Ο κύβος -φαίνεται πως- ερρίφθη! Όπως αποκαλύπτει η «Δίκη» του Κυριάκου Θωμαΐδη, μετά από συζητήσεις επί συζητήσεων, η απόφαση του Μαξίμου σχετικά με τα μέτρα για την οπαδική βία είναι κεκλεισμένων των θυρών παντού μέχρι νεωτέρας! Οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται τη Δευτέρα (11/12) και μένει να δούμε αν πράγματι, τελικά, η κυβέρνηση θα πάει σε αυτό το οριζόντιο μέτρο, που θα αφορά όλα τα σπορ και όλον τον κόσμο.

Παράλληλα, μένει να ξεκαθαρίσει αν το μέτρο θα ισχύσει μόνο στην Ελλάδα ή και στην Ευρώπη. Την ερχόμενη Πέμπτη (14/12), θυμίζουμε, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν τους «τελικούς» για την ευρωπαϊκή τους συνέχεια στις έδρες τους, ενώ και ο ΠΑΟΚ παίζει στην Τούμπα. Νωρίτερα, ο Γιάννης Αλαφούζος έφερε στο «φως» email της UEFA στις τρεις αντιπάλους των ελληνικών ομάδων, δηλαδή τη Μακάμπι Χάιφα, την Μπάτσκα Τόπολα και την Ελσίνκι, για το ενδεχόμενο να παίξουν σε άδειες εξέδρες, κάνοντας λόγο για «ντροπή».

Στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Δίκη», εξάλλου, σχολιάζεται η πληροφορία για την απόφαση του Μαξίμου ως εξής: «Το οριζόντιο μέτρο καταδεικνύει την αδυναμία της κυβέρνησης να δράσει ουσιαστικά. Ούτε μοιάζει να έχει ιδιαίτερο ζήλο για την υλοποίηση της σημερινής πρωθυπουργικής ρήσης ("να εντοπίσουμε τους υποκινητές, όσο ψηλά και αν βρίσκονται"). Διότι όσο οι ηθικοί αυτουργοί συνεχίζουν να διεγείρουν τους πραιτωτιανούς τους, κάθε τέτοια πολιτική είναι αδιέξοδη.

Τα επεισόδια στου Ρέντη δεν έγιναν εντός γηπέδου, αλλά ήταν σχεδιασμένα να γίνουν μερικά μέτρα πιο πέρα. Άρα; Γιατί να μην ξανασυμβούν τα ίδια από αύριο; Και κάτι ακόμη: Όταν θα επιστρέψουν οι θεατές στα γήπεδα, τι θα έχει αλλάξει;
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αμετακίνητοι στους δρόμους οι αγρότες - Σχεδιάζονται μπλόκα μέχρι και τις γιορτές

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα – Ποιοι σταθμοί του μετρό κλείνουν

Κλειστή η Λεωφόρος Αθηνών στο Χαϊδάρι λόγω πτώσης βράχων

Καιρός: Ισχυρές καταιγίδες σε Μακεδονία & Δωδεκάνησα

Ιταλία: Δολοφόνησε τον γείτονά του, ο οποίος προσπαθούσε να του γκρεμίσει το σπίτι με εκσκαφέα

Γκίλφοϊλ: Ζωτικής σημασίας για τις σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ η Βόρεια Ελλάδα

Τι μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο deal «μαμούθ» μεταξύ Netflix και Warner - Ο ρόλος του Τραμπ και της Paramount

Μάρκο Ρούμπιο: «Το πρόστιμο της ΕΕ στην πλατφόρμα Χ συνιστά επίθεση στον αμερικανικό λαό»

Μπλόκα αγροτών: Σοβαρά επεισόδια με δακρυγόνα και συγκρούσεις στα «πράσινα φανάρια» πριν το αεροδρόμιο Μακεδονία

Κομισιόν: Πρόστιμο 120 εκατ. ευρώ στο X για το «μπλε σήμα» και παραπλανητικές διαφημίσεις