Media

Media: Ποδόσφαιρο και βόλεϊ στις σημερινές επιλογές

Η αναμέτρηση Αστέρας-ΑΕΚ δεσπόζει στο τηλεοπτικό αθλητικό μενού της ημέρας. Ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Το κρίσιμο παιχνίδι όσον αφορά τα πλέι οφ ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΚ για την 25η αγωνιστική της Superleague ξεχωρίσαμε από το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα. Σέντρα στις 19.30 με ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή Θοδωρή Τσούτσου και Γιώργου Τσακίρη. Τηλεοπτικά από το Novasports 1.

Ενδιαφέρουσα και η δεύτερη ποδοσφαιρική επιλογή από τον ελληνικό χώρο. Αναφερόμαστε στην αναμέτρηση Καλλιθέα-Ζάκυνθος, που ολοκληρώνει την 22η ημέρα της Football League με τους φιλοξενούμενους να κυνηγούν τους τρεις βαθμούς προκειμένου να απομακρυνθούν κι άλλο από την ζώνη του υποβιβασμού. Το ματς θα μεταδοθεί ζωντανά από τον OTE Sport 3 HD στις 18.00.

Την ίδια ώρα στην Ορεστιάδα, η τοπική ομάδα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στην αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ Ανδρών. Το Novasports 3 θα καλύψει ζωντανά από το «Νίκος Σαμαράς» το σημαντικό αυτό παιχνίδι, μιας και οι δύο ομάδες θέλουν να βελτιώσουν τη θέση τους στη βαθμολογία. Ο ΣΠΟΡFM 94,6 θα βρίσκεται, όπως πάντα, σε όλα τα γήπεδα και θα σας ενημερώνει.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Ζωντανά από την Ειδομένη το κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ1
Ζωντανά από τον προσφυγικό καταυλισμό της Ειδομένης θα μεταδοθεί απόψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 στις 21.00 με τον Πάνο Χαρίτο αλλά και αμέσως μετά η εκπομπή «FOCUS» (22.00) σε μία κίνηση στήριξης των ταλαιπωρημένων ανθρώπων αλλά και ευαισθητοποίησης του κοινού. Παράλληλα, αύριο και την Τετάρτη, όλες οι ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ1 θα φιλοξενήσουν εκτεταμένες θεματικές ενότητες για το προσφυγικό, ενώ καθημερινά θα παρουσιάζονται εμβόλιμα στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της κάρτες με χρηστικές πληροφορίες για δράσεις που στοχεύουν στην ανακούφιση των προσφύγων.

Η ΠΟΕΣΥ κοντά στα προσφυγόπουλα
Κλιμάκιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) επισκέφθηκε σήμερα το πρωί τις εγκαταστάσεις του ΟΛΠ στον Πειραιά και πρόσφερε γάλα και μπισκότα. Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου θα ακολουθήσουν και νέες προσφορές ειδών πρώτης ανάγκης, στο πλαίσιο πάντοτε της οφειλόμενης αλληλεγγύης στους βαριά δοκιμαζόμενους πρόσφυγες.

Τεκμήρια εκφοβισμού
Αλλάζει μέρα και ώρα προβολής η εκπομπή «Τεκμήρια ελληνισμού» που πλέον θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα στις 18.30 από την ΕΡΤ2. Απόψε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Σχολικού Εκφοβισμού (6 Μαρτίου), γνωστού ως bulling, η εκπομπή θα προβάλει το ντοκιμαντέρ «Ημερολόγια Εκφοβισμού» που γυρίστηκε για λογαριασμό του «Χαμόγελου του Παιδιού» από τον βραβευμένο σκηνοθέτη Αλέξανδρου Χαντζή, όπου καταγράφεται το φαινόμενο του bullying σε Ελλάδα και Αγγλία.

«Μη μου χαλάς τη μέρα» απόψε στο Star
Την περιπέτεια «Μη μου χαλάς τη μέρα» με τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ θα προβάλλει απόψε στις 21.00 το Star.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x