Champions League

The... Messi show (video)

Με τον Λιονέλ Μέσι να πετυχαίνει χατ τρικ, η Μπαρτσελόνα επικράτησε 4-0 του Άγιαξ στο Καμπ Νου, στην πρεμιέρα της στον 8ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Νίκη με το… ζόρι για τη Μίλαν, 2-0 την Σέλτικ.

Όχι που θα άφηνε… αναπάντητο το χατ τρικ του Κριστιάνο Ρονάλντοι στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Γαλατασαράι. Ο Λιονέλ Μέσι στην αναμέτρηση με τον Άγιαξ στο Καμπ Νου, ήταν για μία ακόμα φορά ο απόλυτος πρωταγωνιστής για την Μπαρτσελόνα, πέτυχε χατ τρικ και οδήγησε τους «μπλαουγκράνα» στην πρώτη τους νίκη στο 8ο όμιλο με σκορ 4-0 επί του Αίαντα.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Μίλαν τα… χρειάστηκε στην έδρα της για 80 λεπτά όταν όντας απόλυτα αρνητική δεν μπορούσε σκοράρει. Ωστόσο, με δύο γκολ στα τελευταία δέκα λεπτά, επικράτησε 2-0 στης Σέλτικ.

Μπαρτσελόνα-Άγιαξ 4-0

Ο τεχνικός του Άγιαξ Φρανκ Ντε Μπουρ έλεγε πριν την έναρξη της αναμέτρησης ότι τον στεναχωρεί το γεγονός ότι όλοι θεωρούν ότι η ομάδα του θα χάσει εύκολα στο Καμπ Νου. Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα φρόντισε να τους επιβεβαιώσει, καθώς παίζοντας τόσο, όσο χρειαζόταν και με τον Μέσι να κάνει ο,τι θέλει τους αντιπάλους του, πήρε εύκολα την πρώτη της νίκη με σκορ στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «μπλαουγράνα» στο πρώτο ημίχρονο παρουσιάστηκαν αρκετά… υπερόπτες και θεώρησαν το παιχνίδι και τη νίκη κάτι παραπάνω από δεδομένα. Σε αυτό το γεγονός ήρθε να προστεθεί και το γκολ του Μέσι στο 22ο λεπτό με υπέροχη εκτέλεση φάουλ που έκανε το 1-0. Η Μπαρτσελόνα… χαλάρωσε, ο Άγιαξ πίεσε, αλλά δεν μπόρεσε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες του σε ένα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο όλα άλλαξαν και οι Καταλανοί σοβαρεύτηκαν και μπήκαν για να… καθαρίσουν το παιχνίδι και την υπόθεση νίκη. Ο Μέσι με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι, έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του στο 55’. Ο Πικέ στο 69’ έκανε το 3-0 και ο Αργεντινός σούπερ σταρ στο 75’ ολοκλήρωσε το προσωπικό του… σόου, πετυχαίνοντας χατ τρικ και έκανε το τελικό 4-0. Ο Άγιαξ δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής, καθώς στο 77’ έχασε πέναλτι ο Σίγκχορσον.



Μίλαν-Σέλτικ 2-0

Η Μίλαν φανταζόταν ότι η Σέλτικ του Σαμαρά και της παρέας του θα ήταν δύσκολος αντίπαλος, απλά μάλλον δεν ήξερε πόσο δύσκολος θα ήταν τελικά. Για 80 λεπτά στην αναμέτρηση, οι Κέλτες ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι και θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι αυτοί που θα έπαιρναν το προβάδισμα στο σκορ. Οι «ροσονέρι» αν και έπαιζαν στην έδρα τους δεν μπορούσαν με τίποτα να βρουν τις λύσεις για να φτάσουν σε ένα τέρμα.

Όλα αυτά μέχρι το 80’, καθώς από εκεί και πέρα με έναν… περίεργο τρόπο, «μίλησε» η φανέλα της Μίλαν. Στο 82ο λεπτό ο Ζαπάτα έλυσε τον… γρίφο κάνοντας το 1-0, έστω και με τυχερό τρόπο, αφού η μπάλα κόντραρε σε πόδο αμυντικού. Στο 86’ ο Μουντάρι έκανε το 2-0 και «κλείδωσε» την πρώτη νίκη των «ροσονέρι» στο Τσάμπιονς Λιγκ.



Αναλυτικά η 1η αγωνιστική

Μπαρτσελόνα-Άγιαξ 4-0
(22’, 55’, 75’ Μέσι, 69’ Πικέ)

Μίλαν-Σέλτικ 2-0
(82’ Ζαπάτα, 86’ Μουντάρι)

Η επόμενη 2η αγωνιστική 1/10

Άγιαξ-Μίλαν (21:45)
Σέλτικ-Μπαρτσελόνα

Βαθμολογία 8ου Ομίλου

1 Μπαρτσελόνα (4-0) 3
2 Μίλαν (2-0) 3
3 Σέλτικ (0-2) 0
4 Άγιαξ (0-4) 0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x