Media

Media: Σήμερα το αφιέρωμα του ΣΚΑΪ στον Παναθηναϊκό

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από τον χώρο των media.

Τρεις αγωνιστικές μένουν για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Football League, όπου είναι ξεκάθαρες οι θέσεις της ανόδου, ενώ έχουν ενδιαφέρον οι θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό . Στις 16.00 έχουμε σέντρα στην 32η ημέρα με τρεις από τις συνολικά επτά αναμετρήσεις να καλύπτονται ζωντανά από τον OTETV. Ο OTE Sport 1 HD θα μεταδώσει το ματς Ζάκυνθος - ΑΕΛ, ο OTE Sport 2 HD το Απόλλων Σμύρνης - Αναγέννηση Καρδίτσας και ο OTE Sport 3 HD το Χανιά – Λαμία.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Μεγάλο αφιέρωμα του ΣΚΑΪ στον Παναθηναϊκό
Ένα αφιέρωμα για την ανακατασκευή της Λεωφόρου, με τον τίτλο «ΠΑΟ… Λεωφόρο» θα προβάλλει απόψε στις 22.00 ο ΣΚΑΪ με παρουσιαστές τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τη Χριστίνα Βραχάλη. Σκοπός του να αναδείξει και ζωντανέψει όλες τις πλευρές του Παναθηναϊκού από την ίδρυση του έως σήμερα. Παράλληλα, στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο θα φιλοξενηθούν ιστορικά στελέχη αλλά και νέοι ποδοσφαιριστές και μεγάλες προσωπικότητες από τον ευρύτερο χώρο του αθλητισμού, της δημοσιογραφίας και όχι μόνο. Κατά την διάρκεια του “πράσινου” αφιερώματος θα προβληθεί οπτικοακουστικό αρχειακό υλικό με αφήγηση του Αιμίλιου Χειλάκη, με τις κορυφαίες στιγμές της ιστορίας της ομάδας μέσα από ένα συναρπαστικό και συχνά συγκινητικό ταξίδι στο χωροχρόνο, με την σκηνοθετική υπογραφή του Ηλία Γιαννακάκη.

Το Κύπελλο Γερμανίας στη Nova
Τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Γερμανίας για τις επόμενες δύο σεζόν 2016-2017 και 2017-2018 απέκτησε η Nova σε συνέχεια των δικαιωμάτων που έχει ήδη του Κυπέλλου Αγγλίας, του Κυπέλλου Ιταλίας, τους τελικούς του Κυπέλλου Ισπανίας, καθώς και τους τελικούς Super Cup, Ισπανίας, Ιταλίας και Αγγλίας.

Ούτε σήμερα κεντρικό δελτίο στο Mega
Δεν θα προβληθεί και απόψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA μετά την συνέχιση των στάσεων εργασίας από τους εργαζομένους του καναλιού. «το ΔΣ της Ένωσης αποφάσισε την κήρυξη νέας 4ωρης στάσης εργασίας για όλους τους δημοσιογράφους, οι οποίοι εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA» και στην ιστοσελίδα «megatv.com», από τις 18.00 έως τις 22.00 σήμερα Δευτέρα, 16 Μαΐου 2016.» αναφέρει η νέα ανακοίνωσή της ΕΣΗΕΑ.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΤ1
Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης θα βρεθεί απόψε στις 21.30 καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΤ1 και θα απαντήσει στις ερωτήσεις του Πάνου Χαρίτου για όλα τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας.

Πρεμιέρα για την νέα εκπομπή στο Epsilon
Πρεμιέρα έκανε σήμερα η νέα πρωινή εκπομπή του Epsilon με τίτλο «Πρωινούλι» που θα προβάλλεται καθημερινά στις 10.00 με κεντρική παρουσιάστρια την Όλγα Λαφαζάνη . Μαζί της στο πάνελ της εκπομπής η Τέτα Καμπουρέλη, η Σπυριδούλα Τριάντου, η Έλλη Παπαγγελή και ο Γιώργος Μπέζας.

Ο Γιώργος Σταθάκης και ο Κωστής Χατζηδάκης «στον ενικό»
Ο Υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης και ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, είναι οι αποψινοί καλεσμένοι της εκπομπής «στον ενικό» με τον Νίκο Χατζηνικολάου (23.30, Star) σε μία συζήτηση εφ' όλης της ύλης για όλα τα τρέχοντα πολιτικά ζητήματα.

«Κiller Elite» στο Star
Το θρίλερ «Κiller Elite» βασισμένο στο best seller του Σερ Ράνολφ Φάινς «The Feather Men» θα προβάλλει απόψε στις 21.00 το Star. Πρωταγωνιστούν Τζέισον Στέιθαμ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Κλάιβ Όουεν.

Ο Σάκης Ρουβάς στο «Πρωινό»
Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς είναι ο αυριανός καλεσμένος της εκπομπής «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Τρίτη 17 Μαΐου στις 10.00 στον ΑΝΤ1.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x