sport-fm.gr ΘΕΜΑ

The Masked Singer: Αθλητές που εξέπληξαν στο show που φέρνει ο ΣΚΑΪ

Το «The Masked Singer» έρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και το sport-fm.gr παρουσιάζει τους αθλητές που συμμετείχαν στο ανατρεπτικό μουσικό σόου!

Αντίστροφα για τη μεγάλη πρεμιέρα του μετράει το «The Masked Singer», το οποίο θα ξεκινήσει να προβάλλεται από απόψε στις 21:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Το νέο πρωτότυπο μουσικό σόου, στο οποίο celebrities φορούν εντυπωσιακές στολές - συνήθως ζώων - που κρύβουν όλα τους τα χαρακτηριστικά και διαγωνίζονται στο τραγούδι μπροστά στην κριτική επιτροπή, είναι το μόνο σίγουρο πως θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών!



Παρουσιαστής είναι ο Σάκης Ρουβάς και στην κριτική επιτροπή θα δούμε τον Νίκο Μουτσινά, την Αθηνά Οικονομάκου, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη. Την καλλιτεχνική διεύθυνση του σόου ανέλαβε ο έμπειρος στον χώρο, Κωνσταντίνος Ρήγος.

Με αφορμή και εν αναμονή της πρεμιέρας του μοναδικού αυτού μουσικού σόου, το sport-fm.gr έψαξε και σάς παρουσιάζει τους διάσημους αθλητές που συμμετείχαν στο «The Masked Singer» και εντυπωσίασαν με τις φωνητικές τους ικανότητες!

Στο ανατρεπτικό αυτό μουσικό σόου που ξεκίνησε από τις ΗΠΑ συμμετείχαν άλλοτε Ολυμπιονίκες, NBAers και θρύλοι του skateboard και του snowboard, που κανείς δεν περίμενε να κρύβουν μία άλλη – πιο καλλιτεχνική – πλευρά του εαυτού τους!

Ένας από τους πρώτους celebrity που αποκαλύφτηκε στο σόου, όταν έκανε πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2019 στις ΗΠΑ, ήταν ο παίκτης του NFL, Αντόνιο Μπράου, ως «ιπποπόταμος».



Ως «τάρανδος» είχε εμφανιστεί ένας θρύλος του ίδιου αθλήματος, ο Τέρι Μπράντσοου, στην πρώην σεζόν του «The Masked Singer».



Στη δεύτερη σεζόν ο Ολυμπιονίκης στο σκέιτ, Τζόνι Γουάιρ, αποκαλύφθηκε ότι ήταν το «Αυγό»!



Ως γλυκύτατο «πάντα» που κανείς δεν περίμενε να κρύβεται μία πολύ σκληρή γυναίκα εμφανίστηκε η πρώην μποξέρ, Λέιλα Άλι, κόρη του σπουδαίου Μοχάμεντ Άλι.



Στο προτελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν, είχαμε τη μεγάλη αποκάλυψη, καθώς ο σταρ του NBA και των Μαϊάμι Χιτ, Βίκτορ Ολαντίπο, ήταν ο Thingamajig.



Την έκπληξη, όμως, έκανε με τη συμμετοχή του και ο σταρ του skateboard, Τόνι Χοκ, ο οποίος ήταν ο «Ελέφαντας» που σάρωσε στο πέρασμά του στην 3η σεζόν.



Άλλος ένας σταρ του NFL είχε συμμετάσχει σε αυτό το ανατρεπτικό σόου, ο Ρομπ Γκρονκόφσκι, που ήταν ο «Λευκός Τίγρης».



Φυσικά στις ΗΠΑ, δεν θα μπορούσε να μην συμμετάσχει και αθλητής από το μπέιζμπολ, όπως έκανε ο Μπάρι Ζίτο ως «Ρινόκερος»!



Στην 4η σεζόν υπήρξε άλλος ένας NBAer που πέρασε από το σόου. Ο λόγος για τον Λόνζο Μπολ των Σικάγο Μπουλς που ήταν ο «Whatchamacallit».



Ως «μέδουσα» τραγούδησε στη σκηνή του «The Masked Singer» η Αμερικανίδα snowboarder και δύο φορές χρυσή Ολυμπιονίκης, Κλόι Κιμ.



Στην 5η σεζόν ως «φοίνικας» εμφανίστηκε στο μοναδικό μουσικό σόου η Κέιτλιν Τζένερ, η οποία την εποχή που ήταν Γουίλιαμ Μπρους Τζένερ είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο δέκαθλο.



Φυσικά υπάρχουν και άλλοι celebrities ή πασίγνωστα σε όλον τον κόσμο που έχουν συμμετάσχει στο «The Masked Singer», το οποίο όπως μπορείτε να αντιληφθείτε είναι ένα ευχάριστο πρόγραμμα, το οποίο μόνο από τη στιγμή που δεν γνωρίζουμε τα πρόσωπα που θα διαγωνιστούν σε τραβάει να το παρακολουθήσεις και τώρα περιμένουμε την πρεμιέρα του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x