Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Από Δευτέρα για ΠΑΟΚ!

Όπως έκανε και για το παιχνίδι της Γερμανίας έτσι και για τη ρεβάνς της Τούμπας, η Nova θα καλύψει τη συνέντευξη Τύπου του προπονητή του ΠΑΟΚ.

Το ΠΑΟΚ-Σάλκε, άλλωστε θα είναι το κορυφαίο παιχνίδι απ' αυτά των πλέι-οφ, τα οποία θα μεταδώσει το συνδρομητικό Τρίτη, αλλά και Τετάρτη.

Live θα μεταδοθεί και η συνέντευξη Τύπου του τεχνικού της γερμανικής ομάδας.

Η ανακοίνωση του συνδρομητικού: «Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports την Δευτέρα 26 Αυγούστου στις 16:00 και στις 18:15 αντίστοιχα, θα έχουν την ευκαιρία μέσω των Novasports 1 & Novasports 1 HD να παρακολουθήσουν από το γήπεδο της Τούμπας, την συνέντευξη Τύπου εν όψει του επαναληπτικού αγώνα ΠΑΟΚ - Σάλκε για την φάση των play offs του Champions League.

Η συνέντευξη Τύπου του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί στις 16:00, ενώ στο στούντιο της Κάντζας θα είναι ο Γιώργος Λυκουρόπουλος. Αμέσως μετά το απογευματινό δελτίο ειδήσεων των 18:00, θα ακολουθήσει στις 18:15 η συνέντευξη Τύπου της Σάλκε.

Οι συνεντεύξεις Τύπου των δύο προπονητών, του Χουμπ Στέφενς και του Γενς Κέλερ, καθώς και των ποδοσφαιριστών που θα εκπροσωπήσουν τον ΠΑΟΚ και Σάλκε αντίστοιχα, θα προβληθούν απευθείας και από την WEB TV του www.Novasports.gr και θα είναι διαθέσιμες σε όλους τους φιλάθλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x