Media

Κανάλι «House of Cards» από τον ΟΤΕ TV

Ειδήσεις από τον χώρο των media.

Πρεμιέρα κάνει την Πέμπτη 3 Μαρτίου στον ΟΤΕ TV το νέο pop up κανάλι ‘House of Cards’ με πρωταγωνιστές τους Κέβιν Σπέισι και Ρόμπιν Ράιτ, αποκλειστικά αφιερωμένο στην κορυφαία σειρά, όπου θα προβληθούν οι 3 πρώτοι κύκλοι και, σε πρώτη προβολή, όλος ο 4ος κύκλος και με τα 13 επεισόδια back2back. Επίσης, ο ΟΤΕ TV θα προβάλλει και τον 5ο κύκλο της σειράς. Το νέο κανάλι του OTE TV θα προβάλλει τους 3 πρώτους κύκλους της βραβευμένης με 2 Χρυσές Σφαίρες και 6 Emmy σειράς την Πέμπτη 3 Μαρτίου από τις 19.00, ενώ ο νέος 4ος κύκλος θα αρχίσει να προβάλλεται το Σάββατο 5 Μαρτίου από τις 10.00, με ελληνικούς υπότιτλους.

Το Final Four του League Cup «Νίκος Σαμαράς» στον ΣΠΟΡFM 94,6
Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς στο βόλεϊ των Ανδρών κρίνεται στη Σύρο, όπου σήμερα και αύριο θα διεξαχθεί το Final Four του 5ου League Cup «Νίκος Σαμαράς». Στις 17:00, ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με τον Ηρακλή και στις 19:30 ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει το Φοίνικα Σύρου. Ο ΣΠΟΡFM 94,6 και ο απεσταλμένος του, Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου θα βρίσκονται στο κλειστό της Ερμούπολης και θα σας ενημερώνουν για την εξέλιξη και των δύο ημιτελικών, ενώ θα υπάρχει και τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 3. Ο τελικός έχει οριστεί για τις 21.00 το βράδυ του Σαββάτου.

Στο ποδόσφαιρο, η αρχή στο σημερινό πρόγραμμα γίνεται στις 15.00 με την αναμέτρηση Αχαρναϊκός-Απόλλων Σμύρνης (ΣΠΟΡFM 94,6 , OTE Sport 3 HD) για την 20η αγωνιστική της Football League. Από τα διεθνή, ξεχωρίζει ο εκτός έδρας αγώνας της Γιουβέντους κόντρα στην Μπολόνια (21:45, OTE Sport 3 HD) στην 26η ημέρα της Serie A, καθώς και τα ματς: Λεβάντε – Χετάφε (21:30,OTE Sport 2 HD) για την 25η αγωνιστική της LaLiga και Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Αμβούργο(21:30, OTE Sport 1 HD) για την 22η αγωνιστική της Bundesliga.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ και Ηρακλής-ΑΕΚ από το Novasports 1
Πολύ δυνατά ματς περιλαμβάνει η 23η αγωνιστική της Superleague με το ντέρμπι Παναθηναϊκός –ΠΑΟΚ να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Σέντρα στις 19.30 το βράδυ της Κυριακής με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1. Νωρίτερα την ίδια ημέρα ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ανεβασμένο Ατρόμητο (15.00, Novasports 2), ενώ δύσκολη αποστολή έχει και η ΑΕΚ το Σάββατο, η οποία καλείται να περάσει νικηφόρα από την έδρα του Ηρακλή (19.30 Novasports 1), μία μόλις εβδομάδα μετά το μεγάλο διπλό του «Γηραιού» στην Τούμπα. Ραδιοφωνική μετάδοση όλων των αγώνων της αγωνιστικής από τον ΣΠΟΡFM 94,6.

Ντέρμπι και στο πόλο
Το Σάββατο στις 17.00, θα καλυφθεί ζωντανά από το Novasports 3 το ντέρμπι
Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη για την 12η αγωνιστική της Α1 πόλο Γυναικών, ενώ θα υπάρχει και ραδιοφωνική ενημέρωση από τον ΣΠΟΡFM 94,6.

Λεβερκούζεν-Ντόρντμουντ στον OTE Sport 3 HD
Χωρίς το μεγάλο ματς στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αυτό το τριήμερο. Υπάρχουν, ωστόσο, αρκετά ενδιαφέροντα ματς την Κυριακή. Στις 16.30, η τρίτη Λεβερκούζεν φιλοξενεί στην «Μπάι Αρένα» τη δεύτερη Ντόρτμουντ (OTE Sport 3 HD) για την 22η αγωνιστική της Bundesliga. Ξεχωρίζουν ,επίσης, τα παιχνίδια : Αταλάντα-Φιορεντίνα (16:00, OTE Sport 1 HD),Ρόμα-Παλέρμο (21:45, OTE Sport 1 HD) για την SerieA, Μάλαγα-Ρεάλ Μαδρίτης (17:00, OTE Sport 2 HD),Ατλέτικο Μαδρίτης-Βιγιαρεάλ (21:30, OTE Sport 2 HD) από το ισπανικό πρωτάθλημα και το Λιλ-Λιόν (22:00, Novasports 2) για το Championnat. Πιο χαλαρό το Σάββατο, με τα :Μπάγερν Μονάχου-Ντάρμσταντ (16.30 OTE Sport 3 HD,),Χέρτα Βερολίνου-Βόλφσμπουργκ (19.30, OTE Sport 1 HD), Λας Πάλμας-Μπαρτσελόνα (17:00, OTE Sport 2 HD), Παρί Σεν Ζερμέν-Ρεμς (18:00, Novasports 6) και Ίντερ-Σαμπντόρια (21:45, OTE Sport 1 HD) στις πρώτες επιλογές μας.

Ρεμπέτικη βραδιά στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά»
Μια αυθεντική ρεμπέτικη βραδιά ετοίμασε για αυτό Σάββατο το βράδυ στις 21.00 ο Σπύρος Παπαδόπουλος στον Alpha. Ερμηνεύουν οι: Γεράσιμος Ανδρεάτος, Σοφία Παπάζογλου, Δώρος Δημοσθένους, Δημήτρης Υφαντής, Σταύρος Σιόλας, Μαρία Δεικτά, Πάνος Παπαϊωάννου, Νεφέλη Κουρή, Βάλια Τσιριγώτη και οι Κωνσταντίνος Μπουντούνης και Λυδία Μπουντούνη (που αποτελούν τους String Demons).

«Γεννημένοι δεύτερη φορά» στον ‘Ορίζοντα’
Η αεροσυνοδός που βγήκε ζωντανή από την τραγωδία του πρωθυπουργικού Falcon, ο ναυαγός του «Express Samina» που σώθηκε από τα κύματα κρατώντας το άψυχο σώμα ενός άγνωστου άνδρα, ο μοναδικός επιζών από τους εγκλωβισμένους που έχασαν τη ζωή τους στην φωτιά της Αρτέμιδας και ο έμπειρος ορειβάτης που έπεσε σε χαράδρα και διασώθηκε μετά από τρεις μέρες, διηγούνται στον Σωτήρη Δανέζη και την εκπομπή «Ορίζοντας» την πιο δραματική περιπέτεια της ζωής τους. Την Κυριακή στις 23.10 στο Mega.

Στην Μπρατισλάβα το «Happy Traveler»
Στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας, Μπρατισλάβα, θα περιηγηθεί ο Ευτύχης Μπλέτσας και η εκπομπή «Happy Traveler» το Σάββατο στις 16.45 στον ΣΚΑΪ.

Οι ταινίες τη Κυριακής
Ταινίες για όλα τα γούστα έχουν προγραμματίσει τα κανάλια για την Κυριακή το βράδυ. Πιο αναλυτικά: Το θρίλερ μυστηρίου «Το αγόρι της διπλανής πόρτας» με τους Τζένιφερ Λόπεζ, Ράιαν Γκούζμαν και Τζον Κόρμπετ θα δείξει στις 21.00 το ΟΤΕ Cinema 1HD.Την ίδια ώρα το Star έχει προγραμματίσει την περιπέτεια «Οι μαχητές των δρόμων: Tokyo Drift», ο ΑΝΤ1 τον θρυλικό «Ιντιάνα Τζόουνς και το βασίλειο του κρυστάλλινου κρανίου», ενώ ο Alpha την περιπέτεια φαντασίας «Το Χρονικό της Νάρνια: Το λιοντάρι, η μάγισσα και η ντουλάπα». Τέλος, στις 22:00 σε Α’ τηλεοπτική προβολή το Novacinema 1θα προβάλλει το φιλμ, «Η χώρα του αύριο», με πρωταγωνιστή τον Τζόρτζ Κλούνεϊ,.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x