Media

Media: Οι νέες προσφυγές στο ΣτΕ από τα κανάλια και η δράση του σαββατοκύριακου

Νέα προσφυγή στο ΣτΕ από ΣΚΑΙ και Star. Φιλικό του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα στις 20:30 με τηλεοπτική μετάδοση. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις γύρω από των χώρο των media.

Το διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ της Κρήτης, που συμμετέχει και ο Ολυμπιακός, αρχίζει σήμερα και θα μεταδοθεί από τον OTE Sport 4HD. Στις 20.00, θα δοθεί το τζάμπολ στον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα σε Αναντολού Εφές και Χάποελ Ιερουσαλήμ και στις 20.30 στον δεύτερο ανάμεσα σε Ολυμπιακός και Ερυθρό Αστέρα.
Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Νέα προσφυγή στο ΣτΕ από ΣΚΑΙ και Star
Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν και πάλι οι τηλεοπτικοί σταθμοί ΣΚΑΪ και Star Channel και για τη διαδικασία χορήγησης των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών. Όσον αφορά τον ΣΚΑΪ, ζητάει να ανακληθεί η άρνηση του προέδρου του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου, Νικολάου Σακελλαρίου, να χορηγήσει προσωρινή διαταγή με την οποία να «παγώνει» την αδειοδοτική διαδικασία, ενώ το Star κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της εγγυητικής επιστολής του Ιωάννη -Βλαδίμηρου Καλογρίτσα, ο οποίος έχει λάβει σχετική άδεια, ενώ ζητάει ακόμα την ακύρωση των υπ’ αριθμ. 252/15.9.2016 και 228/29.8.2016 αποφάσεων του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του υπουργείου Επικρατείας.

Επίσης, μηνυτήρια αναφορά κατέθεσαν το μεσημέρι της Παρασκευής τα μέλη της Επιτροπής θεσμών και Διαφάνειας της ΝΔ στον Άρειο Πάγο συνολικά για την διαδικασία των τηλεοπτικών αδειών, καθώς και ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha κατά του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρη Κρέτσου, αλλά και της πενταμελούς Επιτροπής που επέβλεψε τον διαγωνισμό.

Πλήρωσαν την πρώτη δόση Αλαφούζος-Μαρινάκης
Στο μεταξύ, το πρωί της Παρασκευής ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ κατέθεσε στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, την πρώτη δόση του τιμήματος για την αδειοδότησή του, ύψους 14.533.333 ευρώ, καθώς επίσης και όλα τα σχετικά παραστατικά. Το ίδιο έπραξε λίγη ώρα αργότερα και η ALTER EGO του Βαγγέλη Μαρινάκη καταθέτοντας το ποσό των 26,3 εκατομμυριών ευρώ.

«Οι Άτλαντες του Ρίο στη Nova»
Απόψε στις 22.00 το Novasports1HD θα προβάλλει την ειδική εκπομπή «Οι Άτλαντες του Ρίο στη Nova» με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου που είναι αφιερωμένη στους αθλητές της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας.

Η 5η αγωνιστική της Super League sτον ΣΠΟΡ FM 94,6
Με τη διεξαγωγή της 5ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Super League με τον ΣΠΟΡ FM 94,6 να μεταδίδει φυσικά όλους τους αγώνες. Η αρχή γίνεται το Σάββατο στις 16:00, με την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα - Πλατανιάς που θα μεταδοθεί από το Novasports2HD. Στις 18:15, θα ακολουθήσει στο Novasports1HD το παιχνίδι Πανιώνιος – Βέροια, ενώ στις 20:30 το Novasports2HD θα προβάλει το παιχνίδι Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός.

Την Κυριακή στις 16:00 το Novasports2HD θα δείξει τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ξάνθη, στις 18:15 θα ακολουθήσει στο Novasports2HD ο αγώνας Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης, ενώ την ίδια ώρα το Novasports3HD θα προβάλει το παιχνίδι Λεβαδειακός – ΑΟΚ. Τέλος, στις 20:30 θα ακολουθήσει στο Novasports1HD το παιχνίδι ΑΕΛ – Ολυμπιακός, ενώ η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα στις 19.30 με την αναμέτρηση ΑΕΚ-Ηρακλής από το Novasports1HD.

Πάλι ντέρμπι στην Αγγλία
Το Σάββατο το απόγευμα η Άρσεναλ υποδέχεται την Τσέλσι στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής και ο OTE sport1HD θα μεταδώσει ζωντανά την αναμέτρηση. Σέντρα στις 19.30. Βέβαια, τα δυνατά ματς του σαββατοκύριακου ξεκινάνε από νωρίς το μεσημέρι.

Στις 14.30 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο με την όχι και τόσο καλή εκκίνηση στη Premier League-τρεις νίκες, δύο ήττες- φιλοξενεί την πρωταθλήτρια Λέστερ (OTE sport1HD ) και ακολουθούν τα: Αμβούργο-Μπάγερν Μονάχου (16.30 , OTE sport3HD),Μάιντς-Λεβερκούζεν (16.30, OTE sport4HD), Σουόνσι-Μάντσεστερ Σίτι (17.00, OTE sport1HD), Σπόρτινγκ Χιχόν-Μπαρτσελόνα(17.15, OTE sport2HD), Λοριάν – Λιόν (18:00, Novasports 4), Παλέρμο-Γιουβέντους (19.00,OTE sport7HD), Μπιλμπάο-Σεβίλη (19.30,OTE sport2HD), Βέρντερ Βρέμης-Βόλφσμπουργκ (19.30,OTE sport3HD), Ντεπορτίβο Τσάβες - Μπενφίκα (20.15, Novasports 4), Νάπολι-Κιέβο (21.45, OTE sport1HD) και Λας Πάλμας-Ρεάλ Μαδρίτης (21.45, OTE sport2HD)

Το βράδυ της Κυριακής το καλό
Στις 21.45, Φιορεντίνα και Μίλαν κοντράρονται για την 6η αγωνιστική της Serie A, παιχνίδι που θα καλύψει ο OTE sport1HD. Το πρόγραμμα των ποδοσφαιρικών μεταδόσεων ανοίγει η LaLiga στις 13.00 με το ματς Λεγανές-Βαλένθια (OTE sport2HD) και ακολουθεί στις 13.30 το Τορίνο-Ρόμα (OTE sport7HD). Από εκεί και πέρα ξεχωρίζουν τα: Ίντερ-Μπολόνια (16.00, OTE sport1HD),Λάτσιο-Έμπολι (16.00, OTE sport6HD), Χόφενχαϊμ-Σάλκε(16.30, OTE sport3HD), Ατλέτικο Μαδρίτης-Ντεπορτίβο λα Κορούνια(17.15, OTE sport2HD),Γουέστ Χαμ-Σαουθάμπτον (18.00, OTE sport1HD), Κολονία-Λειψία (18.30, OTE sport3HD),Βιγιαρεάλ-Οσασούνα (19.30, OTE sport2HD), Μαρσέιγ - Ναντ (21:45,Novasports 2) και Εσπανιόλ-Θέλτα (21.45, OTE sport2HD).

Πρεμιέρα για τις «Δικογραφίες» και το «Happy Traveller» στον ΣΚΑΪ
Σε υποθέσεις, που συντάραξαν την κοινωνία και έφτασαν στη Δικαιοσύνη θα εστιάσει η εκπομπή “Δικογραφίες” και η Μαίρη Μπενέα από την προσεχή Κυριακή και κάθε Κυριακή, στις 14.30 στον ΣΚΑΪ. Επίσης, με νέα επεισόδια ταξιδιών στην Ελλάδα και τον κόσμο επιστρέφει και το «Happy Traveller» με τον Ευτύχη Μπλέτσα στον ΣΚΑΙ και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 18.00, με την αρχή να γίνεται από την ακριτική Κω!

«Leathal Weapon» στο Novacinema
Η νέα αστυνομική σειρά «Leathal Weapon», η οποία βασίζεται στην επιτυχημένη σειρά ταινιών των δεκαετιών ’80 και ’90 με τους Mελ Γκίμπσον και Ντάνι Γκλόβερ, έρχεται σε Ά τηλεοπτική προβολή στο Novacinema4HD, το Σάββατο και κάθε Σάββατο, στις 22:00.

Στο ΟΤΕ History το ντοκιμαντέρ «Α' Παγκόσμιος Πόλεμος – Ελλάδα»
Το ΟΤΕ History θα προβάλει αύριο στις 22.00 το ντοκιμαντέρ «Α' Παγκόσμιος Πόλεμος – Ελλάδα», από το αρχείο του Πολεμικού Μουσείου με σπάνια ντοκουμέντα που ρίχνουν φως στη συμμετοχή της Ελλάδας στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

«Προδοσίες»: Νέα καθημερινή σειρά στον ΣΚΑΪ
Μία νέα καθημερινή δραματική σειρά με τίτλο «Προδοσίες» κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 19.00. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Φίλιππος Σοφιανός, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ο Γιώργος Νινιός κ.α.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x