Euroleague

Η «μάχη» στο Κάουνας και το θεωρητικά εύκολο έργο της Μπαρτσελόνα

Με τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 12η αγωνιστική της Euroleague, με το παιχνίδι της Ζάλγκιρις κόντρα στην Εφές στο Κάουνας να ξεχωρίζει.

Στο 1/3 έχει φτάσει πλέον η φετινή Ευρωλίγκα και το δεύτερο σκέλος της 12ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται σήμερα με τέσσερις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Αρχικά, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βίρτους Μπολόνια στο ΣΕΦ και θέλει να πετύχει την 8η νίκη του για να αναρριχηθεί στον βαθμολογικό πίνακα.

Από εκεί και πέρα, η Ζάλγκιρις φιλοξενεί την Εφές στο Κάουνας, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στο 6-5. Οι Λιθουανοί προέρχονται από την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό, ενώ οι φιλοξενούμενοι από την εντός έδρας επικράτηση επί του Ολυμπιακού, η οποία, μάλιστα, ήταν και η τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στη διοργάνωση. Φυσικά, το σύνολο του Αταμάν δείχνει να έχει βρει τα πατήματά της και πάει στο Κάουνας για να διευρύνει το σερί της.

Στο «Palau Blaugrana», η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Βιλερμπάν και θέλει να συνεχίσει την ανοδική πορεία και να πετύχει την τέταρτη στη σειρά νίκη της, ενώ η ομάδα της Λυών γνώρισε την ήττα στον «εμφύλιο» από την Μονακό και θα ψάξει την έκπληξη κόντρα στους Καταλανούς.

Τέλος, Μπασκόνια και Μπάγερν κοντράρονται στη Βιτόρια, με τους Ισπανούς να ελπίζουν σε νίκη για να διατηρηθούν σε τροχιά playoffs, ενώ ίδιο αποτέλεσμα θέλουν και οι Γερμανοί, προκειμένου να δώσουν συνέχεια στη νίκη τους κόντρα στη Μακάμπι την προηγούμενη αγωνιστική.

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου

Άλμπα-Φενερμπαχτσέ 75-104

Παναθηναϊκός-Μιλάνο 90-77

Μακάμπι-Βαλένθια 84-68

Παρτίζαν-Ερυθρός Αστέρας 73-76

Ρεάλ Μαδρίτης-Μονακό

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου

Ζάλγκιρις-Εφές (20:00)

Ολυμπιακός- Βίρτους Μπολόνια (21:00)

Μπαρτσελόνα-Βιλερμπάν (21:30)

Μπασκόνια-Μπάγερν (21:30)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x