Στους ερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν θα... την πατήσει από κανέναν ο Λευτέρης Πετρούνιας, όπως ξεκαθάρισε μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Παναγιώτη Κεφαλά.

Μιλώντας στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival, ο Ολυμπιονίκης των κρίκων αναφέρθηκε στην προετοιμασία του για το επόμενο χρυσό, ξεκαθαρίζοντας πως ετοιμάζει δύο προγράμματα για τους αγώνες στο Παρίσι.

«Είμαι πολύ καλά. Περιμένουμε την ίδια πορεία με φρέσκες αλλαγές στα προγράμματά μου, είμαι σίγουρος πως έχοντας την υγεία μου θα έχουμε κι άλλα μετάλλια. Για το Παρίσι κάνουμε ήδη σχέδια, θα ανεβάσουμε κι άλλο τον συντελεστή δυσκολίας. Αυτή τη φορά δεν θα την πατήσουμε από κανέναν. Θα έχουμε έτοιμα δύο προγράμματα».

Όσο για τη συμμετοχή του σε αγώνα μπάσκετ στη διοργάνωση στη Σύρο, ανέφερε: «Έφερα τη θετική μου ενέργεια. Δεν ξέρω να παίξω μπάσκετ, σίγουρα έτρεξα και προσπάθησα αλλά ίσως βοήθησε η θετική μου ενέργεια».

Για το αν τον δυσκόλεψε στο μπάσκετ, είπε: «Η ενόργανη θεωρώ πως είναι ξεκάθαρα το δυσκολότερο άθλημα στον κόσμο. Έχω ξαναπαίξει μπάσκετ, αλλά όχι αγώνα. Είναι ένα ομαδικό άθλημα που θέλει ταχύτητα, γρήγορη σκέψη... Θα χρειαζόμουν πολλή προπόνηση για να ανταπεξέλθω».

Επίσης έκανε μια... καταγγελία κατά του Γιάννη Μπουρούση: «Θα καταγγείλω τον Μπουρούση που έκανε αντικανονικό μαρκάρισμα, με πήρε σαν βαλιτσάκι κι έτρεξε προς το καλάθι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στον τελικό του ομαδικού παμπαίδων η Ελλάδα στο Europe Youth Open πινγκ πονγκ της Τσεχίας – Δέκατες οι παγκορασίδες

Πρώτη οκτάδα στο ομαδικό παμπαίδων στο Πλζεν – Σε ματς διαβάθμισης συνεχίζουν οι παγκορασίδες

Τα Ίσθμια επιστρέφουν: Αθλητές, μαθητές και σωματεία ζωντανεύουν την ιστορία

Οι αντίπαλοι της Ελλάδας στο ομαδικό στο Europe Youth Tournament πινγκ πονγκ της Τσεχίας

Στο Πλζεν τέσσερις κορυφαίοι αθλητές της Under 13 για το Europe Youth Tournament πινγκ πονγκ της Τσεχίας

Πολλά μετάλλια για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πρακτικής Σκοποβολής με Λειόκανο

«Σηκώνονται» και οι εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού ΑΟ στον Βοτανικό!

Έχετε ακούσει για το SAMBO; Η Θεσσαλονίκη φιλοξενεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

Penteli Home Race 2026: Αγώνας ορεινού τρεξίματος στην Πεντέλη για την προώθηση της Αναδοχής

Βρούτσης: «6.711 ερασιτεχνικά σωματεία ολοκλήρωσαν την εγγραφή τους στο e-Kouros 2026»