Media

Media: Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ;

Η μάχη του Ολυμπιακού με την Μπάμπεργκ για την Ευρωλίγκα, αλλά και αγώνες του Europa League με το Λίβερπουλ-Μαν. Γιουνάιτεντ να κλέβει την παράσταση, δεσπόζουν στο σημερινό media-κο μενού.

Άλλη μία βραδιά και η αποψινή που θα την περάσουμε με ζάπινγκ. Euroleague και Europa League οι δύο διοργανώσεις που θα μας απασχολήσουν σήμερα στο τηλεοπτικό πρόγραμμα με τον «τελικό» του Ολυμπιακού κόντρα στη Μπάμπεργκ και τον αγγλικό εμφύλιο να κυριαρχούν. Στις 21.00, οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στην Γερμανία την ομάδα των Νίκου Ζήση και Αντρέα Τρινκιέρι για την 10η αγωνιστική του TOP16 με την νίκη να είναι αυτοσκοπός , εφόσον θέλουν να συνεχίσουν στην επόμενη φάση. Ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡFM 94,6 σε περιγραφή του απεσταλμένου του, Νίκου Ζέρβα και τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2.

Το άλλο ματς που αναμφίβολα κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι η πρώτη ευρωπαϊκή συνάντηση Λίβερπουρ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους «16» της δεύτερης τη τάξη διοργάνωσης της UEFA. Στις 22:05, θα ακουστεί το πρώτο σφύριγμα στο «Άνφιλντ» και ο OTE Sport 2 HD θα μεταφέρει ζωντανά εικόνα σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου. Την ίδια ώρα, έχει οριστεί και ο έτερος εμφύλιος της φάσης ανάμεσα σε Αθλέτικ Μπιλμπάο και Βαλένθια (OTE Sport 3 HD), που, επίσης, θα συναντηθούν πρώτη φορά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Πολύ δυνατό παιχνίδι και αυτό που θα διεξαχθεί στο «Signal Iduna Park» στη Βεστφαλία, με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ να υποδέχεται την Τότεναμ. Σέντρα στις 20.00 και τηλεοπτική κάλυψη από τον OTE Sport 2 HD.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο πλούσιο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

«60’ Ελλάδα» ταξίδι στην Κάλυμνο
Στο νησί των σφουγγαράδων, την Κάλυμνο, θα περιηγηθεί η εκπομπή «60’ Ελλάδα» με τον Νίκο Μάνεση που θα προβληθεί σήμερα στις 23.50 στον Alpha.

Η ταινία της ημέρας
Την περιπέτεια «Κούρσα θανάτου» με τον Τζέισον Στέιθαμ θα δείξει στις 21.45 το Star, σε Α’ τηλεοπτική προβολή. Πρόκειται για remake της καλτ ταινίας του 1975 «Death Race 2000», με πρωταγωνιστές τους Ντέιβιντ Κάρανταϊν και Σιλβέστερ Σταλόνε.

Οι Βασίλης και Σαράντης Σαλέας στο «Τhe 2night Show»
Καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου θα βρεθούν οι Βασίλης και Σαράντης Σαλέας, καθώς και ο σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος, ο ηθοποιός Παντελής Καναράκης και η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου. Απόψε στις 23.15 στον ΑΝΤ1.

H νέα καινοτόμα υπηρεσία Novasports Online
Ήρθε το Novasports Online, την Pay Per View online Υπηρεσία, που προσφέρει τους αγώνες της Super League (πλην των εντός έδρας αγώνων του ΠΑΟΚ), στους Έλληνες που μένουν ή ταξιδεύουν στο εξωτερικό και δεν θέλουν να χάσουν στιγμή από τους αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας. Έτσι, οι Έλληνες στο εξωτερικό μπορούν να επισκεφθούν το https://online.novasports.gr και να παρακολουθήσουν εύκολα και γρήγορα μέσω Laptop τους αγώνες Live αλλά και On Demand σε υψηλή ποιότητα.

Πρεμιέρα για τις «Μαύρες χήρες»
Άλλη μία ξένη σειρά κάνει πρεμιέρα την Καθαρά Δευτέρα στις 21.40 στην ΕΡΤ2 και θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη. Πρόκειται για το «Black Widows» ένα σύγχρονο θρίλερ φινλανδικής παραγωγής, που έχει αποσπάσει τα βραβεία «καλύτερης δραματικής σειράς», «σεναρίου» και «σκηνοθεσίας» στα τηλεοπτικά βραβεία της χώρας του και πρόσφατα ο αμερικανικός κολοσσός CBS απέκτησε τα δικαιώματα της σειράς, ώστε να προχωρήσει στο remake της.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x