Media

Media: Σαββατοκύριακο των τελικών Κυπέλλου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από τον χώρο των media.

Σε πανηγυρικό κλίμα η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Πανιώνιο σε εξ αναβολής της 2ης αγωνιστικής των play offs της Superleague αγώνα. Στις 20.30, οι «κιτρινόμαυροι» θα εμφανιστούν μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο της ομάδας στις εξέδρες, που αναμένεται να είναι αρκετός, και θέλουν να το συνδυάσουν με νίκη προκειμένου να καλύψουν το χαμένο έδαφος από την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 θα καλύψει ζωντανά την αναμέτρηση σε περιγραφή Κώστα Μιαούλη, ενώ θα υπάρχει και τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 1.

Νωρίτερα στις 18.00 στο κολυμβητήριο του «Λαιμού», ο Ολυμπιακός κόντρα στη Βουλιαγμένη θέλει να κάνει άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 πόλο γυναικών στον δεύτερο μεταξύ τους τελικό. Τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1και ενημέρωση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Απόψε το πρώτο live του “The X Factor”
Tα πολυαναμενόμενα live του «The X Factor» με παρουσιαστή τον κορυφαίο Έλληνα σταρ, Σάκη Ρουβά, ξεκινούν απόψε στις 21.15 στον ΣΚΑΪ. Η Ευαγγελία Αραβανή θα μεταφέρει τον παλμό από τα backstage, αφού θα βρίσκεται στο πλευρό των 16 διαγωνιζομένων για να τους ενθαρρύνει. Λόγω της προβολής του «The X Factor», το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού θα μεταδοθεί νωρίτερα στις 20.00.

Το σαββατοκύριακο των τελικών Κυπέλλου
Οι τελικοί Κυπέλλου σε Ισπανία, Αγγλία ,Γερμανία, Ιταλία και Γαλλία συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από την αγωνιστική δράση του σαββατοκύριακου. Το Σάββατο η αρχή γίνεται στις 19:30 με τον αγγλικό τελικό ανάμεσα σε Κρίσταλ Πάλας και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα καλυφθεί ζωντανά από το Novasports 2. Στις 21:00, το OTE Sport 1 HD θα βρεθεί στο Βερολίνο, όπου Μπάγερν Μονάχου και Ντόρτμουντ κοντράρονται για 4η φορά τα τελευταία 9 χρόνια σε τελικό του DFB Pokal. 45 λεπτά μετά, στις 21.45 το Novasports 1 μας μεταφέρει στη Ρώμη και στον ιταλικό τελικό με τη Μίλαν να θέλει να σώσει τη σεζόν με την κατάκτηση μιας κούπας που θα της δίνει και την απευθείας έξοδο στην Ευρώπη και την Γιουβέντους να θέλει να φτάσει σε άλλο ένα νταμπλ. Η αγωνιστική δράση της ημέρας ολοκληρώνεται στις 22.00 με το Μαρσέιγ - Παρί Σεν Ζερμέν, τελικό που θα καλύψει ο OTE Sport 2 HD.

Τέλος, την Κυριακή στις 22:30 το Novasports 1 θα καλύψει τον ισπανικό τελικό, Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη , που ενδιαφέρει και την ΑΕΚ, αφού θέλει νίκη των Ανδαλουσιανών για να βρεθεί απευθείας στου ομίλους του Europa.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός πράξη δεύτερη
Ο Παναθηναϊκός «έσπασε» την έδρα του Ολυμπιακού από τον πρώτο αγώνα της σειράς των τελικών, καθώς νίκησε τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και πήρε το πλεονέκτημα εν όψει της συνέχειας, που θα δοθεί στο ΟΑΚΑ την προσεχή Κυριακή στις 19.30.

Συντονιστείτε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και ακούστε ζωντανά τον κρίσιμο αγώνα σε περιγραφή του Δημήτρη Κοντού και του Χρήστου Ρομπόλη. Ο κορυφαίος αθλητικός σταθμός θα καλύψει και τον 2ο μικρό τελικό ανάμεσα σε ΑΕΚ και Άρη (Σάββατο 19:00,OTE Sport 4 HD) σε περιγραφή Γιώργου Πετρίδη.

Οι τελικοί σε Α1 πόλο ανδρών και γυναικών στο Novasports 1
Το Σάββατο στις 19:00, το Novasports 1 θα καλύψει ζωντανά από το «Π. Καπαγέρωφ» το ματς Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη στο πλαίσιο του 3ου τελικού της Α1 ανδρών. Οι «ερυθρόλευκοι» με νίκη στέφονται πρωταθλητές. Μία ημέρα μετά στις 18.00 το ίδιο κανάλι θα βρεθεί στο ίδιο γήπεδο για τον 3ο τελικό της Α1 γυναικών.
«Happy Traveller» στις Μαλδίβες

Στις εξωτικές Μαλδίβες ταξιδεύει η εκπομπή «Happy Traveller» και ο Ευτύχης Μπλέτσας αύριο στις 17.00 στον ΣΚΑΪ.

«Big Bang» στο Star
Πρεμιέρα κάνει το Σάββατο στο Star ο 9ος κύκλος της κωμικής σειράς “Big Bang” που θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16.40.

Γιορτή στο μπουζούκι από τον Σπύρο Παπαδόπουλο
Μια γιορτή αφιερωμένη στο μπουζούκι ετοίμασε το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» για αυτό το Σάββατο (21.00,Alpha). Συμμετέχουν, ερμηνεύοντας διαχρονικές επιτυχίες, οι Γιώργος Νταλάρας, Θέμης Αδαμαντίδης, Μελίνα Ασλανίδου, Μαρία Σουλτάτου, Μάνος Παπαδάκης, Ραλλία Χρηστίδου, Τζωρτζίνα Καραχάλιου και Λευτέρης Κιντάτος.

Αφιέρωμα στους Imam Baildi
Τους Imam Baildi υποδέχεται αυτή την Κυριακή ο Μιχάλης Κουινέλης στην εκπομπή «The Music Project by Jumping Fish» που θα προβληθεί στις 14.10 στον Alpha.

«Flashback» στην κωμική σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Σε μια από τις πιο αγαπημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης «Της Ελλάδος τα παιδιά», είναι αφιερωμένη η τελευταία εκπομπή του «Flashback» που θα προβληθεί την Κυριακή στις 20.00 στον ΑΝΤ1.

Οι ταινίες της Κυριακής
Ταινίες για όλα τα γούστα έχουν προγραμματίσει για την Κυριακή το βράδυ τα κανάλια. Πιο αναλυτικά: Την περιπέτεια φαντασίας «Jurassic Park» θα προβάλλει στις 21.000 ο Alpha, ενώ την ίδια ώρα το Star έχει προγραμματίσει την ελληνική κλασσική κωμωδία «Η Παριζιάνα» με την Ρένα Βλαχοπούλου. Το Mega, επίσης στις 21.00, θα δείξει την ταινία «Κώδικας Da Vinci» με τον Τομ Χανκς στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η αληθινή ιστορία του Γάλλου ισορροπιστή Φιλίπ Πετίτ, ο οποίος διέσχισε το 1974 την απόσταση που χωρίζει τους Δίδυμους Πύργους πάνω σε ένα σύρμα, ζωντανεύει κινηματογραφικά με την ταινία «Βόλτα στο κενό» σε ‘Α τηλεοπτική προβολή στο Novacinema 1 στις 22.00.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x