Media

Η Ελλάδα στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision, AEK–Ολυμπιακός ζωντανά στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Το τρίτο ματς ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό για την ημιτελική φάση των play off της Basket League, ξεχωρίζει στην αθλητική δραστηριότητά της Τρίτης. Βραδιά Eurovision με τη συμμετοχή της Ελλάδας.

Τρίτη πράξη απόψε στις 19.00 για τον δεύτερο ημιτελικό της Basket League με την ΑΕΚ να υποδέχεται στο Κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων τον Ολυμπιακό και να θέλει τη νίκη για να μείνει ζωντανή στην υπόθεση της πρόκρισης, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» αν επικρατήσουν παίρνουν το εισιτήριο για τους τελικούς τους πρωταθλήματος. Ζωντανή μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή των Νίκου Ζέρβα και Χρήστου Ρομπόλη και τηλεοπτικά από το OTE SPORT 4HD.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Βραδιά Eurovision με τη συμμετοχή της Ελλάδας
Σε απευθείας σύνδεση με το «Globe Arena» της Στοκχόλμης, η ΕΡΤ θα μεταδώσει απόψε στις 22.00 τον πρώτο ημιτελικό του 61ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision. Η Ελλάδα θα εμφανιστεί στη δεύτερη θέση με τους Argo και το τραγούδι «Utopian Land», τη σύνθεση και τους στίχους του οποίου έγραψε ο Βλαδίμηρος Σοφιανίδης. Ο δεύτερος ημιτελικός και ο τελικός του Διαγωνισμού θα μεταδοθούν επίσης ζωντανά την Πέμπτη 12 και το Σάββατο 14 Μαΐου, αντίστοιχα, στις 22.00 από την ΕΤ1. Το σχολιασμό θα κάνουν η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ασφαλιστικό και περιφερειακά αεροδρόμια στις «Ιστορίες»
Τον φάκελο του ασφαλιστικού και των περιφερειακών αεροδρομίων ανοίγουν οι αποψινές «Ιστορίες» (23.15, ΣΚΑΪ) όπου μεταξύ άλλων θα προβληθεί αποκαλυπτική συνέντευξη του Τάσου Γιαννίτση στον Παύλο Τσίμα, αλλά και του διευθύνοντος συμβούλου του ομίλου Fraport Στέφαν Σούλτε στη Σία Κοσιώνη.

Βραβεύσεις στους πρωταγωνιστές της Volley League
Τα βραβεία του επάθλου Novasports στους πρωταγωνιστές της Volley League για τη φετινή σεζόν θα απονείμει η αποψινή εκπομπή «Στο φιλέ» με τον Παντελή Λώλη (22.00, Novasports 1). Συγκεκριμένα, ζωντανά στο στούντιο της Nova στην Κάντζα, θα βραβευτεί ο παίκτης που έβγαλε την καλύτερη άμυνα, ο παίκτης με το καλύτερο μπλοκ και ο παίκτης με την καλύτερη επίθεση. Η επιλογή και η ανάδειξη των καλύτερων, έγινε από τους 12 προπονητές και τους 12 αρχηγούς των ομάδων που συμμετείχαν στο φετινό πρωτάθλημα . Αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής, στις 23:00, θα ακολουθήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD ένα ωριαίο ντοκιμαντέρ στους φετινούς τελικούς της Volley League Πάμε Στοίχημα, ανάμεσα στον Φοίνικα Σύρου και τον ΠΑΟΚ.

Αφιέρωμα στον Παύλο Σιδηρόπουλο
Μια σύγχρονη πνοή στα τραγούδια του Παύλου Σιδηρόπουλου, ενός από τους μύθους της ελληνικής ροκ δίνουν στο αποψινό επεισόδιο του «The Music Project by Jumping Fish» με τον Μιχάλη Κουινέλη νέοι μουσικοί .Απόψε στις 22.30 στον Alpha.

Ο Βασίλης Λεβέντης στην «Ανατροπή»
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης είναι καλεσμένος της εκπομπής «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη, στις 00.05 στο MEGA.

Ο Νίκος Κάλης νέος διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1
Ο Νίκος Κάλης, μέχρι πρότινος επικεφαλής του ψυχαγωγικού τμήματος ανέλαβε καθήκοντα διευθυντή προγράμματος της τηλεόρασης του ΑΝΤ1.

«Θυσιάζοντας ένα πιόνι» σε Α’ τηλεοπτική προβολή
Τη συγκλονιστική ταινία «Θυσιάζοντας ένα πιόνι» που καταγράφει την πορεία του σκακιστή Μπόμπι Φίσερ και την αναμέτρηση του με τον Σοβιετικό παγκόσμιο πρωταθλητή Μπόρις Σπάσκι θα προβάλλει απόψε στις 22.00 το Novacinema 1 σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση. Πρωταγωνιστούν Τόμπι Μαγκουάιρ, Λιβ Σράιμπερ και Πίτερ Σάρσγκααρντ.

Ο Γιάννης Βασιλείου στο “Parole”
Ο τραγουδιστής Γιάννης Βασιλείου έρχεται απόψε στο πλατό της εκπομπής «Parole» με την Αννίτα Πάνια που θα προβληθεί στις 23.00 στο Epsilon.


Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x