Media

Media: «Σεντόνι» σε Μάντσεστερ και Μαδρίτη

Ειδήσεις από το χώρο των media.

Βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ απόψε με άλλους δυο αγώνες για την φάση των «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Έτσι, στις 21:45 η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Ντιναμό Κιέβου (ΟΤΕ Sport 1) με την πρόκριση να έχει ουσιαστικά κριθεί από το 3-1 υπέρ των Άγγλων στο πρώτο παιχνίδι. Την ίδια ώρα στη Μαδρίτη η Ατλέτικο φιλοξενεί την Αϊντχόφεν σε ένα αμφίρροπο ματς μετά το 0-0 της Ολλανδίας. Τηλεοπτικά ο αγώνας θα μεταδοθεί από το ΟΤΕ Sport 2, ενώ νωρίτερα στο ίδιο κανάλι στην εκπομπή «UEFA Champions League Show» (20.00) καλεσμένος θα είναι ο διεθνής ποδοσφαιριστής Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Νέο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» απόψε στον Alpha
Ο Λάκης Λαζόπουλος στήνει απόψε στις 21.00 το ‘Τσαντίρι’ του ζωντανά από το Θέατρο Βέμπο και υπόσχεται να μην αφήσει τίποτα και κανέναν ασχολίαστο.

«Όχθες» σε Α’ τηλεοπτική προβολή & «Απόλυτη διαγραφή»
Την ταινία «Όχθες» του βραβευμένου σκηνοθέτη Πάνου Καρκανεβάτου, θα δείξει απόψε σε Α’ τηλεοπτική προβολή, το Novacinema 1 στις 22.00. Πρωταγωνιστούν ο Ανδρέας Κωνσταντίνου και η Έλενα Μαυρίδου.
Την ίδια ώρα το Star θα προβάλλει την καταιγιστική περιπέτεια «Απόλυτη διαγραφή» με τους Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Τζέιμς Κάαν και Τζέιμς Κόμπερν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

«Χημικά όπλα: Made in Europe» απόψε στην ΕΡΤ1
Το ντοκιμαντέρ «Χημικά όπλα: Made in Europe» (Chemical weapons: made in Europe) θα μεταδώσει απόψε στις 00.30 σε Α’ τηλεοπτική προβολή η ΕΡΤ1, παραγωγής Γαλλίας 2014 σε σκηνοθεσία: Ζαν Μπατίστ Ρενό. Ερασιτεχνικά βίντεο δείχνουν την αστυνομία του Μπαχρέιν να ρίχνει χειροβομβίδες αερίου μέσα σε σπίτια –απαγορευμένη πρακτική βάσει διεθνούς νομοθεσίας. Αυτή η παγκόσμια έρευνα έχει σκοπό ν’ αποκαλύψει πώς ο Μπασάρ αλ Άσαντ, η δικτατορία στο Μπαχρέιν και ο Σαντάμ Χουσεΐν ήταν όλοι σε θέση ν’ αγοράσουν και να κατασκευάσουν όπλα απαγορευμένα από τη διεθνή κοινότητα.

Με Κανέλλη και Βορίδη απόψε η «Ανατροπή»
Απαξίωση, απομόνωση, απόγνωση. Ποιος σπρώχνει την Ελλάδα στο περιθώριο; Με αυτό το θέμα θα ασχοληθεί απόψε η «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη στις 00.05 στο MEGA, με καλεσμένους τους βουλευτές
Λιάνα Κανέλλη, Μάκη Βορίδη, Θανάση Παπαχριστόπουλο, Γιώργο Αμυρά και Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x