Eurobasket

Φασούλα: «Με τη Λετονία ήμασταν η Εθνική που ξέρουμε - Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό με Ισπανία»

Για την πρώτη νίκη στο EuroBasket γυναικών και στο επόμενο, δύσκολο, παιχνίδι με την Ισπανία αναφέρθηκε η Μαριέλλα Φασούλα.

Στην αξία της πρώτης νίκης στο EuroBasket Women 2023 με τη Λετονία και στην κρισιμότητα που θα έχει το παιχνίδι με την Ισπανία, αναφέρθηκε η σέντερ της Εθνικής Ελλάδας, Μαριέλλα Φασούλα.

«Ήταν μια μεγάλη νίκη. Χρειαζόταν για την ψυχολογία μας, ενώ μέσα στο γήπεδο κάναμε αυτά που έπρεπε. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Είναι ένα ωραίο συναίσθημα που κερδίσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Ο αγώνας με τη Λετονία είναι παρελθόν και κοιτάμε την αναμέτρηση της Κυριακής με την Ισπανία. Παίζουμε στο EuroBasket με τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Αν δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό, θα έρθει και το αποτέλεσμα», είπε αρχικά η Ελληνίδα και συνέχισε:

«Δείξαμε ότι είμαστε ομάδα και ειδικά στην άμυνα. Αυτή είναι η Εθνική που ξέρουμε. Κάναμε και λάθη, αλλά τα κοντρολάραμε. Μείναμε μαζί ως το τέλος. Βγάλαμε παραπάνω ενέργεια, πράγματα που δεν κάναμε στον αγώνα με το Μαυροβούνιο.

Τι μυστικά να πω (σσ. για την Εθνική Ισπανίας), μιλάμε για τις καλύτερες παίκτριες. Δεν χρειάζεται να πω εγώ κάτι, τις ξέρουν καλά. Εμείς θα ακολουθήσουμε όσα θα μας πουν οι προπονητές μας, και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε κατά τη διάρκεια του αγώνα
», ήταν τα λόγια της Μαριέλλα Φασούλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x