Media

Τα ντέρμπι σε Ελλάδα και Ευρώπη και τα Βραβεία Όσκαρ

Θεμέλια πρόκρισης στα πλέι οφ της Euroleague θέλει να βάλει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελόνα για την 8η αγωνιστική του Τοp 16.

Θεμέλια πρόκρισης στα πλέι οφ της Euroleague θέλει να βάλει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελόνα για την 8η αγωνιστική του Τοp 16.Τζάμπολ στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» στις 21:45 σε ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡFM 94,6 και τον απεσταλμένο του στην Βαρκελώνη, Νίκο Ζέρβα και τηλεοπτική από την ΕΡΤ2.

Το κρατικό κανάλι στις 21.00 έχει προγραμματίσει την εκπομπή «Euroleague pre game show» με τους ΚώσταςΣωτηρίου,Κατερίνα Αναστασοπούλου και καλεσμένο στο στούντιο τον διεθνή καλαθοσφαιριστή του Λαυρίου, Νίκο Μπάρλο. Εννοείται ότι μετά την λήξη του του αγώνα θα ακολουθήσει η post game εκπομπή «Euroleague Show», με συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών, καθώς και με όλα τα στιγμιότυπα από τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής. Παράλληλα, στις 23:45 στο Novasports 2 και την εκπομπή «Super Euroleague» με τον Γιώργο Συρίγο θα είναι καλεσμένος ο Γιάννης Ιωαννίδης.

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Τα κορυφαία ντέρμπι, ζωντανά στο κορυφαίο αθλητικό ραδιόφωνο
Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 στέλνει στο ΟΑΚΑ την πιο μεγάλη ομάδα και σας μεταδίδει τα πάντα και σε ζωντανή σύνδεση από το μεγάλο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό. Στις 19.30 στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Σωτήρης Κωσταβάρας με τον Κώστα Μιαούλη. Σχολιάζει ο Νίκος Κατσαρός. Κώστας Κετσετζόγλου, Γιώργος Τσακίρης, Τάσος Νικολογιάννης, Βασίλης Μοιρώτσος, Γιώργος Μαραθιανός, Βαγγέλης Νεραντζιάς, Σωτήρης Ταμπάκος, Διονύσης Δεσύλλας και Γιάννης Σταυρόπουλος θα είναι… ακροβολισμένοι και θα σας μεταφέρουν τα πάντα ζωντανά πριν και μετά την ολοκλήρωση του αγώνα. Από το φινάλε του ματς και ως τα μεσάνυχτα σχόλια και αναλύσεις από τους σχολιαστές του ΣΠΟΡ FM αλλά και κορυφαίους Έλληνες αθλητικογράφους με συντονιστή στον Σταύρο Χονδροθύμιο. Τα μεσάνυχτα ακριβώς και μέχρι όσο πάει ο Κώστας Κετσετζόγλου και ο Νικόλας Βασιλαράς ανοίγουν τις γραμμές.

Από το Novasports 1 η τηλεοπτική μετάδοση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Στις 19:30 θα ξεκινήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD η ζωντανή μετάδοση του αγώνα ΑΕΚ - Παναθηναϊκός σε περιγραφή των Δημήτρη Κανελλάκη και Γιώργου Λυκουρόπουλου, ρεπορτάζ των Μανώλη Βογιατζάκη, Νίκου Τζουάννη, Αποστόλη Λάμπου και Γιώργου Αργυρόγλου. Από τις 16:00 στα ίδια κανάλια η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Λίλα Κουντουριώτη, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιαννίκο Δούσκα, μθα μεταφέρουν όλα τα τελευταία νέα των ομάδων , ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει το «τρίτο ημίχρονο» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Τα ντέρμπι της Ευρώπης
Στην Ευρώπη, το ντέρμπι της Μαδρίτης το Σάββατο είναι αυτό που κλέβει τις εντυπώσεις. Στις 17.00 η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί την Ατλέτικο για την 26η αγωνιστική της LaLiga και ο OTE sport2HD θα το καλύψει ζωντανά. Βέβαια από τις 16.00, το ίδιο κανάλι με την εκπομπή «Στο Ρυθμό των Ντέρμπι», θα μεταφέρει το ρεπορτάζ από τα δύο στρατόπεδα και, μετά την λήξη του αγώνα, όλα τα highlights του αγώνα και συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές.

Τα υπόλοιπα ντέρμπι του σαββατοκύριακου είναι όλα προγραμματισμένα για την Κυριακή με το παιχνίδι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ για την 27η αγωνιστική της Premier League να κάνει την αρχή. Ένα ματς με πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού -πέρα από το γόητρο- θέλει νίκη και η ομάδα του Φαν Χάαλ για να μείνει σε ευρωπαϊκή τροχιά αλλά και οι «κανονιέρηδες» προκειμένου να μην απομακρυνθούν από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Σέντρα στις 16.05 με τηλεοπτική κάλυψη από OTE Sport 1 HD. Ακολουθούν τα: Γιουβέντους-Ίντερ (21.45,OTE sport1HD) για την 27η ημέρα της Serie A και Λιόν-Παρί Σ.Ζερμέν (22:00,Novasports 3) στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα, την ίδια ημέρα υπάρχουν και οι επιλογές: Βόλφσμπουργκ-Μπάγερν Μονάχου (16.30, OTE sport3HD ), Βαλένθια - Αθλέτικ Μπιλμπάο (17:00 ,OTE Sport 2 HD) και Μπαρτσελόνα-Σεβίλη (21.30,OTE sport2HD).

Από το Novasports 2 ο τελικός του League Cup Αγγλίας
Στις 18:30 το απόγευμα της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί ο 56ος τελικός League Cup Αγγλίας ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι. Τα Novasports 2 και Novasports 2 HD θα καλύψουν ζωντανά από το «Wembley» του Λονδίνου αυτή τη μεγάλη αναμέτρηση.

Τα ντέρμπι «αιωνίων» στο βόλεϊ στα κανάλια Novasports
Το Novasports 3 θα καλύψει ζωντανά και τα δύο ντέρμπι των φιλέ. Η αρχή γίνεται το απόγευμα του Σαββάτου και συγκεκριμένα στις 18:00, όταν ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για την 19η αγωνιστική της Α1 Γυναικών. Η συνέχεια είναι στις 21:00 με τον Παναθηναϊκός αυτή τη φορά να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό για την 18η αγωνιστική της Volley League των Ανδρών. Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 θα βρίσκεται και στα δύο παιχνίδια και θα σας ενημερώνει για την εξέλιξή τους.

Η 88η τελετή απονομής των Βραβείων Όσκαρ ζωντανά στα Novacinema
Την 88η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ θα προβάλουν ζωντανά αυτή την Κυριακή, στις 3:30, τα ξημερώματα, τα Novacinema 1 και Novacinema 1HD. Η μετάδοση της «μάχης» για το πολυπόθητο αγαλματίδιο θα ξεκινήσει από νωρίς (00:00 τα μεσάνυχτα) με τις αφίξεις των διάσημων καλεσμένων στο κόκκινο χαλί , ενώ στις 02:00 θα ξεκινήσει το pre-show με σχολιαστές της βραδιάς τους Πόλυ Λυκούργου και Γιώργος Κρασσακόπουλος. Η τελετή θα προβληθεί σε μαγνητοσκόπηση τη Δευτέρα στις 08:00 το πρωί από τα ίδια κανάλια με ελληνικό σχολιασμό και στις 20:30 το βράδυ με ελληνικούς υπότιτλους.

«Γλυκές Αλχημείες» με γεύση Γαλλίας
Το Σάββατο στις 20.00 (ΣΚΑΪ) οι «Γλυκές Αλχημείες» και ο Στέλιος Παρλιάρος συναντούν έναν σπουδαίο Γάλλο ζαχαροπλάστη τον Frederic Bau στη μικρή γαλλική πόλη, το Tain l’ Hermitage, εκεί που όλα γύρω σου μυρίζουν σοκολάτα…

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Αφιέρωμα στην Ζωζώ Σαπουντζάκη
Ένα αφιέρωμα στην Ζωζώ Σαπουντζάκη ετοίμασε για αύριο στις 21.00 (Alpha) ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Στην παρέα τους θα βρεθούν μεταξύ άλλων οι Μάρθα Καραγιάννη, Αλέξης Κωστάλας, Τάσος Χαλκιάς, Μαρία Ιωαννίδου κ.α.

«JoinUs»
Ο Κώστας Μαρτάκης, η Χαρούλα Αλεξίου και η Μαρίνα Ασλανίδου μεταξύ άλλων θα φιλοξενηθούν στην εκπομπή «JoinUs», ενώ οι τηλεθεατές θα γυμναστούν με bosu, το νέο fitness trend. Κυριακή στις 18.00 στον ΣΚΑΪ.

Οι ταινίες της Κυριακής
Από τις ταινίες της ημέρας ξεχωρίζει το εξαιρετικό βιογραφικό δράμα για τη ζωή του διάσημου αστροφυσικού Στίβεν Χόγκινγκ «Η Θεωρία των Πάντων» σε Α’ τηλεοπτική προβολή από το OTE CIinema 1HD (21.00). Την ίδια ώρα ο Αlpha θα δείξει το «Rocky II» με τον Σιλβέστερ Σταλόνε, ενώ το Mega θα προβάλλει την περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Οι άντρες με τα μαύρα 3», με τους Γουίλ Σμιθ, Τόμι Λι Τζόουνς και 'Εμα Τόμσον. Τέλος το Star έχει προγραμματίσει την κλασσική μουσική κωμωδία «Μια ελληνίδα στο χαρέμι» με τους Ρένα Βλαχοπούλου, Χρόνη Εξαρχάκο, Βαγγέλη Σειληνό και Μαρία Ιωαννίδου.

Πρεμιέρα για τα «Δίδυμα φεγγάρια»
Πρεμιέρα κάνει την προσεχή Κυριακή στις 21.00 η νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Δίδυμα Φεγγάρια» που θα προβάλλεται καθημερινά στις 20.00. Μια ιστορία έρωτα και μίσους, που ξεκίνησε στο παρελθόν και φτάνει μέχρι σήμερα… Πρωταγωνιστούν οι: Γρηγόρης Βαλτινός, Χριστίνα Παυλίδου.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x