Euroleague

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: 16ος ο Παναθηναϊκός, βήμα οκτάδας για Μπασκόνια, στο κατόπι και η Εφές!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 86-76 της Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ και ανέβηκε στο 11-20, πανηγυρίζοντας παράλληλα την τρίτη νίκη του στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Euroleague.

Με τον Γιώργο Παπαγιάννη να πραγματοποιεί την καλύτερη εμφάνισή του σε επίπεδο Ευρωλίγκας, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις, επικρατώντας 86-76 της Μπάγερν Μονάχου για την 31η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Μάλιστλ, αυτή ήταν η τρίτη νίκη των «πρασίνων» στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές του θεσμού, παραμένοντας στην 16η θέση με ρεκόρ 11-20.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, η Εφές πήρε σημαντική εντός έδρας νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνου (89-69), κάνοντας σημαντικό βήμα για την κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη οκτάδα και την είσοδο στα playoffs, παραμένοντας στη μία νίκη απόσταση από την 8η Μπασκόνια, η οποία επικράτησε πολύ δύσκολα 93-87 της Άλμπα Βερολίνου.

Τέλος, ενώ η Μπαρτσελόνα πέρασε δύσκολα από το Βελιγράδι και την έδρα της Παρτιζάν, παραμένοντας στο... κατόπι του Ολυμπιακού και της Ρεάλ Μαδρίτης.


Τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής:

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Βίρτους Μπολόνια 111-80
Αναντολού Εφές - Αρμάνι Μιλάνο 89-69
Παναθηναϊκός - Μπάγερν Μονάχου 86-76
Μπασκόνια - Άλμπα Βερολίνου 93-87
Παρτιζάν - Μπαρτσελόνα 80-89

Η βαθμολογία της Ευρωλίγκας:

Βαθμολογία Ευρωλίγκας για την 31η αγωνιστική

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x