sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Super League: Η κορυφαία ενδεκάδα της 15ης αγωνιστικής

Η κορυφαία ενδεκάδα της 15ης αγωνιστικής της Super League 1 από το sport-fm.gr.

Η 15η αγωνιστική της Superleague 1 ολοκληρώθηκε, και περιελάμβανε μπόλικες συγκινήσεις, με κάποια φαβορί όπως ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ να πετυχαίνουν εντυπωσιακές σε έκταση νίκες, και άλλα όπως ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός να υφίστανται «γκέλες».

Το sport-fm.gr όπως και κάθε εβδομάδα επέλεξε την ενδεκάδα με τους κορυφαίους της αγωνιστικής, η οποία ακολουθεί σύστημα 4-2-3-1, με μόλις έναν κοινό παίκτη σε σχέση με τους έντεκα της προηγούμενης!

Τερματοφύλακας: Χρήστος Μανδάς


Ο πορτιέρε του ΟΦΗ ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που οι Κρητικοί κατάφεραν να πάρουν κάτι από το ματς. Κατά διαστήματα δέχτηκε αρκετή πίεση, οι αντιδράσεις του όμως ήταν σωστές και έδειχνε ψύχραιμος. Στο γκολ του Παναθηναϊκού δεν φέρει καμία ευθύνη, καθώς η μπάλα αλλάζει πορεία από την παρέμβαση του Διαμαντή.


Δεξιός μπακ: Λάζαρος Ρότα


Ο δεξιός οπισθοφύλακας της ΑΕΚ ήταν στην κορυφαία ενδεκάδα και την προηγούμενη αγωνιστική, συνεχίζοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις. Συνεπής στα αμυντικά του καθήκοντα και πολύ επικίνδυνος επιθετικά, ενώ έδειξε πως έχει απαλλαχθεί σε μεγάλο βαθμό από κάποια επιπόλαια μαρκαρίσματα στα οποία υπέπεφτε στο παρελθόν.


Αριστερός μπακ: Μάριος Βήχος


Ο Λεβαδειακός πήρε τη δεύτερή του νίκη στη φετινή Superleague 1, και ο Βήχος ήταν από τους βασικούς λόγους που τα κατάφερε. Έδειξε απόλυτη συνέπεια στο μαρκάρισμα του Λοβέρα, που ήταν… εξαφανισμένος από το παιχνίδι, ενώ και επιθετικά έκανε κάποιες κούρσες και βοήθησε τους Βοιωτούς να βγουν σε μεταβάσεις.

Κεντρικός αμυντικός: Επαμεινώνδας Παντελάκης


Ο σέντερ μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα καθάρισε κάθε σέντρα της Λαμίας προς την περιοχή των Ηπειρωτών, ήταν ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι, ενώ ήταν και πολύ απειλητικός στην επίθεση μέσω των στημένων φάσεων. Μια κεφαλιά του κατέληξε στο δοκάρι, ενώ μία δεύτερη έφερε το αυτογκόλ του Κορνέζου.

Κεντρικός αμυντικός: Απόστολος Διαμαντής


Ο στόπερ του ΟΦΗ έκανε ένα απίστευτο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό. Πολλοί θα τον κατακρίνουν για την επαφή του που ουσιαστικά μπερδεύει τον Μανδά στο γκολ του Ιωαννίδη, ωστόσο πριν από αυτή τη φάση ο Διαμαντής έχει νικήσει τους πάντες στο ψηλό παιχνίδι και δεν έχει αφήσει ούτε μια σέντρα να περάσει στην περιοχή των Κρητικών.

Κεντρικός χαφ: Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ


Ο Νοτιοκορεάτης μέσος δεν είναι… καινούργιος σε τέτοιου είδους λίστες, καθώς κάνει εξαιρετική χρονιά και το απέδειξε ακόμα μια φορά. Κάλυψε όλο το γήπεδο, έτρεξε παντού, έβγαλε εξαιρετικές συνεργασίες με τους τρεις μπροστά του (Μπιέλ, Φορτούνης, Χάμες), ενώ πιστώθηκε και μια ασίστ στην γκολάρα του Κολομβιανού.

Κεντρικός χαφ: Αντρέας Κούεν


Ο Αυστριακός πέρασε ως αλλαγή στο 65’ στο ματς του Ατρομήτου με τον ΠΑΟΚ και άλλαξε τη ροή του αγώνα για τους Περιστεριώτες. Από την ώρα που μπήκε, η ομάδα του Κρις Κόουλμαν ανέβηκε μέτρα στο γήπεδο, με αποτέλεσμα ο ίδιος να σκοράρει με άπιαστη κεφαλιά μετά από σέντρα του Ντε Μποκ και να πάρει τον βαθμό για τον Ατρόμητο.

Αριστερός εξτρέμ: Γιάννης Κωνσταντέλιας


Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ έχει κλέψει φέτος τις εντυπώσεις, όντας ένα από τα πιο «λαμπερά αστέρια» του πρωταθλήματος. Απέναντι στον Ατρόμητο, έκανε εξαιρετική εμφάνιση, και καθετί καλό για τον ΠΑΟΚ ξεκινούσε από τα πόδια του. Όπως και το γκολ του Ολιβέιρα, το οποίο δημιούργησε με μαγική κάθετη ο 19χρονος.

Επιτελικός μέσος: Χάμες Ροντρίγκες


Ο Κολομβιανός μόνο από το… όνομά του θα μπορούσε να μπαίνει σε κάθε κορυφαία ενδεκάδα, ωστόσο με τις εμφανίσεις του έχει αλλάξει επίπεδο τον Ολυμπιακό. Κάθε φορά που η μπάλα περνάει από τα πόδια του, «μυρίζει κίνδυνος» για τους αντιπάλους. Απέναντι στον Αστέρα, ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου, με μια γκολάρα και μία ασίστ στον Μπακαμπού.

Δεξιός εξτρέμ: Λιβάι Γκαρσία


Ο επιθετικός από το Τρινιντάντ έχει παίξει φέτος πολλά παιχνίδια ως φορ, απέναντι στον Βόλο ωστόσο επέστρεψε στη φυσική του θέση του δεξιού εξτρέμ. Τίποτα δεν άλλαξε, παρόλα αυτά, καθώς μετά από μια δική του κούρσα και ασίστ έκανε ο Πινέδα το 2-0, ενώ με ένα δικό του γκολ-ποίημα έγραψε το 4-0 και έγινε πρώτος σκόρερ της Superleague 1.


Κεντρικός επιθετικός: Αντρέ Γκρέι


Ο σέντερ φορ του Άρη θα μπορούσε να έχει κάνει ακόμα πιο… σπουδαία εμφάνιση, όμως είδε δύο γκολ του στο πρώτο ημίχρονο να ακυρώνονται ως οφσάιντ. Παρόλα αυτά, κατάφερε τελικά να βρει δίχτυα και να διαμορφώσει ουσιαστικά το τελικό 1-0 για τους Θεσσαλονικείς, ενώ συνέχισε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα να είναι απειλητικός.

Super League: Η κορυφαία ενδεκάδα της 15ης αγωνιστικής

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Τσιριγώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x