Μουντομπάσκετ 2023

Όταν ο Γκούντουριτς ισοφάρισε 78-78 τον Παναθηναϊκό με ίδιο τρίποντο με αυτό που έχασε στον τελικό!

Μία απίστευτη σύμπτωση κυκλοφόρησε στα social media, καθώς ο Μάρκο Γκούντουριτς, που έχασε κρίσιμο τρίποντο στο 78-75 στον τελικό, είχε βάλει ολόιδιο σουτ κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο ίδιο σκορ!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σρέντερ στα τελευταία λεπτά και τον Γκούντουριτς σε ρόλο... μοιραίου, η Γερμανία νίκησε 83-77 τη Σερβία και κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο για πρώτη φορά στην ιστορία της!

Ο φόργουορντ της Φενέρ τα έκανε... θάλασσα στα τελευταία κρίσιμα λεπτά, καθώς είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με ελεύθερο τρίποντο, όταν το σκορ ήταν στο 78-75 υπέρ της Γερμανίας.

Μάλιστα, στα social media κυκλοφόρησε ένα βίντεο με μία απίθανη σύμπτωση. Συγκεκριμένα, ο Γκούντουριτς είχε βάλει ένα ολόιδιο τρίποντο, όταν η Φενέρ ήταν πίσω με ίδιο σκόρ (78-75) κόντρα στον Παναθηναϊκό, την περασμένη σεζόν στο ΟΑΚΑ! Ο Σέρβος ισοφάρισε σε 78-78, το παιχνίδι πήγε στην παράταση, και τελικά οι Τούρκοι έκαναν το «διπλό» με σκορ 94-88. Θυμίζουμε πως τότε, είχαν υπάρξει έντονες διαμαρτυρίες πως προηγουμένως ο Γκούντουριτς είχε πατήσει την πλάγια γραμμή.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x