Βαγγέλης Νεραντζιάς

Αν υπάρχει παράδεισος είναι για κάτι ανθρώπους σαν τον Παύλο…

Η τεράστια απώλεια για τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό αθλητισμό και το πρωτάθλημα που πρασινίζει… Γράφει ο Βαγγέλης Νεραντζιάς

Είναι δύσκολο να περιγράψει κανείς με λέξεις το μεγαλείο του Παύλου Γιαννακόπουλου, που από το ξημέρωμα της Κυριακής δεν βρίσκεται πια ανάμεσα μας. Ο ιστορικός παράγοντας του τριφυλλιού ξεχώρισε τόσο από τα αποτελέσματα της ομάδας μέσα στο χρόνο, όσο και από το ήθος, που τον έκανε αγαπητό σε πολλούς φίλους του αθλητισμού, ανεξάρτητα από τις οπαδικές προτιμήσεις.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος δεν θα ξεχαστεί ποτέ γιατί λατρεύτηκε όσο λίγοι άνθρωποι στο χώρο του αθλητισμού και αφήνει πίσω του τεράστια ιστορία και δεκάδες τρόπαια. Η διάρκεια, η επιμονή για την επίτευξη των στόχων και το ανθρώπινο σκέλος είναι κάτι που βρίσκεις σε ελάχιστους επιχειρηματίες-παράγοντες.

Για την ακρίβεια μιλάμε για τον πιο πετυχημένο παράγοντα σε συλλογικό επίπεδο στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, χωρίς δεύτερη κουβέντα. Στα δύσκολα δεν κοιτούσε «χρώματα» και ήταν πάντα εκεί… Όσον αφορά τους φίλους και οπαδούς του Παναθηναϊκού, αυτοί νιώθουν απολύτως δικαιολογημένα ότι έχασαν έναν δικό τους άνθρωπο.

Ο Παύλος έφυγε για πάντα, αλλά θα ζει ανάμεσα μας, για πάντα στις καρδιές μας. Όμως αν υπάρχει παράδεισος, αυτός έχει φτιαχτεί για κάτι ανθρώπους σαν τον Παύλο Γιαννακόπουλο… Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Σε ότι αφορά το τρίτο παιχνίδι της σειράς ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε την ανωτερότητα του και αν έκανε απλά τα αυτονόητα από τη γραμμή των βολών, τότε η διαφορά θα προσέγγιζε μεγαλύτερα επίπεδα. Με βάση τη συνολική εικόνα των ομάδων μέσα στη σεζόν το τριφύλλι δικαιούται το πρωτάθλημα και όλα δείχνουν ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη στο παρκέ, είτε αυτό συμβεί τη Πέμπτη, είτε την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x