Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

«Ανάσα» για Ολυμπιακό ...Nova, ΔΤ!

Η αποψινή νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Λαμποράλ δεν έδωσε μόνο στους Πειραιώτες την τόνωση που έψαχναν, αλλά και ...ανάσα σε Nova και ΔΤ που έχουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης.

Οι συνεχόμενες αποτυχίες του Ολυμπιακού είχαν προκαλέσει και τηλεοπτικό προβληματισμό, αλλά αποδείχτηκε πως και σε αυτό το επίπεδο η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μπάσκετ στην Ευρώπη είναι ένας μεγάλος «μαραθώνιος».

Η Nova συνεχίζει με τις μεταδόσεις των αγώνων του Ολυμπιακού και θα δείξει την ερχόμενη Πέμπτη την αναμέτρηση με τη Μάλαγα. Και βέβαια στην ΔΤ περιμένουν το πρώτο ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού με εξαιρετικές προϋποθέσεις, καθώς το παιχνίδι αναμένεται να είναι καθοριστικό.

Κυριακές με πεντάωρη αθλητική «ζώνη» του Action...

Απ' την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου αλλάζει η βραδινή αθλητική «ζώνη» του Action 24 τις Κυριακές και μέχρι την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Πιο συγκεκριμένα, το Sports Sunday που θα ξεκινάει στις 21.30 δεν θα ολοκληρώνεται μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, αλλά ακριβώς τα μεσάνυχτα και αμέσως μετά θα αρχίζει η εκπομπή, «Μπάλα κόλπα», την οποία θα παρουσιάζει ο Σταύρος Βρανάς, ενώ δίπλα του θα είναι ο Γιώργος Κασναφέρης που θα δέχεται τις παρατηρήσεις των τηλεθεατών, για τα θέματα διαιτησίας.Ο οποίος Κασναφέρης θυμίζουμε πως σχολιάζει τις επίμαχες φάσεις στην εκπομπή που θα προηγείται.
Θα είναι δε η πρώτη φορά που τηλεκριτικός διαιτησίας θα ανοίγει γραμμή με τους τηλεθεατές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x