Media

Media: Οι μεταδόσεις του Κυπέλλου στο μπάσκετ και η εμφάνιση Κοντομηνά στη Μενεγάκη

Αγώνες για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου μπάσκετ θα διεξαχθούν σήμερα και αύριο με τον ΣΠΟΡ FM 94,6 να βρίσκεται σε όλα τα γήπεδα. Η αρχή στις 16:00 στο ΣΕΦ με τον αγώνα Ολυμπιακός – Κολοσσός.

Αγώνες για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ θα διεξαχθούν σήμερα και αύριο με τον ΣΠΟΡ FM 94,6 να βρίσκεται σε όλα τα γήπεδα. Η αρχή γίνεται στις 16:00 στο ΣΕΦ με τον αγώνα Ολυμπιακός – Κολοσσός σε περιγραφή του Νίκου Ζέρβα (Novasports2HD).

Στις 18:30 θα ακολουθήσει η αναμέτρηση Παναθηναϊκός Superfoods – ΠΑΟΚ, αγώνα που θ περιγράψει για τον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Κοντός (Novasports3HD) και στις 20:30 θα διεξαχθεί το παιχνίδι Άρης – Κύμη Seajets με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports2HD και ραδιοφωνική περιγραφή από τον Χρήστο Γκάλη.

H προημιτελική φάση ολοκληρώνεται αύριο στις 18:30 με τον αγώνα ΑΕΚ – Κόροιβος (Novasports1HD) σε περιγραφή Χρήστου Ρομπόλη.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Εμφάνιση Κοντομηνά με μήνυμα για τις άδειες
Ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Αlpha, Δημήτρης Κοντομηνάς, συνοδευόμενος από τον Δήμο Βερύκιο, εισέβαλε στην σημερινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη κάνοντας παράπονα για τις άδειες. «Το κανάλι ανήκει στον κόσμο του και δεν θα κλείσει κύριε Παππά. Αλλά κάτι κρύβεις εσύ για να φωνάζεις τόσο πολύ. Κι έστησες την ιστορία με την Αμερική, δήθεν ότι σε παρακολουθούσαμε.. Εγώ δεν φεύγω από το σπίτι μου! 750 άτομα δουλεύουν άμεσα εδώ μέσα κι άλλα 750 απ΄ έξω. Αυτά ήθελα να σου πω Ελενάκι μου, βασίλισσά μου» είπε μεταξύ άλλων στην εμβρόντητη Μενεγάκη.

Παραιτήσεις αντιπροέδρων στο ΣτΕ
Σε έγγραφες παραιτήσεις από την Ένωση Δικαστών του Συμβουλίου της Επικρατείας, προχώρησαν δύο αντιπρόεδροι του ανωτάτου δικαστηρίου, η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου και ο Χρήστος Ράμμος, επικρίνοντας, παράλληλα, με δριμύτητα τόσο την πρόσφατη τοποθέτηση του Προέδρου του Δικαστηρίου περί ματαιώσεως της Ολομέλειας για τις τηλεοπτικές άδειες, με επίκληση του «κλίματος» που έχει δημιουργηθεί, όσο και την ανακοίνωση της Ενώσεως τους, με την οποία υποστήριζαν τον Πρόεδρο του ΣτΕ.

Συνέλευση εργαζομένων στον ΔΟΛ, προβλήματα και στο Epsilon
Για τις 15.30 σήμερα το μεσημέρι είχε οριστεί από τους εργαζόμενους στο ΔΟΛ γενική συνέλευση «για να εκτιμήσουμε την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από την παρατεταμένη καθυστέρηση πληρωμής των δεδουλευμένων μας και να καθορίσουμε την περαιτέρω στάση μας», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των εκπροσώπων των δημοσιογράφων. Μεγάλα οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι εργαζόμενοι στο Epsilon, που είναι και εκεί μήνες απλήρωτοι, και όπως καταγγέλλουν επίσημα δεν έχουν χρήματα ούτε για βενζίνη.

«Novakids»: Νέα παιδική ζώνη
Με πρόγραμμα εξολοκλήρου μεταγλωττισμένο που θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 07:30 έως τις 10:00 και τις καθημερινές από τις 07:30 έως τις 08:30, η Nova εγκαινιάζει την παιδική ζώνη μέσα από τη συχνότητα του Novalifε από τις 15 Οκτωβρίου.

«Το σόι σου» επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες
Με τον 3o κύκλο επεισοδίων επιστρέφει αύριο στις 21.00 στον Alpha η κωμική σειρά «Το σόι σου» που θα μεταδίδεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη την ίδια ώρα. Πρωταγωνιστούν Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος κ.α.

Στη μεσημεριανή ζώνη η Μαρία Μπεκατώρου
Στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου μετακομίζει απ’ αυτό το Σάββατο η Μαρία Μπεκατώρου με την εκπομπή «ΣΟΥ-ΚΟΥ» που θα προβάλλεται στις 13.45 στον ΑΝΤ1. Μαζί της στην συμπαρουσίαση ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ενώ την παρέα τους συμπληρώνουν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και ο Χρήστος Νέζος.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x