Media

Media: Τέλος η Κορομηλά από το Epsilon, απόψε το 6ο live του «X-Factor»

Ολοκληρώνεται απόψε η 3η αγωνιστική σε 3ο και 4ο όμιλο στο Euro - Το Κόπα Αμέρικα οδεύει προς το τέλος του - Με το 6ο live συνεχίζεται απόψε το κορυφαίο μουσικό show του πλανήτη, το X Factor.

Ξεχωρίζει το Κροατία - Ισπανία στο Euro 2016
Ολοκληρώνεται απόψε η 3η αγωνιστική σε 3ο και 4ο όμιλο στο Euro. Για τον 3ο όμιλο, στις 19.00 διεξάγονται οι αναμετρήσεις Ουκρανία – Πολωνία (ΕΡΤ2) και Βόρεια Ιρλανδία –Γερμανία (ΕΡΤ1). Στις 22.00 για τον 4ο όμιλο θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Κροατία και την Ισπανία (ΕΡΤ1), ενώ την ίδια ώρα η Τσεχία θα αντιμετωπίσει την Τουρκία (ΕΡΤ2).


Τα ξημερώματα ο πρώτος ημιτελικός για το Κόπα Αμέρικα
Το Κόπα Αμέρικα οδεύει προς το τέλος του καθώς τα ξημερώματα της Τετάρτης στις 04.00 διεξάγεται ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στη διοργανώτρια ΗΠΑ και την Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι. Τηλεοπτική μετάδοση από τον ΣΚΑΪ.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

«X-Factor»: Απόψε το 6ο live
Με το 6ο live συνεχίζεται απόψε το κορυφαίο μουσικό show του πλανήτη, το “THE X-FACTOR” με τα περιθώρια να στενεύουν για τους εναπομείναντες διαγωνιζόμενους. Στη σκηνή θα βρεθούν επίσης η Έλλη Κοκκίνου και ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Απόψε στις 21.15 στον ΣΚΑΪ.

Τέλος από το Epsilon η Ρούλα Κορομηλά
Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από το Epsilon η Ρούλα Κορομηλά και μάλιστα αιφνιδιαστικά λίγες μέρες πριν την τελευταία εκπομπή της σεζόν από τη Σύρο. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν, αφορμή στάθηκε η διαφωνία της να παρουσιάσει την τελευταία εκπομπή μαζί με τον Μένιο Φουρθιώτη. Στην ανακοίνωσή του το κανάλι ευχαριστεί την Ρούλα Κορομηλά για την άψογη συνεργασία τους και παράλληλα διαψεύδει τα δημοσιεύματα για τους λόγους του διαζυγίου.

«Δημοψήφισμα για το BREXIT» απόψε στον Alpha
Μία έκτακτη ενημερωτική εκπομπή με θέμα το «Δημοψήφισμα για το BREXIT» θα παρουσιάσει απόψε στις 23.45 η Σοφία Παπαϊωάννου στον Alpha με αρκετούς καλεσμένους στο στούντιο.

«Η Μάχη του Κιλκίς» στο OTE HISTORY
103 χρόνια μετά την φονικότερη μάχη των Βαλκανικών πολέμων, τη μάχη του Κιλκίς-Λαχανά (19-21 Ιουνίου 1913), που σηματοδότησε την απελευθέρωση της Ανατολικής Μακεδονίας και την ματαίωση των βουλγαρικών φιλοδοξιών για την κατάκτηση της Θεσσαλονίκης, το OTE HISTORY φιλοξενεί απόψε στις 21.00 το ντοκιμαντέρ παραγωγής του Δήμου Κιλκίς, με τίτλο «Η Μάχη του Κιλκίς».

«Batman Begins» απόψε στο Star
Την περιπέτεια φαντασίας «Batman Begins» έχει προγραμματίσει να προβάλει απόψε στις 22.00 το Star. Πρωταγωνιστούν Κρίστιαν Μπέιλ, Μάικλ Κέιν, Μόργκαν Φρίμαν, Γκάρι Όλντμαν, Λίαμ Νίσον και Κέιτι Χολμς.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x