Media

Ολυμπιακός στον OTE Sport 2HD και Παναθηναϊκός στο Novasports 2

Ειδήσεις από τον χώρο των media.

Δύο πολύ σημαντικές αναμετρήσεις με ελληνικό ενδιαφέρον περιλαμβάνει το σημερινό αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα. Ολυμπιακός-Άντερλεχτ για το Europa League και Παναθηναϊκός-Φενερμπαχτσέ για την Euroleague. Στις 22.05 ο OTE Sport 2HD θα καλύψει απευθείας από το «Γ.Καραϊσκάκης» την προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» κόντρα στους Βέλγους να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 στον αγώνα ρεβάνς των «32» της διοργάνωσης και να προκριθούν στην επόμενη φάση.

Στο ίδιο κανάλι θα προβληθεί και η εκπομπή «Pre game Ολυμπιακός-Άντερλεχτ» στις 21.00, όπου θα δοθούν όλα τα τελευταία νέα από τα δύο στρατόπεδα, ενώ μετά την λήξη του αγώνα στην εκπομπή «UEFA Europa League Show» θα ακολουθήσει ρεπορτάζ και συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές.

Νωρίτερα στις 21.15, το Novasports 2 θα βρεθεί στο Ο.Α.Κ.Α., όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την αήττητη Φενερμπαχτσέ με στόχο τη νίκη προκειμένου να μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση στα πλέι οφ. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, το ίδιο κανάλι έχει προγραμματίσει την εκπομπή «Super Euroleague» με το Γιώργο Συρίγο.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα τόσο του Europa League όσο και της Euroleague.

«60’ Ελλάδα»: Οδοιπορικό στη χειμωνιάτικη Σαντορίνη
Σε ένα από τα ωραιότερα και δημοφιλεστέρα νησιά της Ελλάδας τη Σαντορίνη θα περιηγηθεί η κάμερα της εκπομπής «60’ Ελλάδα» με τον Νίκο Μάνεση απόψε στις 23.50 στον Alpha.

«Φωτιά πάνω από την Πομπηία» απόψε στο Star
Το Star έχει προγραμματίσει στις 21.45 σε Α’ τηλεοπτική προβολή την περιπέτεια «Φωτιά πάνω από την Πομπηία» σε σκηνοθεσία Πολ Άντερσον.

Έρχεται η «Μις Μαρπλ» στην ΕΡΤ1
Aπό αυτό το Σάββατο και κάθε Σάββατο στις 19:00, η ΕΡΤ1 θα
Προβάλλει την σειρά «Μις Μαρπλ». Πρόκειται για σειρά μυστηρίου αυτοτελών επεισοδίων, συμπαραγωγής ΗΠΑ-Αγγλίας 2004-2013, βασισμένη στην ομότιτλη σειρά αστυνομικών μυθιστορημάτων και διηγημάτων της Άγκαθα Κρίστι.

«Σε πρώτο πλάνο»: Επιστρέφει την Κυριακή στον ΑΝΤ1
Πρεμιέρα με ένα ταξίδι Τολέδο της Ισπανίας, όπου άφησαν τα χνάρια τους εκεί κορυφαίοι και ασυμβίβαστοι δημιουργοί όπως ο Ελ Γκρέκο, ο Νίκος Καζαντζάκης κι ο Έρνεστ Χέμινιγουεϊ ,για την εκπομπή «Σε Πρώτο Πλάνο» την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα στον ΑΝΤ1. Παρουσιάζει η Κατερίνα Αντωνοπούλου.

«Ένα τραπέζι Ελλάδα» στις ομορφιές της πρωτεύουσας
Στις ομορφιές της Αττικής γης θα περιηγηθεί η Chef Ντίνα Νικολάου και η εκπομπή «Ένα Τραπέζι Ελλάδα», την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 20:00 στον ΣΚΑΪ. Μεταξύ άλλων θα κάνει πικ-νικ στην λίμνη Μπελέτσι, θα ανακαλύψει την ιστορία και τη σχέση του κρασιού με τα Μεσόγεια και θα γνωρίσει τα γραφικά Αναφιώτικα.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x