Media

Ο Γκουστάβο Πογέτ στη Nova

Ο Γκουστάβο Πογέτ είναι ο σημερινός καλεσμένος της εκπομπής «Ώρα των Πρωταθλητών» που θα προβληθεί στις 21.00 από το Novasports 1. Το μενού έχει-φυσικά-KAI Champions League από τον ΟΤΕ.

Μένουμε σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς και σήμερα με δύο ακόμα ματς για τους «16» του Champions League. Στη συνηθισμένη ώρα, δηλαδή στις 21.45 ο OTE Sport 1 HD θα καλύψει ζωντανά την αναμέτρηση Ντινάμο Κιέβου - Μάντσεστερ Σίτι και ο OTE Sport 2 HD αυτήν ανάμεσα σε Αϊντχόφεν και Ατλέτικο Μαδρίτης. Έχουμε, όμως, και αγώνα για το Europa League απόψε. Η Μπράγκα υποδέχεται την Σιόν στον αγώνα ρεβάνς για την φάση των «32» της διοργάνωσης. Σέντρα στις 19.00 και τηλεοπτική κάλυψη από τον OTE Sport 3 HD.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας.

Ο προπονητής της ΑΕΚ Γκουστάβο Πογέτ είναι ο σημερινός καλεσμένος της εκπομπής «Ώρα των Πρωταθλητών» με τον Γιάννη Καραλή που θα προβληθεί στις 21.00 από το Novasports 1. Ο Ουρουγουανός θα βρεθεί στο στούντιο της Nova και θα μιλήσει για την έως τώρα παρουσία του στο πάγκο του «Δικεφάλου» και τις εμπειρίες του από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Κύπελλο Αγγλίας και τελικός του League Cup στη Nova
Τα αθλητικά κανάλια της Nova, έκλεισαν τα τηλεοπτικά δικαιώματα του
Κυπέλλου Αγγλίας για φέτος και για τα επόμενα 2 χρόνια. Επίσης, στις 18:30 το απόγευμα Κυριακής οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν και τον τελικό του League Cup Αγγλίας, Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι.

Ανακοινώσεις από ΕΣΗΕΑ και ΕΡΤ για το επεισόδιο με τους αντιεξουσιαστές
Με αφορμή την χθεσινή παρέμβαση ομάδας αντιεξουσιαστών, που διέκοψε το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ,η ΕΣΗΕΑ επισημαίνει ότι: «Η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση δεν έχει ιδιοκτήτες, ανήκει στον ελληνικό λαό. Η ενημέρωση δεν χρειάζεται προστάτες. Την ενημέρωση προασπίζουν οι δημοσιογράφοι και οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ. Ανακοίνωση είχαμε και από την ΕΡΤ, όπου μεταξύ άλλων τονίζει «οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ διασφάλισαν τον χώρο εργασίας τους και την περιουσία της εταιρείας. Η ΕΡΤ συνεχίζει και τις επόμενες ημέρες, με εκλεκτούς προσκεκλημένους, προσωπικότητες που άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης».

«Η Ελλάδα στον καθρέφτη»: Έρευνα για τα χαμένα ευρωπαϊκά χρήματα
Η εκπομπή «Η Ελλάδα στον καθρέφτη» με τους Κωνσταντίνο Ζούλα και Νίκη Λυμπεράκη, μαζί με τους ερευνητές της διαΝΕΟσις Κυριάκο Πιερρακάκη και Θοδωρή Γεωργακόπουλο, παρουσιάζουν μία μεγάλη έρευνα για τα «χαμένα» ευρωπαϊκά χρήματα εκπομπή.
•Που πήγαν 160 δις. ευρώ που έχει εισπράξει η Ελλάδα από τα ευρωπαϊκά ταμεία;
•Τι έγινε με τα πακέτα Ντελόρ, Σαντέρ, ΚΠΣ και ΕΣΠΑ και κυρίως τι δεν έγινε;
τα σημαντικότερα ευρήματα της πολυεπίπεδης έρευνας για τα ευρωπαϊκά κονδύλια και μαζί με τους καλεσμένους τους εντοπίζουν τις παθογένειες προτείνοντας λύσεις και διεξόδους. Απόψε στις 00.10 στον ΣΚΑΪ.

Πρεμιέρα για δύο νέες σειρές στον ΣΚΑΪ και του 2ου κύκλου της σειράς «Satisfaction» στον ΟΤΕTV
Δύο νέες σειρές κάνουν πρεμιέρα σήμερα το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Πρόκειται για την σειρά «NCIS:New Orleans» σε πρώτη μετάδοση,που θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 22.15, ενώ αμέσως μετά και συγκεκριμένα στις 23:15 έρχεται, επίσης, σε πρώτη τηλεοπτική προβολή η σειρά «The Messengers» και θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα–Τετάρτη και Πέμπτη. Παράλληλα, επιστρέφει στο ΟΤΕ Cinema 4HD στις 23.00,ο 2ος κύκλος της δραματικής σειράς «Satisfaction», που ακολουθεί την εξέλιξη της σχέσης ενός ανδρόγυνου, όταν ο σύζυγος αποφασίζει να παρακολουθήσει την εξωσυζυγική σχέση της γυναίκας του με έναν συνοδό κυριών.

«World Party» στην παγωμένη… Αλάσκα
Σε ένα από τα πιο εξωπραγματικά και παγωμένα μέρη του κόσμου, την Αλάσκα θα βρεθούν στο αποψινό «World Party» ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης, που θα κυνηγήσουν το όνειρό τους: να δουν από κοντά το Βόρειο Σέλας. Θα τα καταφέρουνι; Η συνέχεια απόψε στις 22.00 στον Alpha.

Γκλέτσος, Μπογδάνος ,Κεφαλογιάννη στο «Βράδυ», ο Τσουκαλάς στο «Τhe 2night Show»
Με ενδιαφέροντες καλεσμένους και αυτό το βράδυ της Τετάρτης Κωστόπουλος και Αρναούτογλου. Ο πρώτος στις 23.10 στον Alpha μαθαίνει να χορεύει ζεϊμπέκικο από τον Απόστολο Γκλέτσο, παίζει μπάσκετ με τον Μπογδάνο, ενώ η Όλγα Κεφαλογιάννη του αποκαλύπτει ότι είναι φαν του Ρέμου. Στο «Βράδυ» θα βρεθεί και η ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα. Την ίδια ώρα στον ΑΝΤ1 ο Αρναούτογλου και το «Τhe 2night Show» υποδέχονται τον Τάκη Τσουκαλά, τον αγαπημένο παρουσιαστή ,Γιώργο Παπαδάκη, καθώς και τον Τεο Θεοδωρίδη, που μιλάει για τα χρόνια που πέρασε στην φυλακή.

«The Hangover Part 2» και «Burlesque» οι ταινίες της ημέρας
Την κωμωδία «The Hangover Part 2» θα προβάλει στις 22.00 το Star. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους Μπράντλεϊ Κούπερ, Εντ Χελμς, Ζακ Γαλυφιανάκις, Τζάστιν Μπάρθα κ.α. Την ίδια ώρα το Mega θα δείξει το μιούζικαλ «Burlesque» στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Σερ, Κριστίνα Αγκιλέρα και Στάνλεϊ Τούτσι.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x