Media

Media: Χαμηλή τηλεθέαση για τη Eurovision

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο των media και τις σημαντικότερες τηλεοπτικές μεταδόσεις.

Στις 18:15 στη Νέα Σμύρνη θα δοθεί η πρώτη σέντρα των play offs της Superleague ανάμεσα σε Πανιώνιο και Παναθηναϊκό (Novasports 2). Ο ΣΠΟΡFM 94,6 θα μεταδώσει ζωντανά την αναμέτρηση σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα, ενώ στις 20.30 θα καλύψει ζωντανά από την Τούμπα και το ντέρμπι των «Δικεφάλων», ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (Novasports 1) σε περιγραφεί Δημήτρη Τσορμπατζόγλου.
Παράλληλα, συνεχίζονται οι ημιτελικοί των play offs της Basket League με τον Άρη να ψάχνει την ισοφάριση και τον Παναθηναϊκό την πρόκριση στους τελικούς. Τζάμπολ στο Αλεξάνδρειο στις 19:00 με ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡFM 94,6 σε περιγραφή Χρήστου Γκάλη. Τηλεοπτικά το παιχνίδι θα καλυφθεί από το Novasports 3.

Μπάλα παίζουν και στην Αγγλία, όπου σήμερα διεξάγονται τρία εξ αναβολής ματς. Στις 21.45, η Σάντερλαντ υποδέχεται την Έβερτον (OTE Sport 3 HD) και η Νόριτς την Γουότφορντ (OTE Sport 2 HD), ενώ υπάρχει και ντέρμπι στις 22.00, όταν η Λίβερπουλ φιλοξενεί την Τσέλσι(OTE Sport 1 HD).

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Χαμηλή τηλεθέαση για τη Eurovision
Η Ελλάδα μετά από πολλά χρόνια αποκλείστηκε από τον τελικό της Eurovision, καθώς το συγκρότημα Argo και το τραγούδι «Utopian Land» δεν εντυπωσίασε την Ευρώπη αλλά και τους Έλληνες με την ερμηνεία και την σκηνική τους παρουσία, ενώ δέχτηκαν και σκληρή κριτική για την εμφάνισή τους. Η τηλεθέαση του Α’ ημιτελικού ήταν σαφώς μικρότερη με άλλες χρονιές αφού στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 22,5%, ενώ στο δυναμικό κοινό δεν ξεπέρασε το 23%. Μοναδική εξαίρεση ήταν το τέταρτο κατά τη διάρκεια του οποίου ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα που έφτασε στο 31,4%.

Συνεχίζονται οι 4ωρες στάσεις εργασίας στο Mega
Τη συνέχιση των κυλιόμενων 4ωρων στάσεων εργασίας για όλους τους δημοσιογράφους, οι οποίοι εργάζονται στο «MEGA» και στην ιστοσελίδα «megatv.com» αποφάσισε η ΕΣΗΕΑ για σήμερα από τις 06.00 έως τις 10.00 για τη μη καταβολή των οφειλόμενων αποδοχών της εργοδοσίας προς τους εργαζόμενους.

Νέα εκπομπή στο πρωινό πρόγραμμα του Epsilon
Πρωινή εκπομπή ετοιμάζει το κανάλι Epsilon. Όπως προαναγγέλει στην σελίδα του στο facebook,η εκπομπή με τίτλο «Πρωινούλι» θα βγει στον αέρα την ερχόμενη Δευτέρα στις 10.00. Αν και δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, σύμφωνα με πληροφορίες, θα έχει τρίωρη διάρκεια με την Όλγα Λαφαζάνη στην παρουσίαση.

Πρωτιά για το μεσημβρινό δελτίο του ΣΚΑΪ τη Δευτέρα
Άκρως επιτυχημένη, όπως δείχνουν και τα νούμερα τηλεθέασης, αποδείχθηκε η επιλογή του ΣΚΑΪ να εντάξει στις 14.00 ωριαίο δελτίο ειδήσεων με την Εύα Αντωνοπούλου. Μάλιστα, τη Δευτέρας 9 Μαΐου ο ΣΚΑΪ βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης, με το δελτίο να σημειώνει μέσο όρο στο σύνολο 25,1% κατακτώντας, παράλληλα, την 9η θέση στο ημερήσιο top10.

Έρευνα για τα έξι χρόνια μνημόνια
Έξι χρόνια μνημόνια και ακόμη αναζητούνται λύσεις, μέσα από την έρευνα της διαΝΕΟσις για την εκπομπή «Η Ελλάδα στον καθρέφτη» με τον Κωνσταντίνο Ζούλα και τη Νίκη Λυμπεράκη που θα προβληθεί απόψε στις 00.10 στον ΣΚΑΪ.

World Party στο Ντουμπάι
Ένα διαφορετικό «World Party» στις 21.50 στον Alpha. Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης επισκέπτονται το Ντουμπάι και στην παρέα τους έχουν τον Κρητικό Αντώνη Τσαπατάκη, που προετοιμάζεται για την Παραολυμπιάδα του Ρίο.

«Βράδυ» & «Τhe 2night Show»
Ο Βασίλης Λεβέντης, ο Κώστας Μπακογιάννης, ο Αντώνης Βλοντάκης αλλά και η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Πέτρου Κωστόπουλου στις 23.00 στον Alpha. Με Μαρία Μπεκατώρου, Έλενα Παπαβασιλείου, Βασίλης Τερλέγκας και Βασιλική Νταντά η «απάντηση» της εκπομπής «Τhe 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου (23.15, ΑΝΤ1).

Αφιέρωμα στο 69ο Φεστιβάλ Καννών από το Novacinema 4
Το 69ο Φεστιβάλ Καννών, ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ κινηματογράφου παγκοσμίως, διεξάγεται από σήμερα μέχρι και την Κυριακή 22 Μαΐου και στο πλαίσιο αυτό το Novacinema 4 παρουσιάζει ένα μεγάλο αφιέρωμα με καθημερινές ανταποκρίσεις. Συγκεκριμένα, από αύριο έως και τη Δευτέρα 23 Μαΐου το Novacinema 4 θα προβάλλει κάθε βράδυ στις, 23:00, μία ταινία που έχει ξεχωρίσει σε προηγούμενα Φεστιβάλ Καννών, ενώ πριν από την κάθε προβολή της ταινίας, τις καθημερινές, στις 22:45, θα μεταδίδονται τα νέα της ημέρας σε 5λεπτη ειδική εκπομπή.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x