sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Ατρόμητος: Ο «ελληνικός εφιάλτης» του Μίτσελ

Κάθε άλλο παρά εύκολο αναμένεται να είναι το ντεμπούτο του Μίτσελ κόντρα στον Ατρόμητο, καθώς έχει να αντιμετωπίσει μία κακή παράδοση με ρεκόρ 1-3-1...

Ο Μίτσελ επέστρεψε για δεύτερη φορά στον πάγκο του Ολυμπιακού με στόχο να οδηγήσει τον σύλλογο ξανά στην κορυφή και να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο.

Κάθε αρχή όμως και δύσκολη. Και μπορεί στο ποδόσφαιρο η ιστορία να μην παίζει ρόλο, ωστόσο αν κρίνουμε από το παρελθόν ο Ισπανός προπονητής θα έχει πολύ δύσκολο έργο στο ντεμπούτο του κόντρα στον Ατρόμητο.

Η ομάδα από το Περιστέρι είναι ο σύλλογος που δυσκόλεψε περισσότερο από κάθε άλλο τον 59χρονο τεχνικό των «ερυθρόλευκων» στην πρώτη του θητεία, καθώς σε πέντε αναμετρήσεις ο απολογισμός είναι μία νίκη για Ολυμπιακό, τρεις ισοπαλίες και μία νίκη για τον Ατρόμητο, με τις δύο ομάδες να έχουν σκοράρει αμφότερες συνολικά από έξι γκολ.

Ο Μαδριλένος αντιμετώπισε πρώτη φορά τον Ατρόμητο στις 25 Αυγούστου 2013, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League 1 για τη σεζόν 2013/2014. Οι Πειραιώτες παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 47’ από το γκολ του Ναπολεόνι, ανέτρεψαν το αποτέλεσμα και νίκησαν 2-1 με τα τέρματα των Φουστέρ και Σαβιόλα. Αυτή ήταν η πρώτη και η μοναδική νίκη του Μίτσελ κόντρα στην ομάδα από το Περιστέρι...



Για την ίδια σεζόν, οι ομάδες αναμετρήθηκαν ακόμα μία φορά για το πρωτάθλημα (0-0) και δύο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας (0-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και 1-1 στο Περιστέρι), όπου ο Ολυμπιακός προκρίθηκε χάρη στο εκτός έδρας γκολ.





Τελευταία... αντάμωση ήταν για την σεζόν 2014/2015, σε αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος είχε νικήσει 1-0 με το γκολ του Καραμάνου στο 29’.



Αξίζει να σημειωθεί ότι και στα πέντε παιχνίδια, ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με σχήμα 4-2-3-1 στον αγωνιστικό χώρο.

Την χρονιά 2013/2014 ο Ατρόμητος τερμάτισε τρίτος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και τρίτος από τις τέσσερις ομάδες, στα playoffs. Θυμίζουμε πως τότε ο πρωταθλητής δεν συμμετείχε στην έξτρα διαδικασία και αγωνίζονταν οι ομάδες από τη δεύτερη θέση έως την πέμπτη.

Την επόμενη οι Περιστεριώτες τερμάτισαν πέμπτοι στην κανονική διάρκεια και πάλι τρίτοι από τους τέσσερις στα playoffs.

Στις πρώτες τέσσερις αναμετρήσεις, στον πάγκο του Ατρόμητου ήταν ο Γιώργος Παράσχος ενώ στο τελευταίο παιχνίδι ο Ρικάρντο Σα Πίντο.

Επιμέλεια: Ανδρέας Παπαγιαννόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x