Media

Μedia: Βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ, ντέρμπι «αιωνίων» στο πόλο

Βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ απόψε όπου και θα μάθουμε ποιες ομάδες θα πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για την προημιτελική φάση της κορυφαίος διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αμφίρροπες αναμετρήσεις για το Τσάμπιονς Λιγκ

Η αγωνιστική δράση θα ξεκινήσει στις 19.00 (OTE SPORT 1HD) στην Αγία Πετρούπολη με την προσπάθεια της Μπενφίκα, του Κώστα Μήτρογλου να υπερασπιστεί το 1-0 του πρώτου αγώνα κόντρα στη Ζενίτ.

Στις 20.00 στην εκπομπή «UEFA Champions League Show» (OTE SPORT 2HD) θα είναι καλεσμένος ο Άκης Ζήκος, ο μοναδικός Έλληνας που έχει αγωνιστεί σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ. Στις 21.45 η Τσέλσι υποδέχεται στο «Στάμφορντ Μπριτζ» την Παρί Σεν Ζερμέν που νίκησε στο πρώτο παιχνίδι 2-1. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το OTE SPORT 2HD και την ΕΡΤ1, η οποία στις 21.00 στην εκπομπή «CHAMPIONS ΕΡΤ- PRE GAME», θα έχει καλεσμένο τον Κώστα Χαλκιά.

Ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο πόλο

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης των αδρών. Ο αγώνας που θα αρχίσει στις 20.30 θα μεταδοθεί φυσικά από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τηλεοπτικά από το Novasports 3.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Στο «Τhe 2night Show» ο Νίκος Αλέφαντος

Ο ένας και μοναδικός Νίκος Αλέφαντος έρχεται στο αποψινό «Τhe 2night Show» (23.15 ΑΝΤ1) με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και φέρνει τα πάνω κάτω, σχολιάζοντας πρόσωπα και καταστάσεις. Επίσης στην αποψινή εκπομπή είναι καλεσμένοι ο Ανδρέας Γεωργίου που μιλάει για το «Μπρούσκο», η Μαρία Μπακοδήμου αλλά η διάσημη μαγείρισσα Μαρία Λόη.

Η Μιμή Ντενίση και ο Γιώργος Τράγκας στον Πέτρο Κωστόπουλο

Αυτή την Τετάρτη στο πλατό της εκπομπής «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο, έρχεται η Μιμή Ντενίση σε μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη αλλά και οι Γιώργος Τράγκας, Αντώνης Σρόιτερ και η εκρηκτική Σάγια. Απόψε στις 23.10 στον Alpha.

Νέα εκπομπή πολιτισμού έρχεται στην ΕΡΤ1

Μία νέα εκπομπή πολιτισμού, με τίτλο «Art Week» με τη Λένα Αρώνη, κάνει πρεμιέρα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1 την προσεχή Κυριακή και κάθε Κυριακή στις 17.00. Η εκπομπή θα παρακολουθεί ό,τι συμβαίνει στο θέατρο, στη λογοτεχνία και την ποίηση, στη μουσική, στα εικαστικά, στο χορό και τον κινηματογράφο στην Ελλάδα σήμερα. Στην πρώτη εκπομπή, το «Art Week» φιλοξενεί τρεις από τις πιο αγαπημένες ερμηνεύτριες της σύγχρονης ελληνικής μουσικής. Η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Γιώτα Νέγκα, που μιλούν για τη φετινή τους συνεργασία.

Στο Βιετνάμ το «World Party»

Στο αποψινό «World Party» ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης αφήνουν πίσω την παγωμένη Αλάσκα και κατευθύνονται στο γοητευτικό Βιετνάμ, μία χώρα που υπέστη πολλά δεινά, αλλά παρόλα αυτά δεν χάνει το χαμόγελό της. Η συνέχεια επί της οθόνης απόψε στις 22.00 στον Alpha.

Οι ταινίες της ημέρας

Την καταιγιστική περιπέτεια με τίτλο «Μην εμπιστεύεσαι κανέναν» με πρωταγωνιστή τον Μπρους Γουίλις θα προβάλλει απόψε στις 22.00 το Star.

Την ίδια ώρα το Mega θα δείξει την κλασσική ελληνική ταινία «ΛΟΛΑ» με τους αξέχαστους Τζένη Καρέζη και Νίκο Κούρκουλο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x