Εκνευρισμένοι ήταν στην ΑΕΚ με τη διαιτησία του Γκιόργκι Καμπάκοφ στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στην «Ένωση» θεωρούν ότι ο Βούλγαρος ρέφερι στέρησε από την ομάδα τους την ισοπαλία που θα τους έδινε ένα μικρό πλεονέκτημα για τον επαναληπτικό της διοργάνωσης στην Τούμπα.

Συγκεκριμένα, οι «κιτρινόμαυροι» τονίζουν ότι ο διαιτητής δεν έδωσε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, όταν κράτησε με τα χέρια του τον Λιβάι Γκαρσία που προσπάθησε να ξεφύγει από τον Σέρβο αντίπαλό του. Ο Καμπάκοφ σφύριξε το φάουλ και έκανε κάποιες παρατηρήσεις στον παίκτη του ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια, ο Μανόλο Χιμένεθ και ο συνεργάτης του, Χεσούς Καλντερόν, διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον τέταρτο διαιτητή για φάουλ του Αουγκούστο στον Τάνκοβιτς, για το οποίο το VAR δεν έδωσε καμία βοήθεια.

Η «έκρηξη» υπήρξε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης στο φάουλ που έδειξε ο Γκιόργκι Καμπάκοφ στο μαρκάρισμα του Ντεντελτσιάρου στον Ουάρντα, με αποτέλεσμα να αναλάβει την εκτέλεση ο Μουργκ και να δώσει τη νίκη στους Θεσσαλονικείς.

Και τότε ο Ισπανός τεχνικός και ο βοηθός του έγιναν έξαλλοι και πήγαν πάνω στον διαιτητή, με τον Χιμένεθ να λέει ειρωνικά «μπράβο» στον ρφέφερι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.