Stoiximan Super League

Προς Ριζούπολη τα παιχνίδια της ΑΕΚ με Βόλο και ΠΑΣ

Στο γήπεδο της Ριζούπολης αναμένεται η ΑΕΚ να δώσει τα δύο προσεχή εντός έδρας παιχνίδια, με Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα, σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Στη… γειτονιά της, το γήπεδο της Ριζούπολης αντί το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας που είναι προγραμματισμένο να φιλοξενήσει το Ράλι Ακρόπολις, θα δώσει η ΑΕΚ τα δύο πρώτα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Σύμφωνα με την ενημέρωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, η ομάδα είναι σε διαδικασία να δώσει τα δύο ματς με τον Βόλο και τον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Οι «κιτρινόμαυροι» κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια το τελευταίο διάστημα για να πετύχουν το ιδανικό, που θα ήταν να ξεκινήσουν τις εντός έδρας υποχρεώσεις τους στο «σπίτι» τους.

Μετά από εξονυχιστικά λεπτομερή ανάλυση όλων των δεδομένων κι εξάντληση όλων των πιθανοτήτων σε σχέση με την «Opap Arena – Αγια-Σοφιά», οι ιθύνοντες του συλλόγου κατέληξαν πως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο, δε θα ταίριαζαν με την ιστορική περίσταση της επιστροφής της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, στον βαθμό που απαιτείται.

Εξετάστηκε ως εναλλακτική λύση, η ΑΕΚ να δώσει τα δύο αυτά ματς στα Σπάτα, στο «Σεραφείδειο», αλλά εκεί δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί σε καμία περίπτωση στη απίστευτη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας (που έχουν ξεπεράσει τις 25.000) και με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια προτιμήθηκε η παραπάνω λύση.

Κάπως έτσι οι φίλοι και οι οπαδοί της ΑΕΚ θα χρειαστεί να κάνουν λίγο καιρό υπομονή, ώστε να επιστρέψουν στο «σπίτι» τους και να δώσουν με τις συνθήκες που αρμόζουν και στην ομάδα το πρώτο επίσημο ματς στο νέο της γήπεδο.

Σε ό,τι αφορά τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η προσέλευση των οπαδών της ΑΕΚ στη Ριζούπολη, όλες οι λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές το πολύ μέχρι μεθαύριο, Τρίτη (23/08).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x