Media

Media: Εφές-Παναθηναϊκός, το ντέρμπι των «αιωνίων» και η δράση του Σαββατοκύριακου

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Αναντολού Εφές για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκας ξεχωρίζει από την αθλητική δράση της Παρασκευής.

Η εκτός έδρας «μάχη» του Παναθηναϊκού με την Αναντόλου Εφές στην Κωνσταντινούπολη για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκας δεσπόζει στη σημερινή αθλητική δράση. Τζάμπολ στις 19.45 με ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τηλεοπτικά από το Novasports2HD. Για την ίδια διοργάνωση, νωρίτερα στις 19:00 το Novasports1HD θα δείξει το παιχνίδι Ζαλγκίρις Κάουνας – Νταρουσάφακα, ενώ στις 20:00 θα προβληθεί από το Novasports4HD ο αγώνας Ερυθρός Αστέρας – Μπασκόνια.

Από σήμερα σε ρυθμούς ντέρμπι η Nova
Ειδική δίωρη εκπομπή με τίτλο «Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το δικό μας ντέρμπι» θα προβληθεί σήμερα 15:00-17:00 στο Novasports1HD με τις συνεντεύξεις των δύο προπονητών και όλα τα τελευταία νέα από την προετοιμασία των ομάδων.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Επιστρέφει το «Φως στο Τούνελ»
Το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει απόψε (23.00, Alpha) για 12η χρονιά, εστιάζοντας σε ανεξιχνίαστες υποθέσεις και εγκλήματα.

Η ταινία της ημέρας
Την περιπέτεια φαντασίας «Ο Πέρσι Τζάκσον και η θάλασσα των τεράτων» σε Α’ τηλεοπτική προβολή θα δείξει απόψε στις 22.00 το Star. Πρωταγωνιστούν Λόγκαν Λέρμαν, Αλεξάντρα Νταντάριο κ.α.

Το ντέρμπι των «αιωνίων»
Το ντέρμπι των «αιωνίων» την Κυριακή ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, συγκεντρώνει τα βλέμματα αναμφίβολα στο πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League. Τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports1HD με πάνω από 20 κάμερες, ενώ θα υπάρχει από τις 16.00 pre game εκπομπή.

Η αρχή όμως γίνεται αύριο στις 15:00 με τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας (Novasports3HD), ενώ στις 17:15 θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Λεβαδειακός – Ξάνθη (Novasports1HD). Στις 19:30 η ΑΕΚ φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τον Ατρόμητο, αγώνα που θα καλύψει τηλεοπτικά το Novasports2HD. Η συνέχεια είναι την Κυριακή στις 15:00 με την αναμέτρηση Παναιτωλικός – ΑΕΛ, (Novasports2HD), ενώ στις 17:15 αγωνίζονται Πανιώνιος – ΠΑΟΚ (Novasports2HD) και ΑΟΚ – Βέροια (Novasports3HD). Η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Δευτέρα στις 19:30 με το παιχνίδι Ηρακλής – Πλατανιάς (Novasports1HD). Ραδιοφωνική μετάδοση όλων των αγώνων από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Πόρτο-Μπενφίκα, Άρσεναλ-Τότεναμ και Σεβίλλη-Μπαρτσελόνα
Στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ντέρμπι έχουν στην Πορτογαλία, όπου η Πόρτο υποδέχεται την Μπενφίκα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, με τους «δράκους» να θέλουν νίκη προκειμένου να καλύψουν την διαφορά των 5 βαθμών που τους χωρίζει από την ομάδα των Μήτρογλου-Σάμαρη. Σέντρα στις 20.00 την Κυριακή με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 2. Την ίδια ημέρα θα διεξαχθούν πολύ σημαντικά παιχνίδια με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον τόσο στην Premier League με την πρωτοπόρο με 23 βαθμούς Άρσεναλ να φιλοξενεί την Τότεναμ (14.00, OTE Sport 1 HD) που ακολουθεί με 20, όσο και στην LaLiga, όπου η 3η της βαθμολογίας Σεβίλλη αντιμετωπίζει εντός έδρας την 2η Μπαρτσελόνα (21:45,OTE Sport 2 HD) γα την 11η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα, τα ματς που επιλέγουμε για το Σαββατοκύριακο είναι από του Σαββάτου τα: Αμβούργο – Ντόρτμουντ (16:30,OTE Sport 3 HD), Μπάγερν Μονάχου – Χόφενχαϊμ (16:30, OTE Sport 1 HD), Ρεάλ Σοσιεδάδ - Ατλέτικο Μαδρίτης (17:15,OTE Sport 2 HD), Μονακό – Νανσί (18:00,Novasports 3), Τσέλσι – Έβερτον (19:30,OTE Sport 1 HD) και Νάπολι – Λάτσιο (21:45, OTE Sport 1 HD). Από της Κυριακής τα: Ρεάλ Μαδρίτης – Λεγκανές (13:00, OTE Sport 2 HD), Παλέρμο – Μίλαν (16:00,OTE Sport 7 HD), Λίβερπουλ – Γουότφορντ (16:15,OTE Sport 1 HD), Σάλκε – Βέρντερ Βρέμης (18:30, OTE Sport 3 HD) και Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεν (21:45, Novasports 3).

Από τον ΟΤΕTV το Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης στο μπάσκετ
Την Κυριακή στις 19.30 θα δοθεί το τζάμπολ στο ισπανικό ντέρμπι Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης για το πρωτάθλημα με τον OTE Sport 6 HD να καλύπτει ζωντανά την αναμέτρηση.

Παράλληλα, στο ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να συγκλονίζει με τις εμφανίσεις του στους Μπακς, που στις 2.00, ξημερώματα της Κυριακής φιλοξενούν τους Σακραμέντο Κινγκς, σε ένα ματς που θα μεταδώσει ο OTE Sport 4 HD.

Δικογραφίες στον ΣΚΑΪ
Το φάκελο με τα σκάνδαλα στο ποδόσφαιρο και το μεγάλο στοίχημα της Δικαιοσύνης ανοίγει η εκπομπή «Δικογραφίες» με την Μαίρη Μπενέα
την Κυριακή στις 15.00 (ΣΚΑΪ).

Πρεμιέρα για τις «Γλυκές Αλχημείες» στον ΣΚΑΪ
Από αύριο και κάθε Σάββατο στις 20.00 επιστρέφουν για ένατη χρονιά οι «Γλυκές Αλχημείες» με τον Στέλιο Παρλιάρο (ΣΚΑΪ).

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x