θα έχουν pre game εκπομπές. Την αρχή κάνει στις 20.00 ο OTE Sport 2HD με την εκπομπή «UEFA Champions League Show» με τους Στέφανο Αβραμίδη, Βασίλη Σαμπράκο και καλεσμένο στο στούντιο τον προπονητή, Σάκη Τσιώλη. Ακολουθεί στις 21:00, στην ΕΡΤ1 η εκπομπή «Champions ΕΡΤ-pre game» με τον Ιωσήφ Νικολάου και τον Περικλή Μακρή και καλεσμένο τον προπονητή της Εθνικής Ομάδας Νέων, Γιάννη Γκούμα.

Για τη νίκη και ο ΠΑΟΚ

Μετά την ΑΕΚ και τον Άρη που μπήκαν με το δεξί στο Champions League του μπάσκετ, με νίκη θέλει να κάνει πρεμιέρα και ο ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την πολωνική Ρόζα Ράντομ . Τζάμπολ στις 19:30 με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 2 και ραδιοφωνική ενημέρωση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Την Πέμπτη Ολυμπιακός -Αναντολού Εφές στο Σ.Ε.Φ.

Νωρίς νωρίς και συγκεκριμένα στις 19.45 λόγω της βραδινής αναμέτρησης της ομάδας ποδοσφαίρου στο «Καραϊσκάκη», ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αναντολού Εφές για τη 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας σε μια αναμέτρηση που θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τηλεοπτικά από την ΕΡΤ1. Στις 21:00 το Novasports 3 θα μεταδώσει το Μπάμπεργκ - Ούνικς Καζάν, στις 21:05 το Novasports 4 το Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ρεάλ Μαδρίτης και στις 21:45 το Novasports 5 το Νταρουσάφακα - Αρμάνι Μιλάνο.

Οι μεταδόσεις του Europa League

Μπακού και Λιέγη οι επόμενοι προορισμοί ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού αντίστοιχα για την 3η αγωνιστική του Europa League, εντός στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός. Την Πέμπτη στις 20.00, ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Καραμπάκ (OTE Sport 2HD) θέλει νίκη για να κάνει ένα ακόμα βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Σταντάρ Λιέγης (OTE Sport 4HD) και στις 22.05 ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αστάνα(OTE Sport 3HD). Ραδιοφωνικά θα καλυφθούν από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

O OTE Sport 2HD θα έχει από τις 18.00 την εκπομπή «UEFA Europa League Show» με τους Στέφανο Αβραμίδη, Σωτήρη Κωσταβάρα και Πάνο Βόγλη με όλα τα τελευταία νέα των ομάδων, ενώ θα προβληθεί και συνέντευξη του Γιώργου Κουτρουμπή. Στις 21.00, ο Sport 3HD και οι Γιώργος Θαναηλάκης , Αντρέα Παλομπαρίνι υποδέχονται τον Λάμπρο Χούτο για την pre-game εκπομπή του αγώνα των «ερυθρολεύκων».

Η κάλυψη των υπόλοιπων παιχνιδιών: Κρασνοντάρ - Σάλκε (20:00, OTE Sport 8 HD),Σλόβαν Λίμπερετς – Φιορεντίνα (20:00,OTE Sport 7 HD), Ίντερ - Σαουθάμπτον (20:00,OTE Sport 6 HD), Θέλτα - Άγιαξ (20:00,OTE Sport 5 HD), Ραπίντ Βιέννης - Σασουόλο (22:05, OTE Sport 8 HD),Μάιντς - Άντερλεχτ (22:05,OTE Sport 7 HD), Γκενκ - Αθλέτικ Μπιλμπάο( 22:05,OTE Sport 6 HD), Ρόμα - Αούστρια Βιέννης (22:05, OTE Sport 5 HD), Γιουνγκ Μπόις - ΑΠΟΕΛ (22:05, OTE Sport 4 HD)

O OTE Sport 1HD θα έχει την εκπομπή «UEFA Europa League λεπτό προς λεπτό» και στους αγώνες των 20.00 και στους αγώνες των 22.05 με τις σημαντικότερες φάσεις των εν εξελίξει αγώνων.

Όλα στον «αέρα» για τις τηλεοπτικές άδειες

Ύστερα από θυελλώδη συνεδρίαση το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο έκανε αποδεκτές τις προσφυγές των καναλιών για τις τηλεοπτικές άδειας, με αποτέλεσμα να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου. «Γυρίζουμε σε ένα καθεστώς με τηλεοπτικούς σταθμούς μη αδειοδοτημένους», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς στην ΕΡΤ για το ενδεχόμενο να κρίνει το ΣτΕ τον νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες αντισυνταγματικό.

Στο μεταξύ, τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής έρευνας διέταξε η εισαγγελία Πρωτοδικών, προκειμένου να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι της υποκλοπής της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του αντιπροέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η συζήτηση για τις τηλεοπτικές άδειες ενώπιον του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου.

Παράλληλα, στις 25 Οκτωβρίου θα κληθούν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας οι εκπρόσωποι των τεσσάρων υπερθεματιστών που προέκυψαν από τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος της Επιτροπής Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Η Έλενα Παπαρίζου στο «Τhe 2night Show»

Τρεις γυναίκες θα βρεθούν απόψε στο πλατό της εκπομπής «Τhe 2night Show» (23.15, ΑΝΤ1) καλεσμένες του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Πρόκειται για την Έλενα Παπαρίζου που θα τραγουδήσει ζωντανά με την κιθάρα του Δημήτρη Σταρόβα, την Πέμυ Ζούνη αλλά και την Αντωνία Καλλιμούκου.

Νέα ώρα για την «Ελληνοφρένεια»

Αλλάζει ώρα η «Ελληνοφρένεια» στον Alpha και από την επόμενη εβδομάδα θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22.50.

Στάση εργασίας των δημοσιογράφων και των τεχνικών της τηλεόρασης

Την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας σήμερα από τις 12.00 έως τις 16.00 και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12.30 στην είσοδο της Βουλής, αποφάσισαν τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΙΤΑ.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x