Media

Μedia: Ευρωπαϊκή βραδιά στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Βραδιά ελληνικών αναμετρήσεων η αποψινή και ο ΣΠΟΡ FM 94,6 θα βρίσκεται παντού.

Ο Παναθηναϊκός ανοίγει στις 20.00 την αυλαία των επαναληπτικών αναμετρήσεων στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, όπου αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΪΚ Στοκχόλμης. Ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 με τον απεσταλμένο του Νίκο Βασιλαρά και τηλεοπτικά από το ΟΤΕ Sport4. Την ίδια ώρα στο Περιστέρι ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται την Άλκμααρ για την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Στην ραδιοφωνική μετάδοση του αγώνα ο Παύλος Κουστέρης (ΟΤΕ Sport5). Την ευρωπαϊκή βραδιά ολοκληρώνει στις 21.00 η ΑΕΚ που κοντράρεται στο ΟΑΚΑ με την Σεντ Ετιέν. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Κώστας Μιαούλης, στο σχόλιο ο Νίκος Κατσαρός και στο ρεπορτάζ ο Σωτήρης Ταμπάκος και ο Γιάννης Σταυρόπουλος. Τηλεοπτικά ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Novasports 2.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Οι ευρωπαϊκές κληρώσεις στον ΟΤΕ TV
Ο OTE TV θα καλύψει αύριο τις κληρώσεις για τα play off του UEFA Champions League (13.00, OTE SPORT 5HD) και του UEFA Europa League (14.00, OTE SPORT 5HD). Φυσικά θα υπάρχει και ραδιοφωνική ενημέρωση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα «Super Music Awards 2016» στον ΣΚΑΪ
Η τελετή απονομής των “Super Music Awards 2016” στον ΣΚΑΙ! Η μεγαλύτερη γιορτή μουσικής που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Κύπρο, θα προβληθεί απόψε στις 23.30. Παρουσιάζει ο front man των Οnirama Θοδωρής Μαραντίνης.

Η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» επιστρέφει στα κανάλια Novasports
Η αθλητική εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» επιστρέφει στα κανάλια Novasports από το Σάββατο 20 Αυγούστου κάθε Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα, «Τρεις ημέρες στη σειρά, σε όλη την Ελλάδα, σε όλες τις έδρες» και θα καλύπτει λεπτό προς λεπτό, τα ελληνικά πρωταθλήματα, ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ και πόλο, ενώ θα μεταφέρει όλη την αθλητική επικαιρότητα και από τα υπόλοιπα σπορ. Στο μεταξύ, από 1η Αυγούστου όλα τα κανάλια της Nova έγιναν HD χωρίς καμία χρέωση και με ήχο Dolby Digital Surround 5.1.

Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας στο … EPSILON
Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Νίκος Καρβέλας και η απόλυτη Ελληνίδα Σταρ Άννα Βίσση είναι έτοιμοι να αναδείξουν τα καλύτερα μουσικά ταλέντα της Ελλάδας και της Κύπρου μέσα από μουσικό σόου τον Νοέμβριο στο Epsilon. Παράλληλα και ο Νίκος Ευαγγελάτος ανανέωσε το συμβόλαιο του με το κανάλι για τα για τα επόμενα δυο χρόνια και από την Δευτέρα 22 Αυγούστου θα παρουσιάζει καθημερινά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x