Σπουδαία επιτυχία, που αποκτά ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις λόγω των συνθηκών, χαρακτήρισε ο Νίκος Ζέρβας την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final 4 μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι από τα ματς που μιλά η καρδιά, το θέλω και η εμπειρία. Η Μπαρτσελόνα έδειξε αδυναμία από την άκρη του πάγκου, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό. Πηγαίνει για ένατη φορά τα τελευταία 14 χρόνια στο Final 4 και έχει το know-how που του δίνει το πλεονέκτημα σε μια σειρά που κρίνεται στις λεπτομέρειες. Πήρε δίκαια συνολικά την πρόκριση, ήταν πιο ομάδα σε όλη τη σειρά. Αν ήταν διαθέσιμος νωρίτερα ο Παπανικολάου, θα είχε προκριθεί νωρίτερα ο Ολυμπιακός, μαζί με την ενεργοποίηση του Μιλουτίνοφ που έχει κάνει μαγικό παιχνίδι χθες», ανέφερε.

«Ο Ολυμπιακός έχει ήδη πετύχει απόλυτα, με τον δικό του τρόπο, χωρίς το μπάτζετ άλλων ομάδων. Τώρα στο Βερολίνο θα πάει χωρίς άγχος με στόχο το τρόπαιο, αλλά η Ρεάλ είναι το φαβορί στον ημιτελικό. Θα είναι ένα εκπληκτικό Final 4 και αποτελεί τεράστια επιτυχία για το ελληνικό μπάσκετ που θα έχει δύο ελληνικές ομάδες στην πιο ανταγωνιστική Ευρωλίγκα όλων των εποχών», πρόσθεσε.

Τέλος, για την ανησυχία που υπάρχει για επεισόδια είπε: «Επειδή το έζησα το 2009, δεν θα γίνει το παραμικρό. Κι όποιος τολμήσει να κάνει κάτι, θα έχει μεγάλα μπλεξίματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x