Media

Media: Στον «αέρα» ο αγώνας ΑΕΚ-Ατρόμητος, «Μάλαγα – Παναθηναϊκός» στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Ειδήσεις από τον χώρο των media.

Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, στον ‘αέρα’ βρίσκεται η τύχη του αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο για τον 2ο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας εξαιτίας των χθεσινών θλιβερών επεισοδίων στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Σε περίπτωση που διεξαχθεί εννοείται πως θα μεταδοθεί από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή του Κώστα Μιαούλη και τηλεοπτικά από το OTE SPORT 3HD.

«Μάλαγα – Παναθηναϊκός» ζωντανά στον ΣΠΟΡ FM 94,6
Συντονιστείτε απόψε στις 21.45 στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και ακούστε ζωντανά την κρίσιμη -εκτός έδρας- αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μάλαγα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής για τη φάση του «TOP-16» της ευρωλίγκας. Περιγράφει από την Ανδαλουσία ο απεσταλμένος του σταθμού και της εφημερίδας «ΠΡΑΣΙΝΗ» Δημήτρης Κοντός. Τηλεοπτικά ο αγώνας θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ2 με καλεσμένο στο στούντιο τον διεθνή άσο του Φάρου Κερατσινίου, Μανώλη Παπαμακάριο.


Δείτε εδώ το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Κανάλι «House of Cards» στον ΟΤΕ TV
Πρεμιέρα κάνει σήμερα στον ΟΤΕ TV το νέο pop up κανάλι «House of Cards», αποκλειστικά αφιερωμένο στην κορυφαία σειρά, όπου θα προβληθούν οι 3 πρώτοι κύκλοι και σε πρώτη προβολή, όλος ο 4ος κύκλος και με τα 13 επεισόδια back2back. Επίσης, ο ΟΤΕ TV θα προβάλλει και τον 5ο κύκλο της σειράς στην οποία πρωταγωνιστούν οι βραβευμένοι Κέβιν Σπέισι και Ρόμπιν Ράιτ. Έτσι, το νέο κανάλι θα προβάλλει τους 3 πρώτους κύκλους της σειράς από τις 19.00, ενώ ο νέος 4ος κύκλος θα αρχίσει να προβάλλεται το Σάββατο 5 Μαρτίου από τις 10.00, με ελληνικούς υπότιτλους. Το κανάλι «House of Cards» θα είναι διαθέσιμο για τους φίλους της σειράς έως την Καθαρά Δευτέρα 14 Μαρτίου.

«Ακροβατώντας στο Αιγαίο»
Στα παράλια της Τουρκίας, στη Σμύρνη και στο Τσεσμέ ταξιδεύει απόψε η κάμερα της εκπομπής «Ειδικές αποστολές» που θα προβληθεί στις 22.00 από την ΕΡΤ1. Ο τίτλος του σημερινού επεισοδίου είναι «Ακροβατώντας στο Αιγαίο» και η εκπομπή καταγράφει την αγωνιώδη προσπάθεια των προσφύγων και των μεταναστών να ταξιδέψουν προς την Ευρώπη και αναδεικνύουν τις σκοτεινές μεθόδους της δράσης των διακινητών. Ο Φάνης Παπαθανασίου ακολουθεί οικογένειες Αφγανών στα παράλια του Τσεσμέ και καταγράφει την αγωνία και τις προετοιμασίες τους, λίγο πριν οι διακινητές τους βάλουν στις βάρκες, για να περάσουν στη Χίο.

Αποκριάτικο το αποψινό «Τhe 2night Show»
Τσικνοπέμπτη σήμερα και στο «Τhe 2night Show» (23.15 ΑΝΤ1), ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Δημήτρης Σταρόβας με αποκριάτικη διάθεση «το τσικνίζουν» παρέα με την εκρηκτική Ελένη Τσολάκη, τον Μίνωα Θεοχάρη, την Καίτη Φίνου σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για την πολυτάραχη ζωή της, αλλά και τον Βαλάντη που τραγουδάει ζωντανά στο πλατό της εκπομπής.

«Wanted» με την Αντζελίνα Τζολί σε Α’ τηλεοπτική προβολή
Μην χάσετε απόψε στις 21.45 σε Α’ τηλεοπτική προβολή στο Star την περιπέτεια «Wanted» που αποτελεί κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου κόμικ των Μαρκ Μίλαρ και Τζ. Τζ. Τζόουνς. Πρωταγωνιστούν Αντζελίνα Τζολί, Τζέιμς Μακ Αβόι και Μόργκαν Φρίμαν.

«Στη γειτονιά μας»: Βόλτα στο Περιστέρι
Το Σάββατο 5 Μαρτίου η εκπομπή «Στη γειτονιά μας» (13.10 Alpha) με τον Δημήτρη Μάρκο και την Φωτεινή Πετρογιάννη επισκέπτεται το Περιστέρι, τον πολυπληθέστερο Δήμο της Δυτικής Αττικής, που είναι γεμάτος προσφυγικές μνήμες και εργατικές γειτονιές, ταυτόχρονα όμως σύγχρονος και γεμάτος ζωντάνια.

«Τα μυαλά που κουβαλάς» σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση
Η αριστουργηματική οικογενειακή ταινία κινουμένων σχεδίων «Τα μυαλά που κουβαλάς», που έσπασε τα ταμεία παγκοσμίως, έρχεται σε Α’ τηλεοπτική προβολή, στο Novacinema 1, το Σάββατο 5 Μαρτίου στις 22:00.


Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x