Media

Media: Στην Τουλούζ για το Ιταλία-Σουηδία ο ΣΠΟΡ FM 94,6

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις γύρω από τον χώρο των media.

Δυνατές αναμετρήσεις στο σημερινό πρόγραμμα του Euro και μάλιστα από νωρίς. Στις 16.00, οι Ιταλοί αντιμετωπίζουν τη Σουηδία (ΕΡΤ1) και ο ΣΠΟΡ FM 94,6 θα καλύψει ζωντανά από την Τουλούζ το σπουδαίο αυτό ματς με τον απεσταλμένο του, Αλέξη Σπυρόπουλο. Ακολουθεί στις 19.00, το παιχνίδι Τσεχία-Κροατία (ΕΡΤ1)και στις 22.00 το Ισπανία-Τουρκία (ΕΡΤ1).

Παράλληλα, συνεχίζεται και το Copa America, όπου στις 03.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου, Περού και Κολομβία διεκδικούν μία θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης , εκεί που βρίσκονται ήδη οι ΗΠΑ. Το ματς θα καλυφθεί ζωντανά από τον ΣΚΑΪ, όπως και τα άλλα δύο ματς της φάσης Αργεντινή-Βενεζουέλα (02.00,ξημερώματα Κυριακής) και Μεξικό-Χιλή (05.00, ξημερώματα Κυριακής).

Δείτε εδώ το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Αλλαγές στα live του X-Factor
Στενεύουν τα περιθώρια για τους οκτώ, πλέον, διαγωνιζόμενους του «The X Factor», στο αποψινό 5ο live . Στη σκηνή θα εμφανιστούν επίσης η Xenia Ghali, που θα τη δούμε σ’ ένα medley με τους διαγωνιζόμενους αλλά και την ίδια επί σκηνής σε dj set, καθώς και τους Hooverphonic. Στις 21.15 στον ΣΚΑΪ. Από την επόμενη εβδομάδα, τα live του μουσικού show θα είναι δυο, κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 21.15.

Εκτάκτως αύριο οι Κυριακάτικες εφημερίδες
Αύριο θα κυκλοφορήσουν εκτάκτως οι Κυριακάτικες εφημερίδες λόγω της Αργίας του Αγ. Πνεύματος, ενώ οι αθλητικές εφημερίδες δεν θα κυκλοφορήσουν την Δευτέρα 20 Ιουνίου.

Βγαίνει πρωταθλητής στο ΝΒΑ
Τα ξημερώματα της Παρασκευής οι Καβαλίερς κόντρα στους Ουόριορς έκαναν την μεγάλη ανατροπή και ισοφάρισαν την σειρά των τελικών του ΝΒΑ σε 3-3 από 3-1.Τα ξημερώματα της Δευτέρας( 03:00) στον 7ο και τελευταίο τελικό θα μάθουμε και αν θα έχουν επιστρέψει ολοκληρωτικά κατακτώντας το πρωτάθλημα μέσα στο Όκλαντ. Ζωντανή μετάδοση από τον OTE Sport 4 HD.

Στην Κοζάνη για το World League 2016
Στο Κλειστό Γυμναστήριο Κοζάνης θα βρεθεί αυτό το τριήμερο ο ΣΠΟΡFM 94,6 και ο Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου για να καλύψουν τα ματς της Εθνικής μας ομάδας στο Βόλεϊ Ανδρών για τους αγώνες του 3 ου ομίλου του World League 2016.Αναλυτικά οι αγώνες που θα έχουν διπλή τηλεοπτική κάλυψη και από ΕΡΤ 3 και OTESport7HD:
Ελλάδας – Καζακστάν (Παρασκευή ,21:00),Ελλάδα – Πουέρτο Ρίκο (Σάββατο, 21:00) ,Ελλάδα – Κινεζική Ταϊπέι (Κυριακή ,21:00)

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»
Αγαπημένοι τραγουδιστές, ηθοποιοί, αθλητές, παρουσιαστές και όχι μόνο συμμετέχουν στο πάρτυ του Σπύρου Παπαδόπουλου και το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» αυτό το Σάββατο στις 21:00 στον Alpha.

«Lemonade»: Το μουσικό φιλμ της Beyonce στο Novalifε
Στις 18:50 το Σάββατο το Novalifε θα προβάλλει σε ‘Α τηλεοπτική μετάδοση στην Ελλάδα το ωριαίο μουσικό φιλμ της Beyonce με τίτλο «Lemonade».

Οι ταινίες της Κυριακής
Σε Α’ τηλεοπτική προβολή η ταινία «Ουζερί Τσιτσάνης» έρχεται στις 21.00 από το OTE CINEMA 1HD. Την ίδια ώρα ο Alpha θα δείξει την περιπέτεια «Αλεξίσφαιροι ντεντέκτιβ 2». Την ελληνική κλασσική κωμωδία «Ζητείται ψεύτης» έχει προγραμματίσει το Star στις 21.00, ενώ το Mega στις 23.50 θα δείξει την περιπέτεια δράσης «Αγγίζοντας τον θάνατο»

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x