Media

Ο ΣΠΟΡ FM στο Nick Galis Hall, το 2ο επεισόδιο του chair challenge και η επιστροφή των «Αρβύλα»

Δράση για τα play off της Basket League, X-Factor και επιστροφή των «Ράδιο Αρβύλα» περιλαμβάνει η Δευτέρα. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από τον χώρο των media.

Την 3η νίκη σε ισάριθμους αγώνες στη σειρά των ημιτελικών των playoffs της Basket League, που του δίνει την πρόκριση στα τελικά του πρωταθλήματος, θα επιδιώξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Άρη στο Nick Galis Hall. Σέντρα στις 19.00 με ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡFM94,6 και τηλεοπτική από το Novasports 2.

Παράλληλα, σήμερα ολοκληρώνεται και η 31η αγωνιστική της Football League με δύο αγώνες. Στις 16.00, ο Αχαρναϊκός υποδέχεται τα Χανιά και στις 18.00, η Κέρκυρα την Απόλλωνα Σμύρνης. Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 θα βρίσκεται και στα δύο ματς και θα σας ενημερώνει για την εξέλιξή τους, ενώ δεν θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη σε κανένα από τα δύο παιχνίδια.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Το δεύτερο επεισόδιο του chair challenge στις 21.15 στον ΣΚΑΪ
Η χρυσή 16άδα για τα live shows του «The X Factor» βγαίνει από το chair challenge. Τέσσερις κριτές, Γιώργος Θεοφάνους, Πέγκυ Ζήνα, Τάμτα και Θοδωρής Μαραντίνης επιλέγουν από τέσσερις παίκτες. Την Παρασκευή μάθαμε τους τέσσερις που θα έχει ο Γιώργος Θεοφάνους και σήμερα θα μάθουμε τους τέσσερις με τους οποίους θα διαγωνιστεί ένας εκ των υπολοίπων κριτών. Στις 21.15 στον ΣΚΑΪ. Λόγω της προβολής του «The X Factor», το Κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του ΣΚΑΪ θα μεταδοθεί νωρίτερα στις 20.00. Αυτή η αλλαγή θα ισχύει κάθε εβδομάδα την ημέρα προβολής του «Τhe X Factor».

Επιστρέφει το «Ράδιο Αρβύλα»
Επιστρέφει απόψε μετά τις διακοπές του Πάσχα με νέο επεισόδιο το «Ράδιο Αρβύλα». Στις 23.15 στον ΑΝΤ1 ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του θα σχολιάσουν την τρέχουσα επικαιρότητα με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Νέες στάσεις εργασίας στο Mega
Νέες τετράωρες στάσεις εργασίας των δημοσιογράφων που εργάζονται στο Mega και στην ιστοσελίδα «megatv.com» αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ έπειτα από την αθέτηση της δέσμευσης της εργοδοσίας να καταβάλει τις οφειλόμενες αποδοχές στους εργαζομένους. Χθες πραγματοποιήθηκε από τις 06.00 έως τις 10.00 και σήμερα από τις 12.00 έως τις 16.00 με αποτέλεσμα να μην βγει στον «αέρα» το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Οι πολιτικές εξελίξεις απόψε «στον ενικό»
Θέματα σχετικά με το κρίσιμο Eurogroup, τη διαπραγμάτευση με τους θεσμούς, το ασφαλιστικό, το φορολογικό αλλά και τις μεταρρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση στην παιδεία αλλά και όλες οι πολιτικές εξελίξεις θα συζητηθούν στις 23.20 (Star) στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό».

Η ταινία της ημέρας
Την περιπέτεια «Οι μαχητές των δρόμων 4» με τους Βιν Ντίζελ, Πολ Γουόκερ, Μισέλ Ροντρίγκεζ θα προβάλλει απόψε στις 21.00 το Star.

«360 ο» στη γεωθερμία
Στη γεωθερμία, μια πηγή πλούτου που παραμένει αναξιοποίητη στην Ελλάδα είναι αφιερωμένη η αυριανή εκπομπή «360ο» με την Σοφία Παπαιωάννου (00.40, Alpha), η οποία με την κάμερα της εκπομπής θα περιηγηθεί στη Νίσυρο ένα από τα πιο πλούσια νησιά σε γεωθερμία.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x