Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό με τις πληροφορίες για κλείσιμο των γηπέδων σε Ελλάδα-Ευρώπη από την κυβέρνηση»

«Βράζουν» στον Παναθηναϊκό με το σενάριο για λουκέτο στις θύρες από την κυβέρνηση. Ακούστε τι ανέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Με το μυαλό στον «τελικό» με τη Μακάμπι Χάιφα και στα μέτρα της κυβέρνησης για την οπαδική βία είναι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Ο Τάσος Νικολογιάννης μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα του «τριφυλλιού» και στάθηκε στο πώς υποδέχθηκαν στην ΠΑΕ το σενάριο που «παίζει» έντονα για λουκέτο στις θύρες.

«Από τον Παναθηναϊκό περιμένουν να δουν το αν θα επικρατήσει η λογική ή ο παραλογισμός. Η θέση του Παναθηναϊκού είναι ξεκάθαρη και εκφράστηκε μέσω του Γιάννη Αλαφούζου. Δεν θα έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα αυτό το μέτρο και αν το πάρει η κυβέρνηση θα δείξει αδυναμία να δώσει λύση στο πρόβλημα. Είναι σαν να επιβραβεύεις αυτό που γίνεται. Το μόνο που θα κάνεις είναι να τιμωρήσεις τις ομάδες που θα κάνουν προσπάθεια για να συνεχίσουν στην Ευρώπη. Θα αντιδράσει έντονα ο Παναθηναϊκός εφόσον ανακοινωθούν τα συγκεκριμένα μέτρα. Μακάρι να το σκεφτούν διαφορετικά στην κυβέρνηση», είπε στον Γιάννη Σταυρόπουλο.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προετοιμασία που συνεχίζεται για το ματς με τη Μακάμπι Χάιφα, επισημαίνοντας ότι στο πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι να μπει ο Παναθηναϊκός, έχοντας στο μυαλό μόνο τη νίκη, παρότι του κάνει η ισοπαλία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x