Media

Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 στην Τούμπα

Ο μεγάλος ημιτελικός Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, η δράση στα γήπεδα ποδοσφαίρου της Ευρώπης, αλλά και το σούπερ ντέρμπι Ρεάλ-ΤΣΣΚΑ για την Ευρωλίγκα είναι στο σημερινό τηλεοπτικό μενού.

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός κοντράρονται απόψε στην Τούμπα με φόντο μία θέση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο πρώτος αγώνας της ημιτελικής φάσης για τους δύο μονομάχους θα αρχίσει στις 19.30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΣΠΟΡFM 94,6 σε περιγραφή Δημήτρη Τσορμπατζόγλου. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, θα ακολουθήσουν ρεπορτάζ και παραλειπόμενα από το γήπεδο, καθώς και σχόλια για την αγωνιστική εικόνα των δύο ομάδων από το δημοσιογραφικό επιτελείο του σταθμού.

Την τηλεοπτική κάλυψη της αναμέτρησης θα έχει ο OTE Sport 3HD. Νωρίτερα και συγκεκριμένα από τις 18.45 η εκπομπή «ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ» στο ίδιο κανάλι θα φιλοξενήσει πλούσιο ρεπορτάζ και από τα δύο στρατόπεδα, ενώ μετά την λήξη του αγώνα, θα υπάρξει συνέχεια της εκπομπής με τα highlights της αναμέτρησης.

Συνεχίζονται οι εμβόλιμες στο εξωτερικό
Στο εξωτερικό, συνεχίζεται η δράση στις μεσοβδόμαδες αγωνιστικές σε Premier League, LaLiga και Bundesliga. Η χθεσινοβραδινή ισοπαλία της Λέστερ έβαλε εκ νέου φωτιά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του αγγλικού πρωταθλήματος και έτσι ο σημερινός εκτός έδρας αγώνας της Τότεναμ κόντρα στην Γουέστ Χαμ αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Σέντρα στις 21.45 και τηλεοπτική κάλυψη από τον OTE sport6HD. Ξεχωρίζει, επίσης, η νέα συνάντηση, μετά τον τελικό του League Cup, Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι (22.00, OTE sport1HD) αλλά και το ματς Άρσεναλ-Σουόνσι (21.45, OTE sport5HD).Υπάρχουν και οι επιλογές: Μπάγερν Μονάχου-Μάιντς (21.00, OTE sport4HD), Ντάρμσταντ-Ντόρτμουντ (21.00, OTE sport8HD) από το γερμανικό πρωτάθλημα και Λεβάντε-Ρεάλ Μαδρίτης(22.00, OTE sport2HD) από το ισπανικό.

Κύπελλο σε Ιταλία και Γαλλία
Παράλληλα, σήμερα στις 21.45 θα μάθει και η Μίλαν τον αντίπαλο της στον τελικό του Coppa Italia. Ίντερ και Γιουβέντους διεκδικούν το εισιτήριο με την ομάδα του Αλέγκρι να έχει σαφές προβάδισμα μετά το 3-0 υπέρ της στον πρώτο αγώνα. Το Novasports 1 θα καλύψει ζωντανά από το «Τζουζέπε Μεάτσα» αυτή την αναμέτρηση.

Κύπελλο έχουμε και στη Γαλλία, όπου-σε νοκ άουτ αγώνα - Σέντ Ετιέν και Παρί Σεν Ζερμέν κυνηγούν την παρουσία τους στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Σέντρα στις 22.05 με κάλυψη από τον OTE Sport 7 HD.

Euroleague και Eurocup
Με το κλασικό ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης – ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21.45, Novasports 2) ανοίγει το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής του TOP16 της Euroleague, ενώ συνεχίζεται και το Eurocup.

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό πρόγραμμα της ημέρας.

Εκπομπή – αφιέρωμα του ΣΠΟΡ FM 94,6 στον Παντελή Παντελίδη
Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 τιμά τη μουσική, την ψυχή και τη μνήμη του Παντελή Παντελίδη. Μη χάσετε τα ξημερώματα Παρασκευής στις 2 και μέχρι τις 6 το πρωί μια εκπομπή αφιέρωμα στον άνθρωπο που σόκαρε την ελληνική μουσική σκηνή. Παρουσιάζουν οι Βασίλης Γερασίμου, Πάνος Παπατσώρης και Βαγγέλης Γκιόκας.

«42 λεπτά»: Πρεμιέρα απόψε στον ΣΚΑΙ
Ο τέως Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιώργος Προβόπουλος κάνει ποδαρικό στη νέα 15ήμερη ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ «42 λεπτά» με την Εύα Αντωνοπούλου απόψε στις 00.10. Ο κ. Προβόπουλος αποκαλύπτει το δραματικό παρασκήνιο της μεγάλης κρίσης, αξιολογεί τους κινδύνους που αντιμετωπίζει η οικονομία σήμερα και εκτιμά την επόμενη μέρα.

«World Party» στην Αλάσκα
Οι Σάκης Τανιμανίδης, Γιώργος Μαυρίδης και η εκπομπή «World Party» (22.00 Alpha)συνεχίζουν την περιπέτειά τους στην παγωμένη και απόκοσμη Αλάσκα.

Ο Βαγγέλης Ρωχάμης καλεσμένος του Πέτρου Κωστόπουλου
Ο μετρ των αποδράσεων, Βαγγέλης Ρωχάμης, θα βρεθεί σήμερα στην εκπομπή «Βράδυ» (23.10 Alpha) σε μια συνέντευξη στον Πέτρο Κωστόπουλο .Μιλούν, επίσης, η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Πηνελόπη Πλάκα αλλά και ο Κώστας Δόξας.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου στο «Τhe 2night Show»
Η Δήμητρα Παπαδοπούλου θα βρεθεί καλεσμένη στο «Τhe 2night Show» με το Γρηγόρη Αρναούτογλου. Από τα πλατό της εκπομπής θα περάσουν, επίσης, οι Πάνος Μουζουράκης, Κώστας Πρέκας και ηΑθηνά Οικονομάκου. Απόψε στις 23.15 στον ΑΝΤ1.

«What Remains» στην ΕΡΤ2
Άλλη μια ξένη σειρά αρχίζει στις 21.40 στην ΕΡΤ2. Πρόκειται για την αστυνομική δραματική παραγωγή μυστηρίου του BBC «What Remains», που θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα Τρίτη και Τετάρτη στις 21.40. Η σκηνοθεσία είναι του Κόκι Γκιεντρόιτς και πρωταγωνιστούν οι Ντέβιντ Θρελφάλ, Άμπερ Ροζ Ρέβα, Ράσελ Τόβι κ.α.

Οι ταινίες της ημέρας
Στις 22.00 στο Star θα προβληθεί η περιπέτεια φαντασίας «Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer» με τους Γιόαν Γκρούφουντ, Τζέσικα Άλμπα, Κρις Έβανς κ.α. Την ίδια ώρα το Mega θα δείξει την κωμωδία «Αρσενικός ζιγκολό: Ωραίος και Ευρωπαίος» με τους Ρομπ Σνάιντερ, 'Εντι Γκρίφιν και Κώστα Σόμμερ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x