Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Από ΝΕΡΙΤ ή ...ΔΤ το Μάντσεστερ Γ.-Ολυμπιακός;

Την ρεβάνς της Μάντσεστερ Γ. με τον Ολυμπιακό, για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ θα τη μεταδώσει η ΔΤ ή θα ...προλάβει η ΝΕΡΙΤ;

Είναι αγώνας που θα γίνει στις 19 Μαρτίου, ο δημόσιος φορέας έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα και αν έκανε κάποιος το ερώτημα γισ τη μετάδοση του αγώνα δύο μήνες πριν, η απάντηση που θα δινόταν θα ήταν «η ΝΕΡΙΤ». Ωστόσο, τούτη την στιγμή κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι στις 19/3 όλα θα είναι ...στη θέση τους και η ΝΕΡΙΤ θα έχει ξεκινήσει ήδη την επίσημη λειτουργία της.

Η δέσμευση των υπευθύνων είναι πως η ΝΕΡΙΤ θα ξεκινήσει μέσα στον Μάρτιο και σε αυτό το πλαίσιο πιθανότατα θα ...προλάβει τη ρεβάνς του Ολυμπιακού, η οποία αν το ...επιτρέψει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (25/2, Nova) στο «Καραϊσκάκης» θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον.

Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, η ΔΤ έχει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα καλλιτεχνικού πατινάζ, τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν τον Φλεβάρη στο Σότσι 9α προβληθούν πάνω από 70 ώρες, αυτός τουλάχιστον είναι ο σχεδιασμός), το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου του Σόποτ και, βέβαια, τα παιχνίδια του «Τοπ-16» της Ευρωλίγκα μπάσκετ ανάμεσα στα οποία είναι και το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Τέλος, η ΔΤ έχει την Α1 μπάσκετ στο ξεκίνημα του β' γύρου της οποίας υπάρχει ένα ακόμα παιχνίδι «αιωνίων» που θα γίνει στο ΟΑΚΑ. Όπως έχει και τον τελικό του μπασκετικού Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ Άρη και Παναθηναϊκού. Α, έχει και αγώνα, για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ στις 19 Φεβρουαρίου.

Κοντολογίς, υπάρχουν πολλά αθλητικά γεγονότα στο επόμενο δίμηνο στον δημόσιο φορέα και μένει να δούμε που, ακριβώς, θα προκύψει η ΝΕΡΙΤ, η οποία θα πάρει την θέση της ΔΤ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x