Euroleague

Ο Γκούντουριτς πατούσε εκτός στο τρίποντο για το 78-78, δεν δόθηκε φάουλ στον Πονίτκα στα 5''!

Τραγικά λάθη από τους διαιτητές στα τελευταία δευτερόλεπτα της κανονικής διάρκειας του Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε!

Σε ντέρμπι για γερά νεύρα έξελίχθηκε ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε, με τους «πράσινους» να γνωρίζουν την ήττα στην παράταση με 94-88, κάτι στο οποίο έβαλαν το... χεράκι τους και οι διαιτητές του αγώνα!

Συγκεκριμένα, ο Μάρκο Γκούντουριτς με τρίποντο ισοφάρισε σε 78-78 και έστειλε το ματς στο έξτρα πεντάλεπτο, ωστόσο από τα καρέ είναι εμφανές πως ο Σέρβος είχε πατήσει την πλάγια γραμμή προτού εκτελέσει!

Σαν να μην έφτανε αυτό, οι διαιτητές έκλεισαν τα μάτια σε καθαρό φάουλ πάνω στον Ματέους Πονίτκα στα 5 δευτερόλεπτα, το οποίο θα έστελνε τον Πολωνό στις βολές με λίγα δεύτερα να απομένουν! Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε στη μετάδοση του αγώνα εκ μέρους του συνδρομητικού καναλιού, οι διαιτητές παραδέχθηκαν το λάθος τους ενώ κοιτούσαν το instant replay, ωστόσο δεν μπορούσαν να το διορθώσουν καθώς δεν υπάρχει τέτοια δικαιοδοσία!

Είναι δεδομένο πως αυτές οι λανθασμένες αποφάσεις υπήρξαν καθοριστικές για την έκβαση του αγώνα, με τον Παναθηναϊκό να γνωρίζει τελικά την οδυνηρή ήττα στην παράταση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x