Media

Φουλ αγωνιστική δράση και σήμερα Δευτέρα

Με το παιχνίδι Ατρόμητος – Ηρακλής που θα διεξαχθεί σήμερα στις 19.30 ολοκληρώνεται η 24 αγωνιστική της Superleague.

Αυλαία για την 24η αγωνιστική της Super League
Με το παιχνίδι Ατρόμητος – Ηρακλής που θα διεξαχθεί σήμερα στις 19.30 ολοκληρώνεται η 24 αγωνιστική της Superleague. Ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή του Παύλου Κουστέρη και τηλεοπτικά από το Novasports 1.

Εύκολες αποστολές για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο μπάσκετ
Με τους αγώνες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού αντίστοιχα πέφτει σήμερα η αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Στις 18.00 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ το Λαύριο (Novasports 2), ενώ στις 19.00 ο Ολυμπιακός φιλοξενεί το ΣΕΦ την Καβάλα (ΟΤΕ Sport 4). Και οι δυο αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ολοκληρώνεται η αγωνιστική της Football League
Δύο αγώνες περιλαμβάνει όμως και το σημερινό πρόγραμμα της Football League ΟΠΑΠ στην αυλαία της 21ης αγωνιστικής. Στις 15.00 η Αναγέννηση Καρδίτσας φιλοξενεί την Κέρκυρα, ενώ στις 18.00 0ο Κισσαμικός υποδέχεται τα Χανιά. Ραδιοφωνική μετάδοση των αγώνων από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τηλεοπτική από το ΟΤΕ Sport 3.

Ντέρμπι στη Volley League
Με το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Φοίνικα Σύρου στις 18.00 ολοκληρώνεται σήμερα η 18η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Volley League «Πάμε Στοίχημα». Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Novasports 3.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

«Η Δίκη στον ΣΚΑΪ»
Νέες αποκαλύψεις έρχονται απόψε στο φως στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» με τον Κυριάκο Θωμαϊδη, στις 00.15 στον ΣΚΑΪ. Oι άγνωστοι συνταρακτικοί διάλογοι του σκανδάλου των στημένων αγώνων, ο διαιτητής της Super League που δέχεται τηλεφωνικές οδηγίες από πρόεδρο ΠΑΕ και όλο το παρασκήνιο του ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκού.

Νέα ώρα για το δελτίο του ΑΝΤ1
Ανανεωμένο και σε νέα ώρα από σήμερα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με την Μαρία Χούκλη που θα προβάλλεται πλέον καθημερινά στις 19:00 και θα βρεθεί απέναντι από το κεντρικό δελτίο του Alpha εκτινάσσοντας τον ανταγωνισμό στα ύψη.

«42 λεπτά»: Νέα εκπομπή στον ΣΚΑΙ
Μία νέα ενημερωτική εκπομπή με την Εύα Αντωνοπούλου κάνει πρεμιέρα την προσεχή Τετάρτη στις 00.10 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Πρόκειται για 15νθήμερη εκπομπή με τίτλο «42 λεπτά» που θα προβάλλεται κάθε δεύτερη Τετάρτη. Καλεσμένος στην πρώτη εκπομπή ο τέως Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιώργος Προβόπουλος, ο οποίος μιλάει στην Εύα Αντωνοπούλου και αποκαλύπτει το δραματικό παρασκήνιο της μεγάλης κρίσης, αξιολογεί τους κινδύνους που αντιμετωπίζει η οικονομία σήμερα και εκτιμά την επόμενη μέρα.

Ο Αλέξης Τσίπρας απόψε στο Star
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είναι ο αποψινός καλεσμένος της εκπομπής «στον ενικό» σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης με τον Νίκο Χατζηνικολάου, στις 23.20 στο Star.

48ωρες απεργίες αποφάσισε η ΠΟΕΣΥ για τα ΜΜΕ
Την κήρυξη 48ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων σε όλα τα ΜΜΕ της χώρας αποφάσισε ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών σε έκτακτη συνεδρίασή του μετά από συνεννόηση με τα πρωτοβάθμια σωματεία του χώρου, σε ό,τι αφορά τον χρόνο πραγματοποίησης των απεργιών.

Ο Στέλιος Κούλογλου στο "Λαμπατέρ"
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου είναι καλεσμένος του Ανδρέα Ρουμελιώτη και της Μυρτώς Κοντοβά στην εκπομπή "Λαμπατέρ" που θα προβληθεί απόψε στις 22:50 στο Novalifε.

«Ραντεβού» με τον Μάρκο Σεφερλή
Μια νέα ψυχαγωγική εκπομπή ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο στο Star. Πρόκειται για το «Ραντεβού» με τον Μάρκο Σεφερλή, ένα οικογενειακό τηλεπαιχνίδι που θα μεταδίδεται από τον Μάρτιο κάθε Σαββατοκύριακο και είναι μία ανανεωμένη εκδοχή του επιτυχημένου κόνσεπτ “Blind Date” δηλαδή «Ραντεβού στα τυφλά».

Πρεμιέρα για τη σειρά «The Paradise» στην ΕΡΤ2
Με τη νέα δραματική σειρά εποχής «The Paradise» που θα προβάλλεται κάθε βράδυ στις 20.00 ενισχύουν από σήμερα το πρόγραμμά τους οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ2. Η σειρά, που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Εμίλ Ζολά «Στην ευτυχία των κυριών» είναι παραγωγής BBC 2012-2013 και αποτελείται από δύο κύκλους των οκτώ επεισοδίων ο καθένας.

«Δικηγόρος σκοτεινών υποθέσεων» απόψε στο Star
Μην χάσετε απόψε στις 21.00 στο Star την δραματική ταινία «Δικηγόρος σκοτεινών υποθέσεων» που είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα του Μάικλ Κόνελι «Ο δικηγόρος με τη Λίνκολν». Πρωταγωνιστούν Μάθιου Μακόναχι, Ράιαν Φιλίπε, Μαρίζα Τομέι κ.α.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x