Στην Ισπανία παραμένει ο Αντόνιο Κορδόν, ο οποίος συνεχίζει τις επαφές με υποψήφιους προπονητές για τον Ολυμπιακό.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του συλλόγου είναι δεδομένο ότι έχει προχωρημένες επαφές με ορισμένους προπονητές, έχοντας κάποιους σε αναμονή και από άλλους περιμένει τη θετική τους απάντηση για να προχωρήσουν στα διαδικαστικά.

Σε αυτή την κατηγορία θα μπορούσαν να ανήκουν ο Μαρθελίνο και ο Ιραόλα, δύο τεχνικοί που έχουν τα χαρακτηριστικά που ψάχνει ο 59χρονος παράγοντας και φιγουράρουν στην κορυφή της λίστας του.

Ο Μαρθελίνο φέρεται να έχει δεχθεί μία δελεαστική από οικονομικής άποψης πρόταση από τα Εμιράτα και το Κατάρ, αλλά φέρεται να προτιμά να παραμείνει σε σύλλογο της LaLiga την επόμενη σεζόν.

Ο Ιραόλα, από τη μεριά του, αρέσει στον Κορδόν και χθες έγινε γνωστό ότι αποχωρεί οριστικά από τη Βαγεκάνο, όμως η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη γιατί έχει προτάσεις από την Αγγλία και η Βιγιαρεάλ είναι μία ομάδα που τον κοιτάει επίσης.

Το πιθανότερο είναι πως μέσα στην εβδομάδα, που θα ξεκαθαρίσει ενδεχομένως και η συμμετοχή του Ολυμπιακού (αν θα παίξει προκριματικά ή απευθείας στα πλέι οφ), θα κριθεί και το θέμα του προπονητή, ενώ ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής αναμένεται στο τέλος της εβδομάδας στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση και να τρέξει από εδώ όλα τα ζητήματα του συλλόγου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Με δέκα παίκτες και ο Παναθηναϊκός μετά την αποβολή του Ντέσερς στο 68'

«Είσαι δυνατός, είσαι νικητής»: Στο πλευρό του Ελ Κααμπί ο Μαρινάκης - Οι φωτογραφίες τους από το νοσοκομείο

Το πρώτο μήνυμα του Ελ Κααμπί μετά το χειρουργείο: «Ευχαριστώ για κάθε μήνυμα και προσευχή - Θα επιστρέψω πιο δυνατός»

Το ΟΑΚΑ στο πόδι: Φόρεσε ξανά τα πράσινα μέσα σε αποθέωση ο Ουναΐ!

Το μήνυμα του Κουτέσα στα social media εν μέσω του σίριαλ με τη Σερβέτ

Καταπληκτική μπαλιά του Κάνγκουα και δεύτερο γκολ από τον Τετέι για το 3-0!

Η θέση του ΠΑΟΚ για τη φάση του Εντιαγέ: «Καθαρό πέναλτι» - Επίθεση σε Λανουά και ΕΠΟ!

Λέτο: «Το ποδόσφαιρο είναι απλό, μετράει το αποτέλεσμα - Δείξαμε χαρακτήρα μέχρι τέλους»

Αναστασίου: «Ήμασταν η ομάδα που το ήθελε περισσότερο - Κάναμε τον κόσμο μας να πιστεύει»

Το υπέροχο φάουλ του Μπουχαλάκη και τα δοκάρια του Πόμπο: Τα highlights από τη νίκη του ΟΦΗ επί της Κηφισιάς