Eurocup

Τόμασον: «Πριν από δύο μήνες ο Προμηθέας δεν ήταν σοβαρή ομάδα»

Πολύ χαρούμενος με τη νίκη επί της Σλασκ, αλλά περισσότερο με τη… μεταμόρφωση του Προμηθέα, είναι ο Τζο Τόμασον.

Σημάδια προόδου έχει δείξει ο Προμηθέας το τελευταίο διάστημα, όπως δήλωσε ο Τζο Τόμασον μετά τη νίκη (90-66) επί της Σλασκ.

Μάλιστα, ο Αμερικανός τόνισε πως πριν από δύο μήνες η ομάδα της Πάτρας δεν ήταν... σοβαρή και πως τώρα όλα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο από την εικόνα στο παρκέ και μέχρι και τα αποδυτήρια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζο Τόμασον:

«Η άμυνα είναι εκείνη που δίνει τίτλους. Μπορείς να βάλεις όσους πόντους θέλεις, αλλά εάν δεν σταματήσεις τον αντίπαλο, τότε θα είναι απλώς ένα ματς με υψηλό σκορ. Ο καθένας μπορεί να νικήσει τον οποιονδήποτε. Ανυπομονώ για το επόμενο ματς. Ειλικρινά, προσπαθώ να βοηθήσω να πάρουμε όσες περισσότερο νίκες στο Eurocup και να δείξω πόσο χρήσιμος είμαι στον εαυτό μου και την ομάδα μου. Αλλά, νιώθω πολύ καλά.

Πριν από δύο μήνες δεν ήμασταν σοβαρή ομάδα μπάσκετ. Κανείς δεν μιλούσε για εμάς και ο κόσμος δεν μας πίστευε. Τώρα, παίρνουμε μερικές νίκες μαζί. Βέβαια, έχουμε ακόμη πολλή δουλειά μπροστά μας. Αυτή την στιγμή μου αρέσει η ενέργεια που βγάζουμε και η κατάσταση στα αποδυτήρια. Είμαστε όλοι μαζί από τους προπονητές, μέχρι τον τελευταίο παίκτη στον πάγκο. Επιτέλους πιστεύουμε σε κάτι που έχει σημασία
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x