Media

Media: Συνέχεια του Κόπα Αμέρικα στον ΣΚΑΪ, πληρώθηκαν έναν μισθό στο Mega

Αγώνες για τον 3ο όμιλο περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του Κόπα Αμέρικα.

Αγώνες για τον 3ο όμιλο περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του Κόπα Αμέρικα. Συγκεκριμένα για την 2η αγωνιστική της διοργάνωσης στις 02.30 η Ουρουγουάη αντιμετωπίζει τη Βενεζουέλα με στόχο την πρώτη της νίκη, ενώ στις 05.30 το Μεξικό θα αναμετρηθεί με την Τζαμάικα. Τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων από τον ΣΚΑΪ.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Στη Nova και του χρόνου το πρωτάθλημα της Volley League
Σε επέκταση της συμφωνίας με την ΕΣΑΠ προχώρησε η Nova , εξασφαλίζοντας τα δικαιώματα του πρωταθλήματος της Volley League και για την περίοδο 2016-2017.

Πληρώθηκαν έναν μισθό στο Mega
Μικρή ανακούφιση και αχτίδα φωτός για τους εργαζόμενους στο Mega η χθεσινή επίσημη ενημέρωση που είχαν από το γραφείο προσωπικού, ότι στους λογαριασμούς τους πιστώνεται σήμερα το δεύτερο 15ημερο του Μαρτίου και το πρώτο 15ημερο του Απριλίου. Επόμενο βήμα; Να υπογραφεί το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ των παλαιών και των νέων μετόχων με τις τράπεζες για την ομαλοποίηση της μισθοδοσίας και την εξόφληση του προσωπικού.

To Euro 2016 στην ΕΡΤ
Πρεμιέρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου της Γαλλίας κάνει την Παρασκευή η ΕΡΤ , αρχίζοντας στις 21:00 από την ΕΡΤ1 με την εκπομπή «Euro Euro όλοι». Ο Ιωσήφ Νικολάου και ο Γιάννης Ράνιος θα φιλοξενήσουν στο στούντιο τον προπονητή του Ατρόμητου, Τραϊανό Δέλλα. Στις 22:00 θα γίνει σέντρα με την αναμέτρηση της Γαλλίας με τη Ρουμανία σε περιγραφή του Βασίλη Μπακόπουλου και σχόλιο του Τραϊανού Δέλλα.

Οδοιπορικό στη Σίφνο
Στις ομορφιές της Σίφνου θα ξεναγήσει απόψε τους τηλεθεατές ο Νίκος Μάνεσης μέσω της εκπομπής «60’ Ελλάδα» που θα προβληθεί στις 23.50 στον Alpha.

Οι καλεσμένοι του «Τhe 2night Show»
Στο πλατό του «Τhe 2night Show» (23.15, ΑΝΤ1) θα βρεθούν απόψε καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, η σοπράνο Κάτια Πάσχου και οι τραγουδιστές Γιώργος Δασκουλίδης και Μάρω Λύτρα.

Η ταινία της ημέρας
Την περιπέτεια «Οι αναλώσιμοι 3» σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση θα προβάλλει απόψε στις 22.00 το Star. Πρωταγωνιστούν Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζέισον Στέιθαμ, Τζετ Λι, Αντόνιο Μπαντέρας, Χάρισον Φορντ και Μελ Γκίμπσον.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x