Media

Η Formula 1 στον ΟΤΕ TV και η υπόλοιπη δράση του τριημέρου

Νίκη για να συνεχίζει να ελπίζει στην πρόκριση στα προημιτελικά της Euroleague θέλει απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Ζαλγκίρις Κάουνας για την 11η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Top16.

Νίκη για να συνεχίζει να ελπίζει στην πρόκριση στα προημιτελικά της Euroleague θέλει απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Ζαλγκίρις Κάουνας για την 11η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Top16. Τζάμπολ στο Σ.Ε.Φ. στις 21:45 με ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡFM94,6 σε περιγραφή Νίκου Ζέρβα και Χρήστου Ρομπόλη και τηλεοπτικά από το Novasports3.

Το Final 4 του Κυπέλλου μπάσκετ Γυναικών στην Nova
Από σήμερα και μέχρι την Κυριακή το Novasports 7 θα βρίσκεται στην Λευκάδα, όπου διεξάγεται το Final 4 του μπάσκετ Γυναικών, το οποίο και θα καλύψει ζωντανά. Η αρχή γίνεται στις 16.00, όταν Παναθηναϊκός και Αθηναϊκός διεκδικούν το πρώτο εισιτήριο του τελικού της Κυριακής(15.00). Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (19.00) το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Ξεκινά το 67ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 στον ΟΤΕ TV
Αυτό το τριήμερο διεξάγεται το πρώτο Grand Prix της σεζόν στο «Άλμπερτ Παρκ» της Μελβούρνης με έντεκα ομάδες, μετά την προσθήκη και της νεοσύστατης αμερικανικής ομάδας, Haas. Ο ΟΤΕ TV, που καλύπτει για 6η διαδοχική χρονιά την διοργάνωση, και συγκεκριμένα ο OTE Sport 5 HD βρίσκονται στην Αυστραλία και θα μεταδώσουν ζωντανά τα ξημερώματα του Σαββάτου (07:50) τις κατατακτήριες δοκιμές και στις 07:00 το πρωί της Κυριακής τον αγώνα σε περιγραφή Κώστα Ψάρρα και Γιάννη-Μάριου Παπαδόπουλου.

Αγωνία σε Premier League και Serie A,ντέρμπι στην Ολλανδία
Στα διεθνή τα περισσότερα πρωταθλήματα μπαίνουν στην τελική τους ευθεία και η αγωνία κορυφώνεται κυρίως σε Premier League και Serie A. Στην Αγγλία, τo ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Κυριακή,18:00,OTE Sport 1 HD)βρίσκεται στο επίκεντρο της 31ης αγωνιστικής. Η Λέστερ δοκιμάζεται εκτός έδρας με την σκληροτράχηλη Κρίσταλ Πάλλας (Σάββατο,17.00, OTE Sport 1 HD) και η άλλη διεκδικήτρια του τίτλου Τότεναμ υποδέχεται την Κυριακή στις 18.00 την Μπόρνμουθ (OTE Sport 7 HD).

Στην Ιταλία, πολύ δύσκολο έργο για την πρωτοπόρο Γιουβέντους που φιλοξενείται από την Τορίνο στο τοπικό ντέρμπι της 30ης αγωνιστικής της Serie A (Κυριακή, 16:00,OTE Sport 4 HD), ενώ σχετικά εύκολο αυτό της Νάπολι που φιλοξενεί την ίδια ημέρα την Τζένοα(19:00,OTE Sport 8 HD).

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η 28η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος, αφού η πρωτοπόρος Αϊντχόφεν, υποδέχεται τον δεύτερο Αγιαξ (Κυριακή, 17:45, Novasports 7 ).

Από εκεί και πέρα από το πρόγραμμα του Σαββάτου ξεχωρίσαμε τα ματς : Έβερτον -Άρσεναλ(14:45 ,OTE Sport 1 HD), Χέρτα – Ίνγκολσταντ (16:30, OTE Sport 7 HD), Βόλφσμπουργκ – Ντάρμσταντ (16:30, OTE Sport 4 HD),Κολονία - Μπάγερν Μονάχου (16:30,OTE Sport 3 HD),Σπόρτινγκ Χιχόν - Ατλέτικο Μαδρίτης (17:00,OTE Sport 2 HD),ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Κουμπάν (18:30, Novasports 6,Ρόμα – Ίντερ( 21:45 ,OTE Sport 1), Λιόν – Ναντ(22:00, Novasports 4).

Και την Κυριακή τα παιχνίδια: Εσπανιόλ - Αθλέτικ Μπιλμπάο (13:00,OTE Sport 2 HD),Σάντερλαντ – Νιουκάστλ(15:30,OTE Sport 8 HD),Σαουθάμπτον - Λίβερπουλ (15:30,OTE Sport 1 HD) ,Φροζινόνε – Φιορεντίνα (16:00,OTE Sport 6 HD),Στουτγάρδη - Μπάγερ Λεβερκούζεν (16:30, OTE Sport 3 HD),Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα(17:00, OTE Sport 2 HD),Ρεάλ Μαδρίτης – Σεβίλλη (21:30,OTE Sport 2 HD), Μίλαν – Λάτσιο (21:45,OTE Sport 1 HD) και Παρί Σεν Ζερμέν – Μονακό (22:00,Novasports 2).

Στα Novasports ο τελικός Κυπέλλου του Βελγίου
Την Κυριακή στις 17:00 το Novasports 6 θα καλύψει ζωντανά από τις Βρυξέλλες τον τελικό του Κυπέλλου Βελγίου, ανάμεσα στην κάτοχο, Κλαμπ Μπριζ και στην ομάδα του Γιάννη Μανιάτη, Σταντάρ Λιέγης, έναν αγώνας που θα κρίνει το πρώτο τίτλο της χρονιάς. Η κάτοχος του Κυπέλλου Βελγίου Κλαμπ Μπριζ αντιμετωπίζει τη Σταντάρ Λιέγης, στον 61ο τελικό.

Ο Φώτης Κατσικάρης στο «Traction»
Τον προπονητή της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ, Φώτη Κατσικάρη, υποδέχεται ο Κώστας Στεφανής, στο «Traction» στο επεισόδιο της Κυριακής που θα προβληθεί στις 14:20 στον ΣΚΑΪ.

«Στην υγειά μας ρε παιδιά» με μπουζούκι και Θανάση Πολυκανδριώτη
Σε ένα αφιέρωμα στο μπουζούκι προσκαλεί τους τηλεθεατές ο Σπύρος Παπαδόπουλος αύριο (21.00, Alpha). Ο Θανάσης Πολυκανδριώτης μαζί με μια πολυμελή ορχήστρα, χαρίζουν αγαπημένα κομμάτια κορυφαίων δημιουργών. Ερμηνεύουν η διακεκριμένη μέτζο σοπράνο Ειρήνη Καράγιαννη, Μπάμπης Στόκας, Κατερίνα Κόρου κ.α.

«Ορίζοντας»: Οδοιπορικό στην Ειδομένη
Ένα οδοιπορικό στην Ειδομένη και τον καταυλισμό των προσφύγων στα σύνορα με τα Σκόπια παρουσιάζει ο «Ορίζοντας» του Σωτήρη Δανέζη, την Κυριακή στις 23.10 στο MEGA με τίτλο «Εγκλωβισμένοι».

Οι ταινίες της Κυριακής στην TV
Ταινίες για όλα τα γούστα έχουν προγραμματίσει τα κανάλια για το βράδυ της Κυριακής. Πιο αναλυτικά, πρεμιέρα σε α’ προβολή κάνει στις 23.00 στο ΟΤΕ Cinema 1HD, η πολυσυζητημένη ταινία “Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι”. Νωρίτερα στις 21.00,το Mega θα δείξει το «Aϊ Φορ: Λούφα και παραλαγή» με τους Γιώργο Κιμούλη, Θανάση Τσαλταμπάση. «Iron Man 2» την ίδια ώρα η πρόταση του ΑΝΤ1 με τους: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Γκουινέθ Πάλτροου, Μίκι Ρουρκ και Σκάρλετ Γιόχανσον. Την ελληνική κωμωδία «Η κόμησσα της Κέρκυρας» επέλεξε το Star (21.00) με την Ρένα Βλαχοπούλου. Και τέλος, ο Alpha (21.00) θα προβάλει τη μεταγλωττισμένη περιπέτεια κινουμένων σχεδίων «Η ταινία LEGO» σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x