sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Τι θα ζητούσαν από τον... Άγιο Βασίλη οι 14 ομάδες της Super League

Εάν κάθε ομάδα από τις 14 της Super League έστελνε γράμμα στον Άγιο Βασίλη, μάλλον θα ζητούσε κάτι τέτοιο...

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και ήρθε η ώρα για να πάρει στα χέρια του ο Άγιος Βασίλης τα γράμματα από όλο τον κόσμο, κάνοντας πράξη τις επιθυμίες του.

Φυσικά, αυτό το κλασικό... έθιμο θα μπορούσαν να το ακολουθήσουν και οι 14 ομάδες που αγωνίζονται στην Super League, ζητώντας ένα δώρο για τον νέο χρόνο. Και εμείς προσπαθούμε να δούμε μέσα από τον... φάκελο την επιθυμία της κάθε ομάδας!

Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς προφανώς και θα ήθελε από τον... Santa Claus να του φέρει έναν αριστερό μπακ! Η περίπτωση του Ρούμπεν Βινάγκρε δεν δικαίωσε τις τεράστιες προσδοκίες που υπήρχαν και ο Ολυμπιακός χρειάζεται έναν ποδοσφαιριστή που θα φτιάξει ένα ισχυρό δίδυμο στο αριστερό άκρο με τον Χοσέ Χολέμπας.



Άρης: Στον Άγιο Βασίλη στέλνουμε το γράμμα, ελπίζοντας πως θα μπορέσει να μας ικανοποιήσει το πιο... τρελό μας όνειρο. Ε, για τον Άρη προφανώς και είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος! Γιατί να μην κάνουν όνειρα και να μην ζητήσουν τον τίτλο οι Θεσσαλονικείς; Στο -3 από τον Ολυμπιακό είναι!



ΠΑΟΚ: Μεγαλύτερη ισορροπία στις εμφανίσεις και στα αποτελέσματα εντός των συνόρων καλείται να έχει ο ΠΑΟΚ. Ωστόσο, ο Πάμπλο Γκαρσία εάν στείλει ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη, θα θελήσει να του στείλει έναν επιθετικό με έφεση στο σκοράρισμα και να λύσει το πρόβλημα στην γραμμή κρούσης.



ΑΕΚ: Ο Άγιος Βασίλης ήρθε πρόωρα στην ΑΕΚ και έφερε... αλλαγές. Μανόλο Χιμένεθ και Παναγιώτης Κονέ αντικατέστησαν τους Μάσιμο Καρέρα και Ίλια Ίβιτς, αντίστοιχα, ενώ δεν θα ήταν άσχημο να έφερνε ο Άγιος Βασίλης και τον... Βράνιες! Παράλληλα, πρέπει να φέρει και αποτελέσματα ώστε να αντιστραφεί η κατάσταση και να μείνει στο κόλπο του τίτλου η Ένωση, αρχής γενομένης από τις 3 Ιανουαρίου και το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.



Παναθηναϊκός: Αν μπορεί ο Άγιος Βασίλης μέσα στον σάκο του να χωρέσει έναν εξτρέμ και έναν χαφ θα είναι ευχής έργον για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αναζητά είσης μεγαλύτερη σταθερότητα και περισσότερους βαθμούς στον δεύτερο γύρο για να διεκδικήσει την έξοδό του στην Ευρώπη μετά από αρκετά χρόνια.



Αστέρας Τρίπολης: Περισσότερες νίκες εκτός έδρας! Οι Αρκάδες μπορεί να μην έχουν τόσο καλές εμφανίσεις όπως πέρυσι, αλλά αυτή τη στιγμή είναι στην εξάδα και θέλουν εκεί να παραμείνουν. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να αρχίσουν να χτυπάνε περισσότερα εκτός έδρας ματς, αφού μετράνε 1 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες στο πρωτάθλημα μακριά από την Τρίπολη!



Βόλος: Την είσοδο στην εξάδα! Μπορεί ως στόχος να είναι δύσκολος, αφού είναι μόλις η 2η σεζόν του στην πρώτη κατηγορία αλλά εάν συνεχίσει να παίζει επιθετικά και να παίρνει βαθμούς ακόμη και από ματς κόντρα σε ποιοτικότερους αντιπάλους όπως η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός, τότε έχει πολλές ελπίδες.



ΟΦΗ: Να τους φέρει το πρόσωπο του πρώτου γύρου της περσινής σεζόν! Οι Κρητικοί έχουν χάσει αυτό το απρόβλεπτο που είχαν ως ομάδα, δεν παίζουν το ίδιο στρωτό και καλό ποδόσφαιρο παρά μόνο σε μικρά διαστήματα. Στο πρώτο μισό της περσινής χρονιάς ο ΟΦΗ ήταν η ευχάριστη έκπληξη, φέτος αυτό το πρόσωπο αγνοείται...



Ατρόμητος: Τον αντικαταστάτη του Χαβιέρ Ούμπιδες! Ο Αργεντινός χαφ είναι η σημαία του Ατρομήτου και ένας τρομερά ποιοτικός ποδοσφαιριστής, αλλά τα χρόνια έχουν περάσει και δυστυχώς δεν μπορούν στο Περιστέρι να τον... βαλσαμώσουν! Αν ο Άγιος Βασίλης κατάφερνε να βρει έναν ποδοσφαιριστή που θα του μοιάζει στα χαρακτηριστικά και θα έχει την πορεία του στην ομάδα, θα ήταν ευχής έργον. Σε άλλη περίπτωση, πιο... προσιτή, θα μπορούσε να τους φέρει μεγαλύτερη σταθερότητα στα αποτελέσματα ώστε να πλησιάσουν περισσότερο την εξάδα.



ΠΑΣ Γιάννινα: Μεγαλύτερη ισορροπία ανάμεσα σε άμυνα και επίθεση. Ο ΠΑΣ παίζει ελκυστικό και μοντέρνο ποδόσφαιρο με τον... γερμανοθρεμμένο Αργύρη Γιαννίκη, φτιάχνει φάσεις και αρέσει στο μάτι του κόσμου. Ωστόσο, απαιτείται ισορροπία ανάμεσα σε επιθετική και αμυντική λειτουργία, με τον ΠΑΣ να δέχεται γκολ και με σχετική ευκολία φάσεις.



Απόλλων Σμύρνης: Το καλύτερο δώρο για την Ελαφρά Ταξιαρχία θα ήταν η γρήγορη εξασφάλιση της σωτηρίας. Καλοδεχούμενο θα ήταν και ένα καλό πλασάρισμα στη βαθμολογία, όπως και ένα στόπερ εάν μιλήσουμε για τα μεταγραφικά ζητήματα! Νομίζω πως αν έβρισκαν το πρώτο δώρο κάτω από το... χριστουγεννιάτικο δέντρο, τότε θα το δεχόντουσαν με μεγάλη ικανοποίηση!



Παναιτωλικός: Μία νίκη εκτός έδρας, επιτέλους! Ο Παναιτωλικός έχει μια νίκη εντός και πέντε ισοπαλίες συνολικά ανεξαρτήτως έδρας, μετρώντας 8 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Ακροβατεί μεταξύ 13ης και 12ης θέσης, ενώ ούτε την περσαμένη σεζόν στην κανονική διάρκεια δεν κατάφερε να βρει εκτός έδρας τρίποντο!



ΑΕΛ: Ο Άγιος Βασίλης έφερε νωρίς ένα... δώρο με τον Ούρος Τσόσιτς, που καλείται να στρώσει την άμυνα της Λάρισας. Ωστόσο, η ΑΕΛ θα πρέπει να ζητήσει κάτι περισσότερο. Ίσως περισσότερους βαθμούς στο Αλκαζάρ, αφού πέρυσι η δύναμή της ήταν τα εντός έδρας ματς και φέτος έχει μόλις 2 ισοπαλίες σε πέντε αγώνες!



Λαμία: Τι άλλο; Μα την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα που θα αντιστρέψει την ψυχολογία και θα της αναθαρρήσει τις ελπίδες για την παραμονή της στην κατηγορία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x