Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Αλλαγή καναλιού στον Ολυμπιακό!

Η ΝΕΤ θα είναι αυτή που θα δείξει αύριο (19/4) τον αγώνα Αναντόλου Εφές-Ολυμπιακού, στις 20.00. Αρχικά τον αγώνα ήταν να μεταδώσει η ΕΤ1.

Στην ΕΤ1, όμως, την ώρα διεξαγωγής του αγώνα θα μεταδίδεται ο Ακάθιστος Ύμνος και έτσι το παιχνίδι των Πειραιωτών πήγε στη ΝΕΤ.

Τι γίνεται μετά τους τέταρτους αγώνες; Με δεδομένο, όπως γράψαμε χθες, ότι η πρώτη επιλογή πηγαίνει στη Nova αν:

Δώσουν πέμπτους αγώνες και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, η Nova θα δείξει την εκτός έδρας αναμέτρηση των «πρασίνων» με την Μπαρτσελόνα και η ΕΤ1 το Ολυμπιακός-Εφές.

Αν πέμπτο αγώνα δώσει μόνο μία απ' τις δύο ομάδες, θα τον δείξει η Nova.

Όλα live απ' τη Nova!

H ενημέρωση της Nova, για την κάλυψη των παιχνιδιών της τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, καθώς και του Λίβερπουλ-Τσέλσι, για την Πρέμιερ Λιγκ:
««Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν την Κυριακή 21 Απριλίου, στις 19:00, σε παράλληλη ζωντανή μετάδοση και τους 8 αγώνες της τελευταίας 30ης αγωνιστικής της Superleague, καθώς και το ντέρμπι της Premier League, Λίβερπουλ – Τσέλσι (18:00).

H ανάγκη μετάδοσης και των 8 αγώνων της Superleague, προκειμένου ο κάθε συνδρομητής να βλέπει το ματς της αρεσκείας του, φέρνει στους συνδρομητές των καναλιών Novasports, το Novasports Extra 1 και το Novasports Extra 2. Οι τηλεθεατές θα εντοπίσουν τα Novasports Extra 1 και Novasports Extra 2 στις Θέσεις 291 και 292 αντιστοίχως.

Συγκεκριμένα οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν για την Superleague τους αγώνες Ατρόμητος – ΑΕΚ από το Novasports 1 & Novasports 1 HD, Ολυμπιακός – Πανιώνιος από το Novasports 2 & Novasports 2 HD, Παναθηναϊκός – Βέροια από το Novasports 3, Skoda Ξάνθη – Άρης από το Novasports 4, ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα από το Novasports Highlights, Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ από το Novasports 6, Πανθρακικός – Κέρκυρα από το Novasports Extra 1 (στην θέση 291) και Πλατανιάς – Λεβαδειακός από το Novasports Extra 2 (στη θέση 292). Τέλος, για το πρωτάθλημα της Premier League, το Novasports 7 θα καλύψει απευθείας τον αγώνα Λίβερπουλ – Τσέλσι στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής.

Η κάλυψη της 30ης αγωνιστικής θα ξεκινήσει με την εκπομπή «Total Superlegue A Μέρος- Pre Game Show» στις 18:00 από το Νovasports 1, θα συνεχίσει με την απευθείας μετάδοση των αγώνων και θα κλείσει με την «Total Superleague B Μέρος», αμέσως μετά την λήξη των αγώνων. Στην παρουσίαση των εκπομπών θα είναι ο Αντώνης Πανούτσος, ο Αντώνης Καρπετόπουλος και ο Δημήτρης Παπανικολάου.

Παράλληλα οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την φιέστα για την κατάκτηση του 40ου Πρωταθλήματος, που θα ακολουθήσει αμέσως μετά τον αγώνα των «ερυθρόλευκων» με τον Πανιώνιο, από το Novasports 2 & Novasports 2 HD, αλλά και από την WEB TV του Novasports.gr.

Αναλυτικά την Κυριακή 21/04 το πρόγραμμα των καναλιών Novasports περιλαμβάνει τις εξής μεταδόσεις:

• 19:00 Ατρόμητος – ΑΕΚ σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Γιάννη Φάκαρου και του Μανώλη Βογιατζάκη από το Novasports 1 & Novasports 1 HD και σε live streaming από το Novasports.gr

• 19:00 Ολυμπιακός – Πανιώνιος σε περιγραφή των Άγγελου Στυλιάδη και Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ των Νίκου Γαβαλά, Γιώργου Βασιλείου και Βασίλη Κωνσταντόπουλου από το Novasports 2 & Novasports 2 HD και σε live streaming από το Novasports.gr

• 19:00 Παναθηναϊκός – Βέροια σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ του Νίκου Τζουάννη και του Νίκου Καπίρη από το Novasports 3

• 19:00 Skoda Ξάνθη – Άρης σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ του Γιώργου Αργυρόγλου και του Παναγιώτη Στεφάνου από το Novasports 4

• 19:00 ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Κωστή Μπότσαρη και του Βαγγέλη Πήχα από το Novasports Highlights (διαθέσιμο και στο Start Pack)

• 19:00 Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ σε περιγραφή του Δημήτρη Τσακίρη και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου και του Σπύρου Δημολίτσα από το Novasports 6 και σε live streaming από το Novasports.gr

• 19:00 Πανθρακικός – Κέρκυρα σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα από το Novasports Extra 1 (Θέση 291)

• 19:00 Πλατανιάς – Λεβαδειακός σε περιγραφή του Γιάννη Τσαϊνη και ρεπορτάζ του Διονύση Στρούμπου από το Novasports Extra 2 (Θέση 292)

Premier League

• 18:00 Λίβερπουλ – Τσέλσι σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου από το Novasports 7».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x