Stoiximan Super League

Αλαφούζος για το ενδεχόμενο κλεισίματος των γηπέδων: «Ντροπή…»

Θέση για την σκέψη της Κυβέρνησης να γίνουν τα παιχνίδια των ομάδων χωρίς κόσμο στις κερκίδες πήρε ο Γιάννης Αλαφούζος σήμερα (10/12), με τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού να κάνει λόγο για ντροπή!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Χάιφα, την προσεχή Πέμπτη, στη Λεωφόρο, σε έναν ιδιαίτερα κρίσιμο αγώνα για το ευρωπαϊκό του μέλλον...

Παιχνίδι, ωστόσο, το οποίο ενδέχεται να δώσει χωρίς τη συμπαράσταση των φίλων του, αφού υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν την Κυβέρνηση να εξετάζει το ενδεχόμενο να κλείσει τα γήπεδα από εδώ και πέρα!

Μια εξέλιξη που κάθε άλλο παρά λογική είναι, φυσικά, ενώ, σε κάθε περίπτωση, προκαλεί προβλήματα και στο «τριφύλλι», καθώς μπορεί να μετατραπεί σε… φιλοξενούμενος μέσα στο ίδιο του το γήπεδο κόντρα στην ισραηλινή ομάδα.

Όλα τα παραπάνω, λοιπόν, είχαν σαν αποτέλεσμα την «αιχμηρή» τοποθέτηση του Γιάννη Αλαφούζου, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

Με τον ιδιοκτήτη της «πράσινης» ΠΑΕ να κάνει λόγο για ντροπή, παραθέτοντας μια σχετική επιστολή που έλαβαν ομάδες, ανάμεσα τους πιθανότατα και η Μακάμπι Χάιφα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x