Media

Media: Παναθηναϊκός-Ούνιξ, τα ντέρμπι του σαββατοκύριακου και βραβεία Όσκαρ

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ούνιξ ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα των τηλεοπτικών μεταδόσεων της ημέρας. Ενημερωθείτε αναλυτικά μέσω της στήλης Media.

Ο Παναθηναϊκός, μετά την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς, υποδέχεται την Ούνιξ στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Euroleague, με στόχο τη νίκη που θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν τη μάχη κατάληψης μιας θέσης που θα του δίνει πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Τζάμπολ στις 21:15 με ραδιοφωνική κάλυψη από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή Δημήτρη Κοντού και Βάιου Τσούτσικα και τηλεοπτική από το Novasports2HD.

Οι υπόλοιποι σημερινοί αγώνες της διργάνωσης: Αναντόλου Εφές - Μπασκόνια (19:00, Novasports3ΗD) , Μπάμπεργκ - Ζαλγκίρις (21:00, Novasports4HD) και Ρεάλ Μαδρίτης – Νταρουσάφακα (22.00, Novasports1HD).

Στις τηλεοπτικές μεταδόσεις της ημέρας στο ποδόσφαιρο, υπάρχουν επιλογές από το γερμανικό, ισπανικό, γαλλικό και πορτογαλικό πρωτάθλημα. Η αρχή γίνεται στις 21.00 με το Γκιμαράες - Μορεϊρένσε (Novasports 5HD), και ακολουθούν στις 21:30 το Βόλφσμπουργκ – Βέρντερ (Cosmote Sport 1 HD),στις 21.45 το Νις - Μονπελιέ (Novasports 3HD) και τέλος, την ίδια ώρα το Λας Πάλμας - Ρεάλ Σοθιεδάδ (Cosmote Sport 2 HD).

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Η 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League
Η κόντρα των δύο πρωτοπόρων του βαθμολογικού πίνακα, η δύσκολη έξοδος του Παναθηναϊκού αλλά και η τοπική μονομαχία της Θεσσαλονίκης ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Super League. Αναλυτικά οι αγώνες του Σαββάτου: Πλατανιάς-Αστέρας Τρίπολης (Novasports2HD), Κέρκυρα –Παναιτωλικός (17:15,Novasports1HD) και Ξάνθη-Παναθηναϊκός (19:30, Novasports2HD). Και της Κυριακής: ΑΕΚ –Λάρισα (15.00,Novasports2HD), Ηρακλής -ΠΑΟΚ (17.15, Novasports2HD),Λεβαδειακός ΠΑΣ Γιάννινα (17.15, Novasports3HD) και Ολυμπιακός- Πανιώνιος (19:30,Novasports1HD). Η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Καθαρά Δευτέρα στις 19.30 με την αναμέτρηση Βέροια – Ατρόμητος (Novasports1HD). Ραδιοφωνική μετάδοση όλων των αγώνων από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Δράση στη Football League
Η 18η αγωνιστική της της Football League βρίσκει τον Απόλλωνα Σμύρνης και τη Λαμία σταθερά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Τηλεοπτική μετάδοση θα έχει ο μοναδικός αγώνας του Σαββάτου ανάμεσα σε Καλλιθέα – και Απόλλων Σμύρνης (15:00, ΕΡΤ3) και το ματς Άρης - Αναγέννηση Καρδίτσας (15:00, ΕΡΤ3) από το πρόγραμμα της Κυριακής.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στην Stoiximan.gr Basket League
Η μάχη των «δικεφάλων» ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League. Το Σάββατο στις 17.00 η ΑΕΚ υποδέχεται στο Ο.Α.Κ.Α. τον ΠΑΟΚ σε ένα παιχνίδι που θα καλυφθεί από το Cosmote Sport 4 HD.Την ίδια ώρα, το Novasports 2HD θα μεταδώσει σε παράλληλη σύνδεση τα Άρης – Κόροιβος, Τρίκαλα – Ρέθυμνο, Λαύριο - Προμηθέας Πατρών και Κύμη - Δόξα Λευκάδας. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με τα ματς Κολοσσός - Παναθηναϊκός (16:00, Novasports 2HD) και Απόλλων Πατρών - Ολυμπιακός (17:30, Novasports 4HD).

Τα ντέρμπι του βόλεϊ Ηρακλής - ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
Με δύο ντέρμπι συνεχίζεται το τριήμερο η 18η αγωνιστική της Volley League Πάμε Στοίχημα. Η αρχή γίνεται το Σάββατο στις 19:00 με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ που θα μεταδοθεί από το Novasports4HD. Η συνέχεια είναι την Καθαρά Δευτέρα την ίδια ώρα με το «αιώνιο» ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός που θα καλυφθεί ραδιοφωνικά από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή του Κων/νου Χατζηδημητρίου και τηλεοπτικά από το Novasports3HD.

Σε Ισπανία, Γαλλία και Ιταλία το ενδιαφέρον
Η ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από τη Βαλένθια μεσοβδόμαδα έβαλε ξανά φωτιά στη βαθμολογία της LaLiga, με το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής να περιλαμβάνει πολύ δυνατές αναμετρήσεις για τους διεκδικητές. Το Σάββατο στις 17.15 η Σεβίλλη αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπέτις (Cosmote Sport 2 HD) στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας. Την Κυριακή την ίδια ώρα η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (Cosmote Sport 2 HD) και στις 21.45 η Βιγιαρεάλ τη Ρεάλ Μαδρίτης (Cosmote Sport 2 HD).

Την Κυριακή θα διεξαχθούν άλλα δύο πολύ σημαντικά ματς σε Serie A και Ligue 1. Στις 21.45 η Ίντερ υποδέχεται τη Ρόμα (Cosmote Sport 1 HD) για την 26η ημέρα του ιταλικού πρωταθλήματος και στις 22.00 θα διεξαχθεί στη Γαλλία το ντέρμπι του μίσους ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Παρί Σεν Ζερμέν (Novasports 2HD).

Από τα υπόλοιπα ματς του Σαββατοκύριακου ξεχωρίζουν το Σάββατο τα: Λειψία - Κολονία (16:30, Cosmote Sport 7 HD),Μπάγερν Μονάχου - Αμβούργο (16:30 Cosmote Sport 3 HD), Νάπολι – Αταλάντα (19:00, Cosmote Sport 8 HD), Τσέλσι - Σουόνσι (17:00, Cosmote Sport 1 HD), , Γκινγκάμπ - Μονακό (18:00, Novasports 3HD),Εστορίλ - Σπόρτινγκ (20:15, Novasports 3HD) και Γιουβέντους - Έμπολι (21:45, Cosmote Sport 1 HD).

Και την Κυριακή τα: Τότεναμ - Στόουκ 15:30 (Cosmote Sport 1 HD),Σασουόλο – Μίλαν (16:00, Cosmote Sport 5 HD),Αθλέτικ Μπιλμπάο - Γρανάδα (19:30, Cosmote Sport 2 HD) και Μποαβίστα - Πόρτο (22:15, Novasports 3HD)

Αποκριάτικο πάρτι στον Σπύρο Παπαδόπουλο
Άρωμα αποκριάς έχει η αυριανή εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» (21.00, Alpha) με τον Κώστα Μακεδόνα και το συγκρότημα «Μέλισσες» να τραγουδούν δικά τους τραγούδια και όχι μόνο.

Η τελετή των βραβείων Όσκαρ
Η ζωντανή μετάδοση της 89ης τελετής των φετινών Οσκαρ, θα καλυφθεί την Κυριακή στα κανάλια Cosmote Cinema και θα ξεκινήσει με τις αφίξεις στο κόκκινο χαλί, τις αποκλειστικές δηλώσεις και τις εμφανίσεις των σταρ (00.00). Θα ακολουθήσει το pre-show (02.00) και στις 03.30 η 89η Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ, με οικοδεσπότη τον Τζίμι Κίμελ.

Οι ταινίες της Κυριακής
Από τις ταινίες που έχουν προγραμματίσει τα κανάλια για το βράδυ της Κυριακής ξεχωρίζει στις 21:00 (Alpha) η ταινία «Rocky III», με τον Σιλβέστερ Σταλόνε να μπαίνει ξανά στο ρινγκ! Στις 22.00, το Novacinema1HD θα προβάλλει την κωμωδία φαντασίας «Ghostbusters». Ο «Μονομάχος» με τον Ράσελ Κρόου η πρόταση του Star στις 22.50.

Οι κυκλοφορίες των εφημερίδων το τριήμερο της Αποκριάς
Λόγω της αργίας του τριημέρου θα υπάρξουν αλλαγές στις κυκλοφορίες των εφημερίδων. Έτσι, σήμερα θα κυκλοφορήσουν οι Σαββατιάτικες εκδόσεις και το Σάββατο οι Κυριακάτικες. Την Κυριακή δεν θα εκδοθεί καμία εφημερίδα, ενώ την Καθαρά Δευτέρα θα εκδοθούν οι αθλητικές εφημερίδες.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x